Tropehagen rabattkode juni 2019

Alle gyldige rabattkoder hos Tropehagen i juni

Gå til Tropehagen
Vilkår
Del
Lagre
Vilkår
Del
Lagre

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Andre rabattkoder juni 2019

Om Tropehagen

Tropehagen har alt av utstyr, mat og leker til alle dine kjæledyr. Om det er hund, katt, fugl, fisk eller andre favoritter har Tropehagen.no alt til de. Tropehagen.no er nettbutikken til Tropehagen Zoo, som finnes mange steder i Norge. Tropehagen.no har over 20.000 varer på lager eller mulighet til å bestilles, så ingen produkter savnes fra sortimentet. I tillegg til faste lave priser er det ofte opptil 50% rabatt hos Tropehagen.no. Hos Varejakten.no får du også Tropehagen rabattkode som gir ekstra rabatt ved handel i nettbutikken.

Tropehagen - Alt til kjæledyr på nett

Tropehagen har alt til hunder; mat fra Proplan, Hills, Royal Canin, skåler av plast eller stål, kosttilskudd som vitaminer, vanlig halsbånd eller bjeffehalsbånd, seler av nylon eller refleksvest, leker, bur og mye mer.
Til katter har Tropehagen alt som mat fra Hills, Brit Care, Carnilove, kosttilskudd som omega-3, våtfor fra Proplan og Applaws, leke med og uten cat-nip, kloremøbler, toalett, kattesand som gir klumper eller som perler og mye annet til lave priser.

Kjente merker hos Tropehagen

Hills hundefor og Hills kattemat
Brit Care kattemat Brit Care hundemat
Royal Canin
Proplan
Nutribird
Orlux Gold Plate til fugl
Med over 10.000 produkter hos Horze.no og over 100 merker er det ingen begrensninger på hva som finnes i nettbutikken.

Tropehagen frakt

Ordrekjøp på 1000 kr eller mer leveres fraktfritt hos Tropehagen. For bestillinger under 1000 kr er fraktkostnaden fra kr 75.