Uniggardin rabattkode februar 2020

Finn aktiv Uniggardin rabattkode for februar 2020.

Besøk nettside

Ubekreftet sluttdato

10% rabatt med nyhetsbrev

Gyldig kampanje

Ubekreftet sluttdato

Kjøp Norges billigste gardiner på nett

Gyldig kampanje

Ubekreftet sluttdato

Prisgaranti på alle produkter

Gyldig kampanje

Ubekreftet sluttdato

Gratis stoffprøver

Gyldig kampanje

Disse rabattkodene har utløpt

Om Uniggardin

Jakter du etter gyldig Uniggardin tilbudskode for januar 2020? Da har du kommet på rett plass! Her på Varejakten gir vi deg aktive Uniggardin tilbudskoder. Hver eneste dag oppdateres rabattkodene her på Varejakten slik at du ikke trenger å finne gyldige rabattkoder hver eneste dag. Det betyr spart tid samtidig som du sparer penger. Tilbudskoder gir deg ekstra rabatter som en ofte ikke finner andre steder, som ofte er gyldige i en gitt tid. Har du en kode kan det være lurt å aktivere denne så raskt som mulig. Koder kan gi deg gratis frakt, rabatt på utvalgt produkt eller ekstra produkt. Det å aktivere tilbudskode er uproblematisk og du kan finne ut på hvordan du aktiverer her.

Uniggardin tilbyr skreddersydde gardiner til dine mål og ønsker. Hos Uniggardin finner du rullegardin, plissegardin, lamellgardin, persienner og mye mer. Rabattkode hos Uniggardin gjør at du kan få ekstra rabatter neste gang du handler hos Uniggardin.

Uniggardin har gardiner for alle rom og utforminger. UNIG Basic-serie inneholder alle basale gardiner og tilbehør til billigste pris. UNIG Lux-serie består av alle typer gardiner i den beste kvalitet. Her får du både stil og kvalitet. Under Uniggardin Lux-serie finner du også Velux-gardiner, som er solavskjerming for takvinduer.

🚚 Hva koster frakten hos Uniggardin?

Uniggardin gir deg kostnadsfri levering om du shopper for mer enn . Uniggardin gir rask levering, og bestillingen behandles så raskt som mulig. Deres butikk har mange alternativer når det kommer til levering. Kjøper du for høyere enn vil prisen på frakten vises i din handlekurv. Shop for mer enn så får du kostnadsfri frakt!

Hos Uniggardin har alle kjøp et fraktgebyr på 199 kr. Dersom produktet er bredere enn 195 cm koster frakten 499 kr. Du betaler ikke for frakt på vareprøver.

📦 Hvordan returnerer du varer til Uniggardin?

Du har alltid 14 dagers angrerett på kjøp fra Uniggardin. Flere av produktene må spesialbestilles og lages, slik at når produksjonen av ditt produkt har startet, gjelder ikke angreretten. For prisgruppe 1 av Velux-produkter har 14 dagers angrerett som normalt.

Husk å ta kontakt med Uniggardin dersom du ønsker å benytte deg av angreretten på et kjøp i deres nettbutikk.

☎️ Hvordan kontakter du Uniggardin kundeservice?

Trenger du å kontakte Uniggardin kundeservice? Det kan du enkelt gjøre ved å ta kontakt på telefon til 21 93 06 14 . De hjelper deg med spørsmål du har. Du kan også ta kontakt med Uniggardin på epost til info@uniggardin.no

Gratis stoffprøver

Hos Uniggardin kan du bestille egne gratis stoffprøver som gjør at du kan se hvordan stoffet er i virkeligheten. Dette er gratis og gjør det enklere for deg som forbruker å vite om stoffet passer ditt hjem.

Kontakt Uniggardin kundeservice

Telefonnummer: 21 93 06 14

E-postadresse: info@uniggardin.no

Adresse: Nydalen 0405 Oslo

Åpningstider: Mandag - torsdag: 09:00-16:00 Stengt

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden