Prøv Strim gratis i 14 dager

Strim er Norges mest komplette strømmetjeneste, med de største norske TV-kanalene og strømmtjenester som HBO Nordic, Viaplay, Paramount i samme pris. Akkurat nå kan du prøve Strim gratis i 14 dager.

I dag finnes det mange tilbydere av strømmetjenester, og det kommer stadig flere. Selv om strømmetjenestene er gode, er det vanskelig å både holde styr på tjenestene og vite hva de tilbyr. Strim gjøre det enklere, ved å samle innhold fra eksempelvis HBO Nordic, Viaplay, Paramount og tilgang til å se de største TV-kanalene i Norge i en og samme tjeneste.

Strim abonnement

Strim deles i 3, Strim Mini, Strim Film og Serier og Strim Alt. Strim Mini er for deg som kun vil ha de viktigste TV-kanalene. Strim Film og Serier er for deg som vil ha tilgang til de mest populære TV-kanalene og strømmetjenestene HBO Nordic, Viaplay, Paramount. Strim Alt er for deg som vil ha tilgang til full TV-pakke og strømmetjenestene HBO Nordic, Viaplay, Paramount.

Strim app

Strim kan lastes ned på iOS og Android app, som gjør at du kan se via mobil og nettbrett. Du kan også se Strim på nett-tv og datamaskin. Du kan også se Strim på Chromecast eller Apple TV.

Strim pris

Prisen på Strim kommer an på hvilke abonnement man velger. Velger du Strim Mini er prisen 129 kr, Strim Film og Serier er prisen 279 kr og for Strim Alt er prisen 329 kr. Nå kan du prøve Strim helt gratis i 14 dager.

Kommersielt innhold
Gå til strim.png

Prøv Strim gratis i 14 dager

Strim er Norges mest komplette strømmetjeneste. Akkurat nå kan du prøve Strim gratis i 14 dager.
Bestill her