Tilbud på The Solution fra Oslo Skin Lab til 30% rabatt. Nå kan du få The Solution til en kjempegod pris.

Oslo Skin Lab har lansert et kollagenpulver som drikkes for å motvirke rynker. Kollagen har en rekke positive egenskaper når det kommer til rynkedannelse, og øker blant annet hudens elastisitet. Prøv The Solution fra Oslo Skin Lab til et utrolig godt tilbud - 30% rabatt!

The Solution er et anti-rynke produkt og er det eneste pulveret i Skandinavia som er godkjent gjennom randomiserte dobbelt-blindede studier, hvor det er bevist effekt på å redusere rynker og linjer. I pulveret brukes kollagenkomplekset Verisol som har påvist dokumentert effekt på reduksjon av rynker. The Solution fra Oslo Skin Lab motvikrer hudens aldrinsprosess og reduserer linjer og rynker. Kollagenet i The Solution har vist seg i studier å virke på all type hud.

Hva gjør kollagenet i The Solution?

Kollagen er et protein som finnes helt naturlig i kroppen. Når vi passerer 30-årsalderen synker nivået av kollagen i kroppen og huden. Mens en ung person har opptil 80% kollagen i huden, vil man fra 30 årene ha mindre kollagen i huden og kollagennivået vil avta med 1-2% i året. Kollagen er vist å være den viktigste enkeltfaktoren for å holde rynker og samtidig beholde spenst og elastisitet i huden. Kollagen finnes i proteinrik mat, men huden kan ikke nyttegjøre seg av kollagenet som finnes i mat. Derfor er kollagenet i The Solution fra Oslo Skin Lab laget slik at huden kan nyttegjøre seg av kollagenet i pulveret.

The Solution har en rekke positive virkninger på huden:

  • Øker hudens elastisitet
  • Reduserer rynker og linjer
  • Øker hudens fasthet
  • Gir glattere hud
  • Forbedrer hudens overflate

Hvordan bruke The Solution?

The Solution fra Oslo Skin Lab blandes ut i valgfri mat eller drikke. Dersom du blander pulveret i vann kan du bruke 1-2 desiliter og røre om til det er helt oppløst.

Kommersielt innhold
Gå til the-solution.jpg

The Solution fra Oslo Skin Lab tilbud

Tilbud på The Solution fra Oslo Skin Lab til 30% rabatt. Nå kan du få The Solution til en kjempegod pris.
Bestill her