Bildeler rabattkode februar 2020

Finn aktiv Bildeler rabattkode for februar 2020.

Besøk nettside

Ubekreftet sluttdato

Billigst på kvalitetsdeler

Gyldig kampanje

Disse rabattkodene har utløpt

🏷️ Hvordan aktivere en Bildeler rabattkode?

 1. Kopier en gyldig Bildeler rabattkode.
 2. Plukk ut dine bildeler og gå til kassen.
 3. I feltet "Rabattkode" limer du inn din kode.
 4. Klikk på "Aktiver kode" for å aktivere.
 5. Husk å dobbeltsjekke at rabattkoden er aktivert og at du har skrevet riktig kode.
 6. Gratulerer, du har nå aktivert en gyldig Bildeler rabattkode og spart penger.

Aktiver rabattkode

Om Bildeler

Kikker du etter gyldig Bildeler kode for januar 2020? Da er du kommet på rett plass! Her hjelper vi deg å finne aktive Bildeler rabattkoder. Hver eneste dag oppdateres rabattkodene her på Varejakten slik at du ikke trenger å saumfare nettet for gyldige kampanjekoder hver dag. Slik slipper du å bruke unødvendig mye tid, samtidig som det spares penger. Rabattkoder gjør at du sparer penger som en ofte ikke finner andre steder, og de er ofte gyldige i en gitt tid. Har du en kampanjekode er det lurt å innløse denne så fort som mulig. Kampanjekoder kan gi deg gratis levering, ekstra rabatter eller produkt på kjøpet. Det å aktivere kampanjekode er lett og du kan finne ut på hvordan du aktiverer her.

Bildeler driver med import og salg av bildeler og har gjort det siden 1990. På Bildeler.no finner du kvalitetsdeler til de laveste priser. Deres fokus ligger på biler som er eldre enn 5 år og har et bredt utvalg av biler fra 22 bilmerker.

Slitedeler til kjente bilmerker

Hos Bildeler finner du slitedeler til Audi, BMW, Citroen, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Kia, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, SAAB, Skoda, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen og Volvo. Det er med andre ord de fleste bilmerkene du finner på norske veier.

🚚 Hva koster frakten hos Bildeler?

Fraktkostnaden på bestillinger gjennom Bildeler varierer så sjekk prisen for frakt i handlekurven eller på Bildeler sin nettbutikk.

Velger du å hente ordren din på en av Bildeler sine Pick-Up points på Lierskogen eller Sandefjord er frakten helt gratis. Bildeler har ellers forskjellige fraktpriser for ulike produkter, og listen over fraktpriser ser slik ut i 2019:

 • Bremseskiver, bremseklosser eller støtdempere 98 kr
 • Sommerdekk/vinterdekk - 49 kr pr. dekk
 • Verktøyvogn - 500 kr
 • Hjulsett (4 felger, 4 dekk) - 595 kr
 • Felgsett (4 felger) - 595 kr
 • Garasjejekker - 298 kr
 • Forskjerm - 298 kr

📦 Hvordan returnerer du varer til Bildeler?

Du har 14 dagers angrerett på kjøp gjort gjennom Bildeler. For å starte en retur går du til Min Side på bildeler.no og fyller ut angrettskjema til den aktuelle ordren. Når du har fullført registreringen vil du motta en PDF-fil med returnummer.

☎️ Hvordan kontakter du Bildeler kundeservice?

Har du behov for å komme i kontakt med Bildeler kundeservice? Det kan du enkelt gjøre ved å ringe Bildeler på telefon +47 32 85 40 40. Her hjelper de deg med forespørsler du har. Du kan også ta kontakt med Bildeler på epost til post@bildeler.no

Finn din bil med regnr-søk

For å få mest ut av bildeler.no er det lurt å bruke regnr-søket deres. Her taster du inn din bils registreringsnummer og søker med dette. Da vil du finne produkter som passer din bil, og slipper å filtrere alle delene selv.

Kontakt Bildeler kundeservice

Telefonnummer: +47 32 85 40 40

E-postadresse: post@bildeler.no

Åpningstider: Mandag - fredag 08:00 - 18:00 Åpent nå

Lignende butikker

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden