Uniggardin rabattkode mars 2020

Gyldig Uniggardin rabattkode for mars 2020

Besøk nettside

Utløpte rabattkoder

Rabattkoder fra lignende butikker

Om Uniggardin

Uniggardin tilbyr skreddersydde gardiner til dine mål og ønsker. Hos Uniggardin finner du rullegardin, plissegardin, lamellgardin, persienner og mye mer. Rabattkode hos Uniggardin gjør at du kan få ekstra rabatter neste gang du handler hos Uniggardin.

Uniggardin har gardiner for alle rom og utforminger. UNIG Basic-serie inneholder alle basale gardiner og tilbehør til billigste pris. UNIG Lux-serie består av alle typer gardiner i den beste kvalitet. Her får du både stil og kvalitet. Under Uniggardin Lux-serie finner du også Velux-gardiner, som er solavskjerming for takvinduer.

Hva koster frakten hos Uniggardin?

Uniggardin gir deg kostnadsfri levering dersom du kjøper for mer enn . De gir rask levering, og din ordre behandles så raskt som mulig. Uniggardin har mange alternativer når det gjelder frakt. Handler du for mer enn vil fraktkostnaden oppgis i din handlekurv. Handle for mer enn så får du kostnadsfri levering!

Hos Uniggardin har alle kjøp et fraktgebyr på 199 kr. Dersom produktet er bredere enn 195 cm koster frakten 499 kr. Du betaler ikke for frakt på vareprøver.

Hvordan returnerer du varer til Uniggardin?

Du har alltid 14 dagers angrerett på kjøp fra Uniggardin. Flere av produktene må spesialbestilles og lages, slik at når produksjonen av ditt produkt har startet, gjelder ikke angreretten. For prisgruppe 1 av Velux-produkter har 14 dagers angrerett som normalt.

Husk å ta kontakt med Uniggardin dersom du ønsker å benytte deg av angreretten på et kjøp i deres nettbutikk.

Hvordan kontakter du Uniggardin kundeservice?

Trenger du å komme i kontakt med Uniggardin kundeservice? Det kan du enkelt gjøre ved å ringe 21 93 06 14 . De er her for å hjelpe deg med forespørsler du har. Du kan også ta kontakt med Uniggardin på email til info@uniggardin.no

Gratis stoffprøver

Hos Uniggardin kan du bestille egne gratis stoffprøver som gjør at du kan se hvordan stoffet er i virkeligheten. Dette er gratis og gjør det enklere for deg som forbruker å vite om stoffet passer ditt hjem.

Rabattkode hos Uniggardin

Kikker du etter gyldig Uniggardin tilbudskode for mars 2020? Da er du kommet på riktig plass! Her på Varejakten gir vi deg gyldige Uniggardin koder. Hver dag oppdaterer vi rabattkodene på denne siden slik at du ikke trenger å saumfare nettet for gyldige tilbudskoder hver eneste dag. Slik slipper du å bruke unødvendig mye tid, og i tillegg sparer du penger. Rabattkoder gir ekstra gode rabatter som du vanligvis ikke finner andre steder, som ofte er gyldige i en gitt tid. Ser du en kode gjør du lurt i å innløse denne innen nærmeste fremtid. Rabattkoder kan gi kostnadsfri frakt, rabatter på utvalgte produkter eller gave på kjøpet. Det å aktivere kode er uproblematisk og du finner fremgangsmåte på denne siden.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter