Få halv pris på Medox med hele 3 måneders forbruk

Medox er utviklet og produsert i Norge, og er proppfull av antocyaner, ekstra virkningsfulle og effektive antioksidanter. Disse virker ved å beskytte cellene i kroppen vår mot frie oksygenradikaler. Få halv pris på Medox med hele 3 måneders forbruk!

Medox er naturens antioksidanter, og er et kvalitetsprodukt utviklet og produsert i Sandnes, Norge. Hver kapsel inneholder 80 mg antocyaner fra skallet til viltvoksende blåbær og solbær, og dette blir det samme som å spise to gode never med blåbær eller hele 60 røde epler. Medox kan også fås på apoteket, og er et produkt som det stilles høye krav til.

Mange har positive erfaringer ved bruk av Medox, og produktet har etter mange år på markedet opparbeidet seg gode erfaringer for å tilfredstille både kunder og kvalitetskrav.

Hva inneholder Medox?

Medox inneholder foredlet konsentrat av skallet på viltvoksende blåbær og solbær. Viltvoksende nordiske blåbær som finnes i Medox er svært rike på antioksidanter, og havner på topp 5 listen over matvarer med flest antioksidanter. Hver Medox-kapsel inneholder like stor mengde blåbær som to store, fulle never, 80 mg rene antocyaner. Resten er maltodekstrin (fra mais), vegetabilsk kapsel (cellulose), sitronsyre (stabilisator). Medox er vegetabilsk, glutenfri og laktosefri.

Medox til halv pris

Bildet over: Medox lages av blåbær og solbær, og har like mye antioksidanter som to gode never med blåbære eller hele 60 røde epler. Foto: Pixabay

Medox kan:

  • Styrke immunforsvaret og lindre forkjølelse
  • Bidra til å opprettholde en normal kolesterolbalanse
  • Være godt for synet
  • Virke lett blodtrykkssenkende
  • Bedre blodsirkulasjonen og styrke blodårene
  • Lindre ømme og stive muskler og ledd

Medox - antioksidanter av blåbær og solbær

Antioksidantene som finnes i Medox er av blåbær og solbær, og disse kan også hjelpe deg med restitusjon etter trening. I de mørke bærene finnes det en spesiell type antioksidant som har denne effekten. De bidrar til å bedre blodsirkulasjon og styrker blodårene dine. Medox kan også hjelpe deg å lindre ømme og stive muskler. Medox effekt kommer etter kontinuerlig bruk.

Hvordan bruke Medox?

Anbefalt dosering er 1-2 kapsler daglig. Du kan starte med 2 kapsler daglig for en bedre effekt. Ved hard trening eller andre helseutfrodringer kan en ta 2-4 kapsler daglig. Kapslene svelges med vann. Kapslene skal ikke brukes som erstatning for variert kosthold, og ved graviditet/amming eller bruk av Warfarin skal lege konsulteres.

Medox til halv pris

Akkurat nå er det et supert tilbud på Medox hvor du får 3 måneders forbruk av Medox til halv pris. Du sparer hele 347,- kr på å benytte deg av dette Medox tilbudet!

Kommersielt innhold
Gå til medox.png

3 mnd. Medox til halv pris!

Få halv pris på Medox med hele 3 måneders forbruk
Bestill her