EVO Fitness rabattkode mars 2020

Gyldig EVO Fitness rabattkode for mars 2020

Besøk nettside

Gyldig til tirsdag, 31. mars 2020

Tren ut mars for kr 49,-

Utløpte rabattkoder

Rabattkoder fra lignende butikker

Hvordan aktivere en EVO Fitness rabattkode?

 1. Kopier en gyldig EVO Fitness kampanjekode.
 2. I vinduet "Bli medlem" velger du ditt primærsenter.
 3. Deretter limer du inn din rabattkode i feltet "Kampanje/vervekode".
 4. Under "Total" sjekker du at rabatten er kommet med med din kode.
 5. Nå har du aktivert en gyldig EVO Fitness kampanjekode og spart penger.
Aktiver rabattkode

Om EVO Fitness

EVO Fitness startet opp i 2010 og har siden da foksuert på enkelhet for kundene ved enkel innmelding og utmelding på nett. EVO Fitness treningssentre har åpent i store deler av døgnet på grunn av resepsjonsfrie treningssentre. Du slipper bindingstid og skjulte kostnader om du velger å trene hos EVO Fitness sine sentre. EVO Fitness har toppmoderne treningsutstyr og fokuserer på styrketrening i sine sentre. Det er mange fordeler å trene på EVO Fitness sine sentre.

Hos EVO Fitness er det kun 1 pris og den er på 359kr i måneden for alle som trener hos EVO Fitness. Det gjør det enkelt for deg og du slipper å lese om mange ulike priser og vilkår. Priser hos andre treningssentre har ulike goder, men hos EVO Fitness får du alt inkludert i 1 pris og alle goder er inkludert. I denne prisen kan du til og med trene på alle EVO Fitness treningssentre. Du finner EVO Fitness treningssentre i Oslo, Bergen, Stavanger, Tromsø, Fredrikstad, Tønsberg, Drammen, Narvik og flere andre steder i Norge.

14 dagers gratis prøveperiode

EVO Fitness lar deg prøve deres treningssentre i 14 dager uten ekstra kostnad. Er du fornøyd med prøveperioden kan du fortsette å trene. Det er ingen bindingstid, så du kan når som helst si opp abonnementet om du ønsker. Du har derfor 2 prøveuker på alle EVO sine treningssentre.

Hvordan kontakter du EVO Fitness kundeservice?

Har du behov for å kontakte EVO Fitness kundeservice? Det kan du enkelt gjøre ved å ta kontakt med EVO Fitness per email til oss@evofitness.no

EVO Fitness prøvetime

Prøve treningssentrene til EVO Fitness i 14 dager. Etter denne prøveperioden betaler du vanlig pris, men det er kun hvis du ønsker å fortsette å trene. Derfor kan du trygt prøve EVO Fitness før du bestemmer deg. EVO Fitness har hele 35 sentre rundt om i hele Norge, og du har tilgang til alle treningssentrene ved et EVO Fitness medlemskap. Ved innmelding til EVO Fitness kan du til og med trene samme dag som du melder deg inn. Du kan også benytte deg av en gratis prøvetime hos EVO Fitness om du vil prøve EVO Fitness før du melder deg inn. Akkurat nå er det kampanje på innmelding hos EVO Fitness hvor du får ekstra gode rabatter om du melder deg inn nå.

Fordeler med EVO Fitness

Det er mange gode grunner til å prøve EVO Fitness sine treningssentre, og her noen fordeler vi liker godt:

 • Ingen bindingstid
 • Prøv EVO Fitness før du bestemmer deg
 • Åpent alle dager mellom 05-24
 • Tilgang til alle 35 sentre i Norge
 • Samme pris
 • Dyktige Personlige Trener

Rabattkode hos EVO Fitness

Ser du etter aktiv EVO Fitness kampanjekode for mars 2020? Du har da kommet til riktig sted! Her hjelper vi deg å finne aktive EVO Fitness kampanjekoder. Hver dag oppdaterer vi kodene her på Varejakten slik at du slipper å jakte gyldige tilbudskoder hver dag. Slik slipper du å bruke unødvendig mye tid, samtidig som du sparer penger. Tilbudskoder gir deg gode tilbud som en ofte ikke finner andre steder, som bare er gyldige i en viss periode. Finner du en kampanjekode kan det være lurt å innløse denne så snart som mulig. Tilbudskoder kan gi fri levering, rabatter på utvalgte produkter eller ekstra produkt. Det å aktivere rabattkode er enkelt og du finner guide på denne siden.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter