Nå kan du prøve Magimax i 30 dager til halv pris

Magimax kosttilskudd er et av Sprekere Liv mest populære produkter, og de har fått gode tilbakemeldinger fra kunde som har prøvd Magimax. Den unike kombinasjonen av kvalitetsråvarer av hyllebær, ryllik og fennikel har slått an og kan gi mindre mageproblemer. Nå kan du prøve Magimax tabletter til halv pris i 30 dager.

Mageproblemer har blitt et økende problem for folk i alle aldersgrupper, og det er ikke uten grunn at det forskes mye på mageproblemer. Mageproblemer fører til ubehag, og kan for mange oppleves sjenerende.

En årsak til at det oppstår mageproblemer er at tarmens immunforsvar svekkes av uønskede organismer som binder seg til tarmens overflate.

Studier viser at lektiner fra planter kan hjelpe mot mageproblemer. Lektinene fra planter kan ta plassen skadelige organismer tar, og styrke tarmens immunforsvar. Dette kan også bidra til reduserte mageproblemer.

Lektiner er blitt brukt til å bedre magehelsen i over 2000 år, men ble først kjent for sine egenskaper for magen i 1677 i London. 

Det har blitt skrevet mye om lektiners funksjoner de siste 30 årene, og flere studier peker på de positive egenskapene lektiner har for magehelsen.

Kosttilskuddet Magimax (tidligere navn Magiro) er et norsk produkt, med utvalgte ingredienser som skal bidra til å bedre magehelsen. Magimax inneholder hyllebær, som er proppfulle av lektiner.

Med Magimax tilføres kroppen lektinene som trengs for å styrke tarmens immunforsvar og bidra til reduserte mageproblemer.

Alle Magimax tabletter inneholder også ryllik og fennikel.

Ryllik har egenskaper som bidrar til normal fordøyelse. Ryllik er en urteplante som har blitt brukt i Asia i tusenvis av år.

Fennikel kan bidra til å redusere luftplager. Fennikel har også sitt opphav fra Asia.

Kommersielt innhold
Gå til magimax-banner.png

Prøv Magimax i 30 dager til halv pris

Prøv Magimax tabletter i 30 dager til halv pris. Magiro har byttet navn til Magimax. Magimax er et helsekostprodukt utviklet for magen som kombinerer flere ingredienser, som hyllebær, ryllik og fenikkel.
Bestill her