Nå kan du prøve Maxulin til halv pris

Maxulin inneholder ingredienser som er skreddersydd for menn. Maxulin sitt innhold av Magnesium, Zink, B6 og Testofen kan redusere aldersrelaterte plager knyttet til redusert testosteronnivå. Akkurat nå kan du prøve Maxulin til halv pris for 6 ukers forbruk.

Maxulin fra Norvital kan gi mer kraft og energi, forbedret muskelstyrke og økt lyst. Disse påstandene har blitt gjennomgått i flere studier, og det kan se ut til at det er sammenheng med inntak av Maxulin og påstandene. Med inntak av Maxulin kan du gjøre en god investere i helsen, og selv med fallende testosteronproduksjon er det mye av testosteronen som ikke blir utnyttet. Maxulin frigjør og nyttiggjør dette ubrukte testosteronet i kroppen.

Et lavt testosteronnivå fører til at man føler seg eldre, mister muskelmasse, blir mer sliten, mindre sexlyst og legger på seg lettere. Maxulin skal utnytte det frie testosteronet, slik at man kan utnytte alt av testosteronet som finnes i kroppen. Maxulin er med andre ord kosttilskuddet for menn.

Så er spørsmålet om Maxulin har effekt og fungerer slik det blir beskrevet. I neste avsnitt kan du lese om studier som er gjort på Maxulin. 

Har Maxulin effekt?

Om Maxulin har effekt er spørsmål som det må gjøres studier på. Gjennom årene har man gjennomført studier på om Maxulin faktisk fungerer.

I en studie fra 2016 om aldersrelaterte plager, viste det seg at gruppen som fikk Testofen (ingrediensen i Maxulin) fikk betydelig effekt på aldersrelaterte plager, inkludert lyst. Effekten kan være at det var mer testosteron i form av fritt testosteron som Maxulin skal hjelpe for.

I en annen studie fra 2010 viste det seg at gruppen som inntok 500 mg fenugreek-ekstrakt (finnes i Maxulin) daglig hadde signifikant økning i styrke (benkpress og leggpress) og nedgang i fettprosent.

Hva inneholder Maxulin?

Maxulin er et kosttilskudd som inneholder en rekke ingredienser som har forskjellige effekter på oss.

  • Testofen (600 mg/tablett): testofen er et ekstrakt fra fenugreek (Bukkehornkløver). Testofen frigjør bundet testosteron i kroppen og forbedrer utviklingen av muskelmasse.
  • Sink (10 mg/tablett): sink bidrar til å opprettholde normale testosteronverdier og å opprettholde normal fruktbarhet og reproduksjon.
  • Vitamin B6 (1,4 mg/tablett): vitamin B6 kan bidra til å redusere tretthet og utmattelse.
  • Magnesium (125 mg/tablett): magnesium bidrar til normal muskelfunksjon.

Det er også kjekt å vite at Maxulin ikke er et testosteronpreparat. Det vil si at Maxulin ikke tilfører mer testosteron, men kan hjelpe til å frigjøre mer ubrukt testosteron i kroppen.

Bruk og bivirkninger

Maxulin har blitt sjekket for interaksjoner, og det skal ikke være registerte interaksjoner med andre legemidler. Vi anbefaler likevel at du informerer legen din om hvilke kosttilskudd du bruker.

Alle ingrediensene i Maxulin er dokumenterte og anses som et trygt kosttilskudd. Det er få bivirkninger relatert til bruk av Maxulin, men noen har rapportert lett ubehag i magen. Fenugreek (bukkehornkløver) kan også gi forbigående bivirkninger med mild hodepine og diaré.

Kommersielt innhold
Gå til maxulin-banner.png

Prøv Maxulin til halv pris nå

Nå kan du prøve Maxulin til halv pris. Akkurat nå får du 6 ukers forbruk av Maxulin til 50% rabatt.
Bestill her