Adidas rabattkode februar 2020

Finn aktiv Adidas rabattkode for februar 2020.

Besøk nettside

Ubekreftet sluttdato

15% rabattkode

Gyldig kampanje

Om Adidas

Er du på jakt etter aktiv Adidas kampanjekode for januar 2020? Da er du kommet til riktig plass! Vi på Varejakten hjelper deg å finne gyldige Adidas rabattkoder. Hver eneste dag oppdateres rabattkodene på denne siden slik at du slipper å finne aktive rabattkoder hver eneste dag. Det betyr spart tid samtidig som du sparer penger. Tilbudskoder gir deg ekstra rabatter som du vanligvis ikke finner andre steder, og de er ofte gyldige i en viss periode. Finner du en tilbudskode er det lurt å aktivere denne så snart som mulig. Kampanjekoder kan gi fri levering, ekstra rabatter eller ekstra vare. Det å aktivere kode er enkelt og du kan finne guide på Varejakten.

Adidas har over 70 års erfaring innen sportsplagg, og har siden starten hatt en ambisjon om å lage det beste treningstøyet og skoene for idrettsutøvere. I dag er Adidas en av verdens største butikker innen sport og treningstøy.

Adidas tar miljøet på alvor

Adidas tar ansvar for sine produkter, og du finner bærekraftig bomull i alle deres plagg, slutt på bruk av engangsplastikk i fabrikkene deres og mer enn 90% av deres produkter er PFC-fri.

🚚 Hva koster frakten hos Adidas?

Handler du for mer enn 490 kr er frakten gratis. For ordre under 490 kr koster frakten fra 95 kr.

📦 Hvordan returnerer du varer til Adidas?

Du har 30 dagers retur på ordre fra Adidas. Da kan du prøve plaggene før du bestemmer deg helt. Returnering er gratis innen 30 dager.

☎️ Hvordan kontakter du Adidas kundeservice?

Har du behov for å komme i kontakt med Adidas kundeservice? Det kan du gjøre på deres nettbutikk. Der får du den hjelpen du trenger.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden