EVO Fitness rabattkode mai 2019

Alle gyldige rabattkoder og tilbudskoder hos EVO Fitness i mai

Gå til EVO Fitness

Andre rabattkoder mai 2019

Over 1 uke igjen

10% rabattkode

Se flere MM Sports rabattkoder

Gyldig tilbud

Fri frakt

Se flere Climbing247 rabattkoder

Gyldig tilbud

Daglige supertilbud

Se flere VPG rabattkoder

Gyldig tilbud

Fri frakt

Se flere Blacksnow rabattkoder

Vil du se mer? Nedenfor finner du rabattkoder fra nettbutikker innen lignende kategori

Andre lignende rabattkoder Alle rabattkoder

Om EVO Fitness

EVO Fitness startet opp i 2010 og har siden da foksuert på enkelhet for kundene ved enkel innmelding og utmelding på nett. EVO Fitness treningssentre har åpent i store deler av døgnet på grunn av resepsjonsfrie treningssentre.

Du slipper bindingstid og skjulte kostnader om du velger å trene hos EVO Fitness sine sentre. EVO Fitness har toppmoderne treningsutstyr og fokuserer på styrketrening i sine sentre. Det er mange fordeler å trene på EVO Fitness sine sentre.
Fordeler med EVO Fitness
Ingen bindingstid
Åpent alle dager mellom 05-24
Tilgang til 35 sentre i Norge
Samme pris
Dyktige Personlige Trener
Hos EVO Fitness har hele 35 sentre rundt om i hele Norge, og du har tilgang til alle treningssentrene ved et EVO Fitness medlemskap. Ved innmelding til EVO Fitness kan du til og med trene samme dag som du melder deg inn. Du kan også benytte deg av en gratis prøvetime hos EVO Fitness om du vil prøve EVO Fitness før du melder deg inn. Akkurat nå er det kampanje på innmelding hos EVO Fitness hvor du får ekstra gode rabatter om du melder deg inn nå.
EVO Fitness priser
Hos EVO Fitness er det kun 1 pris og den er på 359kr i måneden for alle som trener hos EVO Fitness. Det gjør det enkelt for deg og du slipper å lese om mange ulike priser og vilkår. Priser hos andre treningssentre har ulike goder, men hos EVO Fitness får du alt inkludert i 1 pris og alle goder er inkludert. I denne prisen kan du til og med trene på alle EVO Fitness treningssentre. Du finner EVO Fitness treningssentre i Oslo, Bergen, Stavanger, Tromsø, Fredrikstad, Tønsberg, Drammen, Narvik og flere andre steder i Norge.