Akkurat nå kan du prøve Provexin i 1 måned til redusert pris. Provexin har dokumentert effekt mot hårtap. Du har 14 dagers full returrett om du ikke er fornøyd.

Mange sliter med komplekser når det kommer til hårtap, og ser på hårtap som et problem for selvtillitten. Provexin er utviklet ved Sahlgrenska Universitetssykehus i Gøteborg i Sverige og har dokumentert effekt mot hårtap. Nå kan du prøve Provexin i 1 måned til sterkt redusert pris.

Provexins effekt går på å motvirke androgen alopeci, som er den medisinske betegnelsen for mannlig arvelig håravfall. Det rammer både kvinner og menn, til tross for navnet.

Provexin motvirker arvelig hårtap

Provexin påføres enkelt 2 ganger daglig på det berørte området. Du trenger ikke kirurgi for å få håret tilbake. Provexin er definert som et medisinsk utstyr med klinisk dokumentert effekt. Det er ikke rapportert bivirkninger ved bruk av Provexin, og gelen inneholder ingen allergener som kan skape irritasjon.

Hvorfor bruke Provexin:

  • Ingen rapporterte bivirkninger
  • Det er trygt å bruke over lenger tid
  • Provexin klisser ikke
  • Provexin lukter/dufter ikke
  • Du kan bruke andre daglig hårprodukter med Provexin
Provexin til halv pris

14 dagers full returrett

Skulle du ikke være fornøyd med effekten av Provexin A100HF har du full returrett i 14 dager. Derfor kan du trygt prøve Provexin før du bestemmer deg for å fortsette.

Hvordan bruke Provexin A100HF?

Anbefalt dosering er 1-2 påsmøringer av gelen på de berørte områdene daglig. Bruk Provexin ved å ta litt gel av Provexin i håndflaten eller på fingertuppene og påfør eller masser gelen i hodebunnen. Gelen skal ikke skyldes vekk, og etterlater ingen fettaktige områder.

Provexin tilbud

Akkurat nå er det et fantastisk tilbud på Provexin hvor du får 1 måneds forbruk av Provexin til 44% rabatt. Du får Provexin til kun 149,- inkludert frakt!

Kommersielt innhold
Gå til provexin-banner.png

Prøv Provexin til kun 149,- nå

Akkurat nå kan du prøve Provexin i 1 måned til redusert pris. Provexin har dokumentert effekt mot hårtap. Du har 14 dagers full returrett om du ikke er fornøyd.
Bestill her