Kondomer beskytter mot uønsket graviditet og kjønnssykdommer. Helsedirektoratet gir ut gratis kondomer til alle som trenger.

Ordningen Gratis Kondomer fra Helsedirektoratet er helt gratis og sendes diskret til adressen du fyller ut på deres sider. Du kan også velge mellom 5 ulike typer gratis kondomer, som passer ethvert behov. Har du lateksallergi anbefales det å kjøpe lateksfri kondomer fra apotek eller hos dagligvaren.

Kondomer du kan velge mellom disse gratis kondomer:

Tynn: Dette kondomet er spesialdesignet for økt nytelse, samtidig som det er like sikkert som andre kondom. Kommer i standard størrelse, og kan brukes av de fleste menn. Inneholder lateks og silikonbasert glidemiddel. Bredde 53mm.

Tykk: Dette kondomet er tykkere og sterkere enn standardkondomet. Kan nedsette følsomheten og passer derfor for menn som ønsker å holde ut lenger. Kommer i standard størrelse, og kan brukes av de fleste menn. Inneholder lateks og silikonbasert glidemiddel. Bredde 53mm.

Tettsittende: Dette er slankere og kortere enn standardkondomet, og er det minste kondomet i sortimentet. Det passer for menn som ønsker et mer tettsittende kondom. Inneholder lateks og silikonbasert glidemiddel. Bredde 49mm.

Stor: Dette kondomet er litt lenger og bredere enn standard kondomet, og er det største kondomet i sortimentet. Passer for menn som ønsker et mer romslig kondom. Inneholder lateks og silikonbasert glidemiddel. Bredde 56mm.

Standard: Standard kondomet er det mest brukte kondomet. Standard tykkelse, standard størrelse gir optimal sikkerhet og nytelse. Standard kan brukes av de fleste menn. Inneholder lateks og silikonbasert glidemiddel. Bredde 53mm.

Kommersielt innhold

Gratis kondomer fra Helsedirektoratet

Kondomer beskytter mot uønsket graviditet og kjønnssykdommer. Helsedirektoratet gir ut gratis kondomer til alle som trenger.
Bestill her