Lindex rabattkode mai 2019

Alle gyldige rabattkoder og tilbudskoder hos Lindex i mai

Gå til Lindex

Andre rabattkoder mai 2019

Over 1 uke igjen

5% rabatt

Se flere Timarco rabattkoder

Over 1 uke igjen

Spar opptil 70%

Se flere STYLEPIT rabattkoder

Gyldig tilbud

Fri frakt

Se flere Festkompaniet rabattkoder

Vil du se mer? Nedenfor finner du rabattkoder fra nettbutikker innen lignende kategori

Andre lignende rabattkoder Alle rabattkoder

Om Lindex

Lindex er et veletablert og kjent kleskjede for de fleste. Hos Lindex finner du undertøy og klær på nett. Lindex rabattkode gir deg ekstra gode rabatter, så se etter det neste gang du handler.

Lindex ble etablert allerede på 50-tallet i Sverige som undertøysbutikk, og i løpet av 60-årene blir Lindex utvidet til å selge dameklær, og da spesielt gensere og bluser. På denne tiden åpner også den første Lindex-butikken i Norge, og det ble en stor suksess da dette var en av de første kleskjedene som ble åpnet her. For Lindex har kravet om benytte arbeidskraft som oppfyller gode arbeidsvilkår og arbeidspersonell vært en kjernesak. Derfor har Lindex-konsernet streng kontroll av alle produksjonslokalene for å følge med på at de blir fulgt.
Lindex har egen Personal Shopper som finnes i utvalgte Lindex butikker. Poenget med Personal Shopper er å tilrettelegge en ny stil for deg basert på behov, ønsker og lyster. Du finner selvsagt alt i nettbutikken også, og her kan du i tillegg få ekstra rabatter med en Lindex rabattkode.

More at Lindex - Kundeklubb

For å belønne faste, gode kunder har Lindex en egen kundeklubb som alle kan bli medlem i. Kundeklubben gir ekstra rabatter og medlemstilbud tilpasset deg. Alle salg og trendtips for du som medlem, og du får derfor fortinnsrett på alle salg. More at Lindex gir også invitasjoner til inspirasjonsdager og andre eventer som du kan blir med på. I tillegg til alt dette vil du kunne opparbeide deg bonuspoeng når du er medlem. Det er gratis å blir medlem hos More at Lindex, men alle må være fylt 18 år. Bonusen du får er både får Lindex nettbutikken og de fysiske Lindex-butikkene.

Samspill mellom design og pris

Lindex har designere som sitter i team med innkjøpere, produktsjefer og mønsterdesignere som gir deg det ferdige produktet. Derfor kan du være sikker på at du alltid får den siste trenden og moten som er akkurat nå til den beste prisen. Eksterne designere har også samarbeidet med Lindex. Matthew Williamson, Missoni og Jean Paul Gaultier er noen kjente eksterne designere som har blitt hentet inn for å skape mote for Lindex.

Lindex frakt

Alltid fri frakt til Lindex i nærheten av deg. Alle andre pakker sendes direkte til deg. Dette koster 39 kr. Mindre pakker som passer postkassen blir levert her.