Goboken bokklubb er en bokklubb som er spesialtilpasset barn fra 0-6 år. Hos Goboken får du en velkomstpakke som er helt gratis - du betaler kun for porto.

Goboken setter sammen egne alderstilpasset bokpakker som passer barnet ditt, og du får en alderstilpasset bok omtrent en gang i måneden. Dette er intervaller du selv kan endre om du ønsker det, slik at du har full kontroll når neste bok sendes. Bøkene som sendes fra Goboken forhåndsvarsles på e-post, og du kan når som helst avbestille eller endre på din side hos Goboken.

Velkomstpakke til baby

Gobokens velkomstpakke for baby er spesialtilpasset baby, og inneholder Milepælskort som hjelper deg å ta vare på minnene, for eksempel når babyen smilte for første gang eller første gang babyen sa “mamma”. Du får også med gripeball Oball, Myk kanin-tøybok og nattaboka Byssan lull. Gripeballen Oball er en prisvinnende, bøyelig babyleke som er veldig god å gripe på. Her får babyen trent opp gripeevnen. Myk kanin-tøybok er en kaninbok som har mange kvaliteter. Den består av ulike materialer og teksturer, og er med andre ord en spennende liten sak for de aller minste. I denne lille koseboken finner du også et lite godnatt dikt. I nattaboka Byssan lull finner du fem kjente nattasanger, som du kan synge ved sengekanten. Denne kartongboken har tykke sider og glatte og glitrende fliker, noe som gjør det enklere for babyen å være med å bla i boken.

Velkomstpakke til 1-åring

Velkomstpakken til 1-åring fra Goboken inneholder spennende elementer alderstilpasset til 1-åringer. Her får du fødselsdagboken, en dagbok som gjør det enkelt å notere alle de gode minnene fra den første fødselsdagen til de minste. I denne dagboken kan du notere alle minner, og det er 20 fødselsdager du kan mimre tilbake på i denne dagboken. I tillegg får du “Leggetid for Lille Ugle”, en fortelling om Lille Ugle, som flyr over hele verden i en vakkert illustrert bok. Den siste boken i denne velkomstpakken er “Badetid”. Denne boken stimulerer øyesansen og skifter til og med farge i vannet. Dette er garantert noe 1-åringen kommer til å bli fascinert av.

Velkomstpakke til 2-åring

I velkomstpakken til 2-åringen får du to spennende bøker, og den første heter Dina Detektivhund, en fortelling om en detektivhund som skal løse spennende gåter. I denne boken er det rim og humor og både tekst og tegnestil. Den andre boken heter “Den villeste Cowboyen”, hvor du kan bli med til den ville vesten og møte den muntre selgeren Bingo B. Bruun som sprer glede og latter. Her er det rim, fargerike illustrasjoner og livlige illustrasjoner.

Velkomstpakke til 3 år+

Gobokens velkomstpakke til 3 år og oppover inneholder to bøker, den første “Kofferten” er en varm og empatisk historie om hvordan vi behandler fremmede. Dette er en barnevennlig introduksjon til hva det vil si å komme til et helt nytt land. Den andre boken i denne velkomstpakken er “Vi utforsker å være snill”, en bok som hjelper barn å forstå empati og sosial utvikling. Dette er en kokebok som er både spennende og lærerik for små barn.

Kort og godt om Goboken

Meld deg inn hos Goboken bokklubb nå og få en spennende velkomstpakke du og barnet ditt kan få mye glede av. Goboken bokklubb er tilpasset barnets utvikling, og barnebøkene velges på grunnlag av barnets kunnskap. Barnebøkene har spennende temaer, bilder og interaktivt design som er skreddersydd for ditt barns alder. Hos Goboken bokklubb får du barnebøkene som ord- og bildebøker, pekebøker, tellebøker, luker, tall, gjemmelek og enkle historier. Å lese barnebøkene med deg styrker barnets språkutvikling. Skap gode lesestunder som gjør at du og barnet ditt får nærhet, læring og glede med. Goboken bokklubb er en bokklubb for deg og barnet ditt, hvor du får en ny bokpakke cirka én gang i måneden. Bokklubben er helt uten forpliktelser og kjøpsplikter, og du kan prøve den ut i ro og mak hjemme. Du kan selv endre intervallene om du ønsker det. Det er kjekt å vite at alle pakkene blir forhåndsvarslet på e-post, noe som betyr at du alltid kan endre intervallene eller avbestille før sending. Velkomstpakken i seg selv er helt gratis, du betaler kun porto. Goboken bokklubb medlemskap har ingen bindingstid, og du kan derfor alltids avslutte abonnementet om du ønsker det.

Kommersielt innhold

Goboken velkomstpakker

Bestill her