Festkompaniet rabattkode februar 2020

Finn aktiv Festkompaniet rabattkode for februar 2020.

Besøk nettside

Gyldig til fredag, 01. januar 2021

5% rabattkode

Gyldig kampanje

Ubekreftet sluttdato

30-70% rabatt på kostymer

Gyldig kampanje

Ubekreftet sluttdato

Tid for sommerfest

Gyldig kampanje

Ubekreftet sluttdato

Alt til Baby Shower

Gyldig kampanje

Ubekreftet sluttdato

70% rabatt på salg

Gyldig kampanje

Ubekreftet sluttdato

Fri frakt på ordre over 600 kr

Gyldig kampanje

Om Festkompaniet

Leter du etter gyldig Festkompaniet kampanjekode for januar 2020? Du har da kommet på rett plass! Her på Varejakten gir vi deg aktive Festkompaniet koder. Hver dag oppdaterer vi rabattkodene her på Varejakten slik at du slipper å jakte gyldige rabattkoder daglig. Slik slipper du å bruke unødvendig mye tid, samtidig som du sparer penger. Rabattkoder gir deg ekstra rabatter som du vanligvis kun finner på rabattkodesider, som bare er gyldige i en gitt tid. Har du en kampanjekode kan det være lurt å innløse denne så fort som mulig. Rabattkoder kan gi gratis levering, ekstra rabatt eller gave på kjøpet. Det å aktivere rabattkode er enkelt og du kan finne fremgangsmåte på hvordan du aktiverer her.

Festkompaniet rabattkode gir ekstra gode rabatter på kostymer og festtilbehør. Med over 15 000 produkter innen festartikler, kostymer og dekorasjon finner du garantert noe som kan gjøre festen din enda bedre eller morsommere.

Hvorfor handle hos Festkompaniet

Festkompaniet er en norsk nettbutikk som har alt av dekorasjoner, festutstyr og kostymer.  Festkompaniet har over 15 000 produkter innen fest og moro, så det er et enormt utvalg du finner her. Nedenfor er noen av våre favoritter på Festkompaniets nettbutikk:

  • Rask levering. Ordre sendt inn før klokken 11 sendes normalt samme dag.
  • Fri frakt ved kjøp for 1 000 kr eller mer.
  • 365 dagers åpent kjøp.

🚚 Hva koster frakten hos Festkompaniet?

Handler du for mer enn 1000 kr hos Festkompaniet får du fri frakt. Fraktpriser er fra 59 kr. Bestiller du før klokken 11:00 blir pakken sendt samme dag. Alle pakker sendes med Bring/PostNord og leveringstiden er mellom 1-4 dager. Du kan også få ekspresslevering og levering helt hjem.

📦 Hvordan returnerer du varer til Festkompaniet?

Du har hele 365 dagers åpent kjøp på alle ordre fra Festkompaniet. Dermed kan du være helt trygg på at du blir fornøyd med varene. Merk at produktene må være ubrukt og uåpnet for at du kan benytte deg av åpent kjøp.

☎️ Hvordan kontakter du Festkompaniet kundeservice?

Ønsker du å komme i kontakt med Festkompaniet kundeservice? Det kan du enkelt gjøre ved å ringe Festkompaniet på telefon 22 22 15 00 . De gjør alt de kan for å bistå deg med henvendelser du har. Du kan også ta kontakt med Festkompaniet per e-mail til kundeservice@festkompaniet.no

Meld deg på Festkompaniets nyhetsbrev

Festkompaniet er en av de største festbutikkene på nett, med festutstyr, karnevalutstyr, kostymer og mye mer. Meld deg på nyhetsbrevet til Festkompaniet og får gode tilbud rett i e-posten. Festkompaniet har alt av halloween kostymer, både for barn og voksne, partykostymer og andre kostymer på nett. Du har alltid 365 dagers åpent kjøp, slik at du alltid blir 100% fornøyd.

Kontakt Festkompaniet kundeservice

Telefonnummer: 22 22 15 00

E-postadresse: kundeservice@festkompaniet.no

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden