Festkompaniet rabattkode mars 2020

Gyldig Festkompaniet rabattkode for mars 2020

Besøk nettside

Rabattkoder fra lignende butikker

Om Festkompaniet

Festkompaniet rabattkode gir ekstra gode rabatter på kostymer og festtilbehør. Med over 15 000 produkter innen festartikler, kostymer og dekorasjon finner du garantert noe som kan gjøre festen din enda bedre eller morsommere.

Hvorfor handle hos Festkompaniet

Festkompaniet er en norsk nettbutikk som har alt av dekorasjoner, festutstyr og kostymer.  Festkompaniet har over 15 000 produkter innen fest og moro, så det er et enormt utvalg du finner her. Nedenfor er noen av våre favoritter på Festkompaniets nettbutikk:

  • Rask levering. Ordre sendt inn før klokken 11 sendes normalt samme dag.
  • Fri frakt ved kjøp for 1 000 kr eller mer.
  • 365 dagers åpent kjøp.

Hva koster frakten hos Festkompaniet?

Handler du for mer enn 1000 kr hos Festkompaniet får du fri frakt. Fraktpriser er fra 59 kr. Bestiller du før klokken 11:00 blir pakken sendt samme dag. Alle pakker sendes med Bring/PostNord og leveringstiden er mellom 1-4 dager. Du kan også få ekspresslevering og levering helt hjem.

Hvordan returnerer du varer til Festkompaniet?

Du har hele 365 dagers åpent kjøp på alle ordre fra Festkompaniet. Dermed kan du være helt trygg på at du blir fornøyd med varene. Merk at produktene må være ubrukt og uåpnet for at du kan benytte deg av åpent kjøp.

Hvordan kontakter du Festkompaniet kundeservice?

Har du behov for å komme i kontakt med Festkompaniet kundeservice? Det kan du enkelt gjøre ved å ta kontakt på telefon til 22 22 15 00 . De hjelper deg med forespørsler du har. Du kan også ta kontakt med Festkompaniet per email til kundeservice@festkompaniet.no

Meld deg på Festkompaniets nyhetsbrev

Festkompaniet er en av de største festbutikkene på nett, med festutstyr, karnevalutstyr, kostymer og mye mer. Meld deg på nyhetsbrevet til Festkompaniet og får gode tilbud rett i e-posten. Festkompaniet har alt av halloween kostymer, både for barn og voksne, partykostymer og andre kostymer på nett. Du har alltid 365 dagers åpent kjøp, slik at du alltid blir 100% fornøyd.

Rabattkode hos Festkompaniet

Kikker du etter aktiv Festkompaniet rabattkode for mars 2020? Du har da kommet til riktig sted! Vi hjelper deg å få tak i aktive Festkompaniet kampanjekoder. Daglig oppdateres rabattkodene her på Varejakten slik at du ikke trenger å saumfare nettet for aktive rabattkoder hver dag. Slik slipper du å bruke unødvendig mye tid, samtidig som du sparer penger. Koder gir rabatt på utvalgte produkter som du vanligvis kun finner på rabattkodesider, og de er ofte gyldige i en viss periode. Har du en kode gjør du lurt i å aktivere denne så snart som mulig. Koder kan gi fri levering, ekstra rabatt eller ekstra gave på kjøpet. Det å aktivere kode er lett og du finner guide på denne siden.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter