Nå kan du prøve det kjente kosttilskuddet VitaePro til halv pris

VitaePro har nøye utvalgte virkestoffer som har dokumentert effekt på en rekke funksjoner i kroppen, og er spesielt god på ubehagelige muskler og ledd. I en kundeundersøkelse fra 2019 svarer 85% at de opplever en positiv effekt på muskler og ledd. Akkurat nå er det et tilbud på VitaePro, hvor du nå kan få 50% rabatt på VitaePro når du bestiller på lenken over.

VitaePro kom på markedet i 2002 og har siden da hatt nøkkelingrediensene astaxanthin, lutein og zeaxanthin, og disse ingrediensene er sterke antioksidanter. Førstnevnte astaxanthin har best evne til å fjerne skadelige forbindelser som reaktivt oksygen, og den er betraktet å være mange ganger sterkere enn vitamin C.

Innledningsvis i denne artikkelen ble det nevnt at 85% merker god effekt på muskler og ledd, og årsaken til dette kan være VitaePro sin sammensetning. En av de viktigste ingrediensene for leddene er planten Boswellia serrata. Denne planten har vist god effekt ved å ta vare på leddene og holde de komfortable. Vitamin D er en annen viktig ingrediens i VitaePro, og denne bidrar til at musklene fungerer optimalt.

Mosjon er naturligvis en viktig del for å holde muskler og ledd i god forfatning, men det er ikke alltid det er første man vil når man føler seg stiv og støl. Da kan en kombinasjonen av VitaePro og mosjon være det som bør prøves. Titusenvis av nordmenn har fått hjelp til å leve et mer aktivt liv med VitaePro.

Hva kan VitaePro hjelpe med?

  • Ledd: Boswellia serrata kan hjelpe med å holde leddene komfortable. Dette er en plante som har blitt brukt for ledd i hundrevis av år, og har god effekt på ubehag i ledd.
  • Muskler: Vitamin D i VitaePro hjelper å opprettholde normal muskelfunksjon. Det er viktig med velfungerende muskler for å kunne holde seg i bevegelse og være aktiv gjennom hele livet, og Vitamin D hjelper for akkurat dette. Etter 45-årsalderen begynner vi å tape muskelmasse og vår evne til å bygge muskler avtar, og derfor er det viktig å innta Vitamin D for å opprettholde normal muskelfunksjon.
  • Reduserer tretthet og utmattelse: Vitamin B12 og C kan reduserer tretthet og utmattelse. I tillegg er Vitamin B12 viktig for blant annet nervesystemet og dannelse av blodceller. Vitaminet er i tillegg viktig for å fornye arvestoffet vårt, og alle celler i kroppen trenger derfor dette vitaminet.
  • Immunsystem: Selen og Vitamin B12, C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon. Det er viktig å alltid ta vare på immunsystemet. Spesielt er dette viktig for eldre og aktive idrettsutøvere da deres immunsystem utsettes for større påkjenninger enn andre.
  • Hjertet: Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Dette er essensielle omega 3-fettsyrer, og DHA og EPA kalles flerumettede omega 3-fettsyrer. Det er dokumentert effekt på hjertets normale funksjon ved inntak av 2 kapsler VitaePro daglig.
  • Beskytter cellene: VitaePro inneholder også antioksidantene vitamin C og vitamin E som begge bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress. Oksidering av cellene skjer når vi utsettes for stress, forurensninger, UV-stråling eller andre fysisk harde belastninger. Når vi utsettes for dette, øker kroppens mengder av reaktive oksygenforbindelser, og det er denne ubalansen mellom reaktive oksygenforbindelser og antioksidanter som kalles for oksidativt stress. Antioksidanter er stoffer som kan nøytralisere oksygenforbindelsene som oppstår. Disse forbindelsene er bra for kroppen, men ikke hvis det blir for mye av de. Antioksidantene i VitaePro reduserer oksidativt stress.

Ny ingrediens for å beskytte hjertet bedre

Siden starten har VitaePro blitt fornyet for å være enda bedre for hjertet og blodomløpet. Den nyeste ingrediensen er olivenekstrakt som inneholder polyfenoler. Polyfenoler, som man finner i olivenolje, er antioksidanter som beskytter fettstoffer i blodet mot oksidativt stress. Dette er viktig for å ha godt blodomløp For å få denne effekten viser det seg at man bør innta 5 mg av polyfenol hydroksytyrosol. Dette tilsvarer én kapsel med VitaePro eller 20g olivenolje.

