Å lage en god hjemmeside trenger ikke være vanskelig eller dyrt. Lag en helt egen profesjonell hjemmeside gratis. Les mer her om hvordan du kan gå frem her!

I dag er det enkelt å lage en hjemmeside. SimpleSite tilbyr hjemmesider på enkle steg, og hjemmesiden lages gratis. Du trenger hverken kodekunnskaper eller et stort budsjett. En idé er alt som skal til. Prøv å lage din helt egen hjemmeside med SimpleSite gratis!

Det å lage en egen profesjonell hjemmeside er viktig for å nå dagens kunder og lesere. Vi har større krav til at nettstedene vi besøker er raske og responsive på de datamaskinene eller mobilene vi bruker. SimpleSite tar seg av alt det tekniske, slik at du kan gjøre det som betyr mest for deg - lage nettsider med innhold. Din hjemmeside kan handle om det du bryr deg om, så alle ideene kan komme ut i live.

Profesjonell hjemmeside gratis

Det å sette opp en nettside kan være mye jobb dersom man velger å gjøre alt fra bunnen av, og mye kan gå galt på veien til en hjemmeside, og det kan ta tid før hjemmesiden kan nås av besøkende og lesere. Med SimpleSite er dette ikke noe problem. SimpleSite lar deg nemlig få i gang din hjemmeside på 123. Du kan velge personlig nettside, blogg, hjemmeside for firma eller en annen kategori, og du trenger ingen forkunnskaper med koding eller annen teknisk kompetanse.

Slik kommer du i gang med din egen nettside!

 1. Velg en kategori: Hjemmeside, blogg, firmanettside eller annet.
 2. Velg et fargetema for din hjemmeside
 3. Velg bakgrunn på din hjemmeside
 4. Velg et bilde
 5. Velg tittel på hjemmesiden

Og med disse enkle stegene har du nå en nettside! Du må registrere deg for å lagre endringene, og alle valgene du har gjort over kan du alltids endre på.

Tjene penger på nettsiden din

Når du har en nettside er det mulig å tjene penger på den. Du kan tjene penger på annonser på din hjemmeside eller blogg. Dette er veldig enkelt å sette opp, og det finnes flere annonsetjenester på markedet som kan brukes for dette. Den mest populære annonseringstjenesten er Google sin AdSense. AdSense er helt gratis, og Google gjør nesten hele jobben for deg. Det er flere måter å tjene penger på nettsiden din: kunder, promotere innhold, annonsering. Bare fantasien setter grenser når du har en egen nettside.

Hva får du med en hjemmeside fra SimpleSite?

Med en personlig hjemmeside fra SimpleSite får du en profesjonell hjemmeside med mange egenskaper og verktøy enhver hjemmeside bør ha, som for eksempel:

 • Design, bakgrunner og farger tilpasset dine ønsker
 • Et personlig domene: Du velger selv hva nettstedet skal hete
 • Nettbutikkløsning: Vil du ha en egen nettbutikk? Det kan du lage med SimpleSite
 • 24/7 Kundeservice: Du har alltid assistanse om du skulle trenge det
 • Fotoalbum
 • Videfremviser
 • Kontaktside til dine kunder eller lesere
 • Karttjeneste, perfekt for din butikk eller restaurant
 • Personlige e-postadresser

Vil du lage en hjemmeside?

Det å lage nettsider og hjemmesider er gøy, og spesielt når du får besøkende som liker innholdet ditt! Da er det bare å prøve seg. Klikk på lenken under for å komme til siden der du kan opprette nettsider gratis.

Kommersielt innhold

Lag din egen hjemmeside gratis

Å lage en god hjemmeside trenger ikke være vanskelig eller dyrt. Lag en helt egen profesjonell hjemmeside gratis. Les mer her om hvordan du kan gå frem her!
Bestill her