Om oss

Velkommen til Varejakten.no! Vi samler rabattkoder, tilbudsvarer og prøvepakker på en og samme side. Her kan du finne alt av vareprøver til rabattkoder hos ulike nettbutikker.

Hva er Varejakten.no?

Varejakten.no er en samleside for rabattkoder, tilbudskoder, tilbud og prøvepakker. Varejakten selger ingen av produktene som annonseres. Nettsiden er produktuavhengig, men våre partnere betaler oss for synlighet av deres produkter på nettsiden. Produktene Varejakten.no viser går gjennom en verifisering gjort internt. Derfor kan du være trygg på at produkter og prøvepakker skal følge norske lover og regler. Vi setter pris på om du kommer med tips gjennom våre "Kontakt Oss"-sider.

Alle produktene vi har på våre sider selges av eksterne aktører. Det vil si at det er selgeren som er ansvarlig for at produktene følger norsk lov. Varejakten.no trekker prøvepakker og rabatter som ikke overholder norsk lov. Har du noen spørsmål om betaling, produkter, frakt, porto eller andre spørsmål om de ulike produktene, ber vi deg ta kontakt med produsenten selv.

Koster prøvepakkene noe?

De fleste prøvepakkene vi har på Varejakten.no er gratis, men det kan forekomme porto, frakt eller ekspedisjon. Dette er helt vanlig, og under "Betingelser" står prisen vedrørende porto, frakt eller ekspedisjon. Les alltid vilkår før du bestiller prøvepakker.