Nå kan du prøve Lectinect Mage til kun 79 kr

Sliter du med løs mage, treg mage eller luft i magen? Lectinect Mage er et naturlig kosttilskudd som inneholder lektiner fra hyllebær og kan hjelpe mot en rekke mageplager, som luft i magen, løs mage og treg mage. Produktet har hjulpet tusenvis av nordmenn til en bedre hverdag. Akkurat nå kan du prøve Lectinect Mage i 2 måneder for kun 79 kroner.

Lektiner er proteiner som finnes i de fleste planter, frukter og bær, og spiller en viktig rolle i planters forsvarsmekanisme. Lectinect Mage er et naturlig kosttilskudd. Hyllebærene er behandlet basert på en unik prosess for å bevare den biologiske aktiviteten til proteinene, og da i hovedsak lektinene. Bruken av lektiner har vært utbredt i over 2000 år tilbake, og det var grekerne som i hovedsak brukte lektiner i hyllebær til behandling av en rekke mageproblemer.

Hva er lektiner?

Lektiner er proteiner som finnes i de fleste planter, frukter og bær, og spiller en viktig rolle i planters forsvarsmekanisme. Når planter angripes av insekter økes konsentrasjonen av lektiner som en del av dette forsvaret. Studier viser at det er sammenheng mellom en del plantelektiner og menneskers immunforsvar. Lektiner har vist å styrke immunforsvaret i tarmen, og lektiner fra spesielt hyllebær kan fortrenge uønskede mikroorganismer slik at mageplagene kan avta. Konsentratet av hyllebær i Lectinect Mage har også et høyt innhold av kraftige antioksidanter.

Hvordan virker Lectinect Mage?

Lectinect Mage inneholder hyllebær. Hyllebær inneholder lektiner (proteiner), som er historisk kjent for å kunne hjelpe mot mageplager. Lektiner fra hyllebær binder seg til deler av immunforsvaret i mageområdet hos mennesker, og kan starte en positiv biologisk aktivitet. Konserveringsmidlene som er brukt finnes naturlig til stede i planter og det er ikke tilsatt sukker. Det er individuell virkningstid på lektiners effekt i kroppen. Flere brukere har rapportert at effekten av Lectinect Mage har kommet allerede etter 3 dager, mens andre må bruke Lectinect Mage i 2-3 måneder før full effekt inntreffer.

Lectinect Mage og hyllebær

Bildet over: Lectinect Mage lages av hyllebær. Hyllebær inneholde lektiner som er viktig for å kunne hjelpe mot mageplager. Foto: Pixabay

Lectinect Mage kan bidra til:

  • Mindre oppblåst mage
  • Redusert forekomst av løs mage
  • Mindre plager med luft i magen
  • Å lindre halsbrann og sure oppstøt

Hva inneholder Lectinect Mage?

Virkestoffet Lectinect-konsentrat (fremstilt av hyllebær, Sambucus nigra), samt tabletthjelpestoff, surhetsregulerende middel, stabilisator og konserveringsmiddel. Lectinect Mage tablettene er laktose og glutenfri, og det er ikke tilsatt sukker i tablettene. Lectinect Mage tablettene kan trygt brukes av vegetarianere og veganere. Lectinect Mage er et naturlig kosttilskudd, og lektinene i kosttilskuddet er bevart slik at den gir optimal og sikker effekt ved bruk.

Vil du prøve Lectinect Mage i 2 måneder for kun 79,-?

Akkurat nå kan du prøve Lectinect mage i måneder til en god pris - bare 79 kr. Dette gjelder nye kunder. Lectinect Mage er uten bindingstid, og du kan når som helst avslutte.

Annonse
Gå til lectinect-mage-banner.png

Lectinect Mage til kun 79,-

Nå kan du prøve Lectinect Mage til kun 79 kr
Bestill her