Det å bestille blomster på nett er enkelt og raskt. De fleste blomsterforhandlerne i Norge har fått en nettbutikk hvor du enkelt kan bestille blomster på døra.

I dag er det enkelt og raskt å bestille blomster på nett som leveres på døra. Din lokale blomsterbutikk er nå på nett, og det å få blomster levert på døra er noe alle kan gjøre med noen få tastetrykk. Du kan få blomstene levert på døren både i Norge og resten av verden, så det er mange muligheter om du skal gi en blomsterhilsen. Her kan du lære hvordan du bestiller blomster på nett raskt, enkelt og billig.

Det å bestille blomster på døren gjøres gjennom kjente blomsterforhandlere, som for eksempel Interflora. Det er enkelt og trygt å bestille blomster på nett, og mange blomsterforhandlere har lang fartstid på nett. På Interflora kan du bestille blomster som leveres på døra i Norge eller et annet sted i verden. Med en blomsterhilsen rett på døren er det lett å gjøre hilsenen personlig og vakker, og en blomsterhilsen er noe alle kan sette pris på.

Blomsterbestilling på nett

Alle kan bestille blomster på døren til noen de er glad i. Har du aldri bestilt blomster på nett før? Da kan du lese videre, så får du vite steg for steg hvordan du går frem for å bestille blomster på Interflora. Slik går du frem for å bestille blomster på nett:

Anledning

Når du skal gjennomføre en blomsterbestilling på nett velger du først hvilken anledningen blomstenbestillingen er for. Skal du bestille en brudebukett? Kanskje roser til din bedre halvdel? Eller kondolanseblomster til noen som står deg nært? Du har mange muligheter og noe for enhver anledning når du bestiller blomster fra blomsterbutikk på nett.

Blomstertype

Når du har valgt anledning for blomsterbestillingen er det tid for type blomster. Her er det et stort utvalg for enhver blomsterelsker. Vårtulipaner med sjokolade, 10 røde roser med cider og gavepose, ranunkler med lakrissymfoni og mye, mye mer. Velg blomstene med de fargene du liker aller best. Mange av blomsterbukettene kommer med overraskelser som passer ekstra godt til anledningen.

Legg til noe ekstra

Skal blomsterbestillingen inneholde noe ekstra spennende for den som får blomstene levert på døren? Velg alt fra deilige overraskelser som søte hjerter, luksuskonfekt, lakrisfristelse, eller kanskje en liten bamse. Her bestemmer du om du vil legge til en ekstra overraskelse til den heldige som mottar blomstene på døren.

Korthilsen

Så kommer noe av det viktigste: den personlige hilsenen på kortet. Her kan du skrive det du tenker på og føler. Sett ditt personlige preg på blomsterhilsenen.

Hvordan skal blomstene leveres?

Nå er blomsterbestillingen snart i boks! Da er det tid for å skrive hvor blomstene skal leveres. Du kan velge å sende blomstene på døren, du kan hente blomstene i butikk, sende blomstene til en bedriftsadresse eller send blomstene til en person på sykehus. Du kan også velge å sende blomstene til utlandet om du ønsker det.

Levering

Her kan du se hvor og når leveringen av blomstene kan gjennomføres. Du kan også velge å dele tilleggsopplysninger som blomsterforretningen bør vite om. Hvis ikke mottakeren er hjemme henges blomstene på døra, så det er ikke noe fare at mottakeren ikke er hjemme når blomstene leveres. Levering av blomster på søndag kan dessverre ikke tilbys av Interflora.

Blomster på døra

Nå har du lært hvordan du kan bestille blomster på nett og hvordan å få blomster levert på døra. Er det mer du lurer på, kan du alltids ringe eller sende e-post til den lokale blomsterforretningen å spørre om råd og assistanse. Interflora har solgt blomster på nett siden 1995, og har derfor lang erfaring med personlige blomsterhilsener og bestilling av blomster på nett.

Kommersielt innhold

Bestill blomster på nett

Det å bestille blomster på nett er enkelt og raskt. De fleste blomsterforhandlerne i Norge har fått en nettbutikk hvor du enkelt kan bestille blomster på døra.
Bestill her