Få første pakke VitaePro til halv pris og få med gratis Collagen Forte

Bestiller du VitaePro til halv pris får du i tillegg med Collagen Forte - helt gratis! Collagen Forte er deres nyeste kosttilskudd som inneholder kollagen type II. Collagen Forte inneholder kollagen type II, et viktig protein i kroppen som er hovedkomponenten i brusken. Collagen Forte inneholder ikke-nedbrutt kollagen og kan ha positive egenskaper på brusk og ledd.

Bildet over: Kollagenet som finnes i Collagen Forte er trygt å spise, og studier viser at kollagen II tas godt opp i tarmen. Dette har blitt dokumentert gjennom dobbelt-blindede, randomiserte, placebo-kontrollerte studier som er tilgjengelig i Pubmed og Medline (internasjonale studiedatabaser for forskning i helse).

Hva er riktig VitaePro dosering?

VitaePro dosering: 1-2 kapsler daglig. I en VitaePro pakke er det 50 kapsler, noe som dekker anbefalt dagsbehov for en person i 7 uker. VitaePro kapslene kan tas sammen med mat. Kapslene anbefales ikke til barn under 3 år og anbefalt døgndose bør ikke overskrides.

Hva inneholder VitaePro?

Calamarine (olje fra flyveblekksprut), kapsel (fiskegelatin, fuktighetsbevarer), Vitamin C, ekstrakt av indisk salaitre, tistelolje, ferskvannsalgen Haematococcus pluvialis, ekstrakt av stor fløyelsblomst, Vitamin E, fyllstoff, L-selenometionin, emulgator, Vitamin D3, Vitamin B12, antioksidanter. Alle ingrediensene er nøye utvalgt og testet før de tas i bruk, og du kan være sikker på at du får et trygt og kvalitetssikret produkt.

Alle ingrediensenes opprinnelse er viktige for produsenten av VitaePro, og fokus på høy kvalitet, rene og trygge ingredienser og kontrollert produksjonsprosess er alltid viktigst. Visjonen med VitaePro er å være det foretrukne og blant de beste kosttilskuddene på markedet. Alle ingrediensene i VitaePro, og andre produkter fra VitaeLab, er fra anerkjente leverandører og kun kvalitetsingredienser brukes. Blant annet er Omega 3 i VitaePro fra en “Friend of the Sea”-sertifisert leverandør. “Friend of the Sea”-sertifiserte leverandører er leverandører som er med på å verne om havets fremtidige generasjoner av fisk ved å sørge for bærekraftig fisking.

Tilstrekkelig mengde D-vitamin - hele året

Det er flere gode grunner til å ta Vitmain D, og tilstrekkelig mengder med D-vitamin er:

  • Bra for musklene: velfungerende muskler er viktige for å kunne holde seg i bevegelse og aktivitet. Med D-vitamin bidrar du til å opprettholde normal muskelfunksjon.
  • Viktig for benbygging: Vitamin D bidrar også til et normalt opptak og bruk av kalsium, og dette er veldig viktig for benhelsen. Kalsium er den viktigste byggesteinen i skjelettet og menneskekroppen består av ca. 1 kilo kalsium.
  • Godt for tenner: Vitamin D er viktig for gode tenner og benvev. Vitaminet er viktig for opptak og utnyttelse av fosfor, som igjen er viktig for gode tenner og godt benvev.
  • Viktig for immunsystemet: Den normale funksjonen til immunsystemet kan opprettholdes av vitamin D.

Ofte kan vitamin D refereres til solskinnsvitaminet. Dette er fordi kroppen kan produsere dette når den utsettes for UV-stråler fra solen. Vitaminet dannes i huden ved hjelp av sollys, noe som kan by på problemer i Nord Europa, spesielt i vintermånedene. Helsedirektoratet har slått fast at det er en del nordmenn som har lave blodnivåer av vitamin D i vinterhalvåret.

Hudens evne til å produsere solskinnsvitaminet D-vitamin avtar med alderen, og undersøkelser har vist at en person på 70 år produserer rundt 25% av mengden vitamin D som det en 20-åring produserer.

I kosten er det flere kilder som bidrar til mer D-vitamin, og dette er fet fisk, tran, matvarer tilsatt D-vitamin, som margarin, smør og noen typer fettredusert melk.

VitaePro inneholder tilstrekkelig mengder vitamin D, og dersom du sliter å få i deg nok vitamin D kan tilskudd som VitaePro være kosttilskuddet du bør prøve.

Hvilke antioksidanter finnes i VitaePro?

VitaePro inneholder den vannløselige antioksidanten Vitamin C og den fettløselige antioksidanten Vitamin E. Både Vitamin C og Vitamin E vil på hver sin måte bidra til å beskytte cellene mot oksidativt stress. Denne kombinasjonen gir en god beskyttelse for kroppens celler mot oksidativt stress. En annen viktig effekt er at Vitamin C vil bidra til gjenoppbyggingen av Vitamin E.

