Nå kan du prøve Fabel i 4 uker helt gratis

Strømming av lydbøker fra både norske og utendlandske forfattere er i vinden, og lydbøker er populære som aldri før på grunn av dets enkelthet. Nå kan du få ubegrenset tilgang til Fabel i 4 uker helt gratis.

Lydbøker er en bok som blir lest høyt, og ofte lagret på et lydbærende medium. Det vanligste formen for lydbøker i dag er strømming. Lydbøker kan strømmes (lyttes til) og lastes ned, slik at man kan lytte til de uten internettilgang. Ofte brukes apper for å laste ned lydbøker til alt fra smarttelefon, nettbrett eller datamaskin.

Flere norske tilbydere tilbyr nå strømming av lydbøker gjennom abonnement. Det betyr at du kan lytte til så mange lydbøker fra deres store bibliotek til fast månedspris.

En av de store norske tilbyderne er Lydbokforlaget, som har Fabel.no. Lydbokforlaget er en av landets første utgivere av lydbøker, og ble etablert i 1987.

Fabel kan deles inn i to: Fabel Abonnement og Fabel Kjøp. Nedenfor skal jeg fortelle deg hva de største forskjellene er. Kort fortalt handler det om du ønsker å kjøpe lydbøkene eller leie de.

Lytt hvor som helst

Med Fabel-appen kan du lytte til alle dine favorittlydbøker hvor du vil. Du kan også laste ned dine lydbøker til din iOS eller Android app, som gjør at du kan lytte til alle dine nedlastede lydbøker hvor som helst. Med et abonnement fra Fabel kan du også lytte på 3 enheter samtidig.

Så lenge du har med mobilen kan du lytte til lydbøker uten nettilgang. Dette er forutsatt at du har lastet ned lydboken på forhånd. Du kan laste ned så mange lydbøker du ønsker så lenge det er plass på smarttelefonen eller nettbrettet ditt.

Fabel Abonnement

Fabel Abonnement er Fabel sin abonnementstjeneste. Her kan du strømme så mange lydbøker du vil til en fast lav månedspris. Du får tilgang til hele biblioteket til Fabel, som er stort, med en bred katalog av krim, romaner, fakta, podcaster, barnebøker og ungdomsbøker.

Fabel abonnementet passer best for alle som liker å høre på mange lydbøker, og du får best utnyttelse av abonnementet dersom du lytter mye på lydbøker. Er du helt nye på lydbøker? Da kan du prøve Fabel gratis, og se om dette er noe for deg.

Prisen på Fabel abonnement er den samme uansett hvor mye du lytter.

Fabel Kjøp

Vil du heller kjøpe lydbøkene? Da er Fabel Kjøp noe for deg. Her kan du bla i det samme store biblioteket og kjøpe lydbøkene du ønsker å ha til odel og eie.

Fabel Kjøp fungerer som en vanlig nettbutikk, og alle lydbøkene du kjøper vil du ha for alltid, og du kan når som helst lytte til lydboken i Fabel appen både med og uten nettilgang.

Vil du prøve Fabel gratis i 4 uker?

Lurer du på om Fabel er noe for deg? Da kan du trygt og enkelt prøve Fabel gratis i 4 uker. Det er ingen bindingstid, og du trenger ikke fortsette abonnementet når prøvetiden er over. Prøveperioden på Fabel gir deg tilgang til alle funksjonene du får i et fullverdig abonnement.

Kommersielt innhold
Gå til fabel-banner.png

Prøv Fabel gratis i 4 uker

Nå kan du prøve Fabel i 4 uker helt gratis
Bestill her