InkClub rabattkode juli 2019

Finn din gyldige InkClub rabattkode i juli 2019.

Gå til InkClub
InkClub

Over 1 uke igjen

10 % rabatt på all elektronikk!

Se flere InkClub rabattkoder

Utløper 28. juli

Vilkår
Del
Lagre
Vilkår
Del
Lagre

Om InkClub

InkClub er nettbutikken for deg som trenger utstyr til kontor eller hjemmet. Hos InkClub finnes et hav av ulike blekk og printerutstyr til mangfoldige modeller. Du finner InkClub i 10 forskjellige land, og de kan skilte med over 4 millioner fornøyde kunder. Du får rask levering og lave priser hos Inkclub. Handle hos InkClub med en InkClub rabattkode for å sapre mer penger i dag. InkClub tilbyr alt du trenger til skriveren og kontoret i en og samme nettbutikk. Du kan enkelt bestille alt av tonere og blekkpatroner hos InkClub ved å bruke din modell som referanse. Kjente og kjære merkevare og rimelige alternativer for den prisbevisste. Og bestiller du før kl. 12 hos InkClub sendes varene samme dag. Du får alltid 30 dagers åpent kjøp.

Blekkpatroner på nett

Med et enormt utvalg av blekkpatroner er InkClub stedet å sjekke for å gjøre en god handel. Her får du blekkpatronere og tonere i alle kvaliteter og priser. InkClub har også et eget merke som gir høy utskriftskvalitet og miljøvennlige miljøpatroner. Du finner tonere eller blekkpatroner til HP LaserJet, Canon Pixma, Brother, Epson, Lexmark og mange andre kjente modeller og printermerker. Du får også utskriftsfiber til 3D-printere hos InkClub. InkClub har også et stort utvalg av tilbehør til skriveren eller printeren din, som kopieringspapir, valser og fotopapir.

 • Brother
 • Canon
 • Dell
 • Epson
 • HP
 • Lexmark

Kontorrekvisita på nett

Alt av kontorrekvisita og kontortilbehør finner du også hos InkClub. Post-It lapper, tape, kopipapir - InkClub har det i sitt sortiment, og selvfølgelig til den beste pris. Og siden nordmenn elsker kaffe og spesielt på kontoret har naturligvis InkClub alt av kaffe og kaffekapsler til Italica, Dolce Gusto, Lavazza, Nespresso, Tassimo og Caffitaly. Og skulle kaffemaskinen ikke falle i smak har du 14 dagers full returrett. Dette gjelder også kaffekapsler som er uåpnet.

InkClub frakt

InkClub har fast fraktkostnad på 49 kr dersom du ønsker å hente på ditt lokale postkontor. Denne fraktkostnaden er på 49 kr uansett størrelse på orderen.

InkClub retur

InkClub tilbyr 14 dagers angrerett på alle kjøp gjort i deres butikk. Du kan derfor uten kostnad angre ditt kjøp gjort på InkClub. Du får også åpent kjøp på 30 dager. Skal du benytte deg av angreretten må du kontakte InkClub og gi beskjed så snart du ønsker å bruke angreretten.

InkClub kundeservice

Dersom du har noen spørsmål om blekkpatronene til InkClub må du ta kontakt med InkClub direkte på deres side. Der er det et kontaktskjema som du kan benytte.

Andre rabattkoder juli 2019

Vilkår
Del
Lagre
Vilkår
Del
Lagre
Vilkår
Del
Lagre
Vilkår
Del
Lagre

Hvordan aktivere InkClub rabattkode?

 1. Klikk på et av tilbudene eller rabattkodene over.
 2. Se gjennom InkClub store utvalg av blekk på nett.
 3. Legg dine produkter i handlekurven.
 4. Når du er klar til å handle klikker du på "Til kassen" øverst til høyre.
 5. Klikk på "Skriv inn kampanjekode".
 6. Lim inn din gyldige InkClub rabattkode og klikk "Aktiver kampanjekode".
 7. Dobbeltsjekk at du har oppnådd rabatt.
 8. Voila! Du har nå aktivert og innløst en gyldig rabattkode fra InkClub. Penger spart!

Følg med på rabattkode fra InkClub

Sjekk Varejakten for rabattkoder fra Inkclub som gir deg ekstra gode rabatter og tilbud. Varejakten sjekker daglig etter rabattkoder hos Inkclub som du kan benytte deg av. Vi prøver til enhver tid å ha de mest populære rabattkodene tilgjengelige slik at du kan spare enda mer neste gang du handler hos InkClub.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

CDON

Sommersalg med opptil 75% rabatt

Utløper 01. august