Har VitaePro bivirkninger?

VitaePro inneholder vitaminer, mineraler, antioksidanter og omega 3-fettsyrer. Dette er ingredienser som finnes blant matvarer man kan få i seg ved å spise variert, sunn mat hver dag. Siden dette er ingredienser vi vanligvis får i oss, er sannsynligheten for å oppleve bivirkninger med VitaePro svært liten. Vitaminene C, D og E, som finnes i VitaePro, står listet i kosttilskuddsdirektivets liste på godkjente vitaminforbindelser. Det er med andre ord ingen spesielle bivirkninger av å bruke VitaePro.

Er du derimot gravid eller bruker reseptbelagte legemidler er det anbefalt å snakke med din fastlege før man endrer kostholdet i stor grad eller starter med alle typer kosttilskudd. Har du skalldyr- og bløtdyrallergi kan omega 3-fettsyren fra calamari som er i VitaePro være grunnlag for bivirkninger.

VitaePro er norskutviklet

VitaePro er et norskutviklet kosttilskudd som kun inneholder rene og trygge ingredienser som alle har blitt grundig testet. Med over hundretusener brukere er det et av Nordens mest brukte kosttilskudd. VitaePro ble etablert i Norge i 2002, og har i dag tusenvis av fornøyde kunder i hele Norden. VitaePro er produsert av VitaeLabs som har hovedkontor i Oslo. I tillegg til Norge, er VitaePro også i Sverige, Finland og Danmark.

VitaeLab legger stor vekt på at alle ledd i produksjon følger rammene myndighetene setter til enhver tid. Dette sikres gjennom interne retningslinjer som sikrer kvalitet i alle ledd under hele produksjonsprosessen. Med egen kvalitetssjef hos VitaeLab sikres alle av produktenes ingrediensene er innenfor retningslinjer myndighetene til enhver tid setter.

Spar penger med VitaePro tilbud

Akkurat nå er det et tilbud på VitaePro, hvor du kan få hele 50% i rabatt på første pakke. Blir du abonnement i dag får du 50 dagers forbruk til halv pris. I tillegg får du en pakke Collagen Forte i velkomstgave når du bestiller VitaePro i dag. Tilbudet gjelder nye bestillinger, og du har ingen bindingstid. Prisen på VitaePro med tilbudet er 169,- + porto.

Hvordan bestille VitaePro?

Det er enkelt å prøve VitaePro. Gå til VitaePro og bestill på deres nettside. Du kan være trygg på bestilling av VitaePro. VitaePro er abonnent, men uten bindingstid eller oppsigelsestid. Nettbutikken deres er medlem og sertifisert av Trygg E-handel, noe som sikrer deg som forbruker mot useriøse aktører. Trygg E-handel er forøvrig noe kun autoriserte nettbutikker kan være autorisert som.

Bestiller du VitaePro blir bestillingen din sendt direkte hjem til din postkasse. Dette gjør det enkelt og praktisk for deg som forbruker. VitaePro og andre produkter blir sendt som brev til postkassen din på din hjemmeadresse, og de passer perfekt i de fleste postkasser.

Husk at når du bestiller VitaePro er det helt uten forpliktelser og du kan til enhver tid flytte, hoppe over eller si opp din automatiske forsendelse. Er du ikke fornøyd tar du enkelt kontakt med deres kundeservice. Det er ikke nødvendig å betale på forskudd eller å oppgi kontonummeret. Og du har alltid 14 dagers angrerett fra dagen du mottar varene.

I hele 2020 kan du vinne et gavekort på 50.000 kr

Har du bestilt VitaePro og er kunde, kan du være med på trekningen av et gavekort til en verdi av 50.000 kr. For hvert kjøp du gjør i deres nettbutikk vil du motta et lodd til kundelotteriet i hver forsendelse. Hver måned trekkes det en vinner med flotte premier. I desember trekkes hovedpremien, hvor du kan vinne et gavekort på hele 50.000 kr.

Ønsker du flere lodd, kan du enkelt bytte 2 000 bonuspoeng til 4 ekstra lodd. For å gjøre det kan du ta kontakt med deres kundeservice på VitaeLab.no.

Kommersielt innhold
Gå til vitaepro-banner.png

Prøv VitaePro til halv pris

Akkurat nå kan du prøve det kjente kosttilskuddet VitaePro til halv pris. Les her for mer informasjon hvor du kan aktivere tilbudet.
Bestill her