Få 5 utgaver av Vi Over 60 til kun 249,-. Les her for å se fordeler med magasinet og få gode tilbud på Vi Over 60.

Vi over 60 er det største kommersielle magasin for seniorer, og har nesten 300 000 lesere av både kvinner og menn hver måned på papir. Vi Over 60 er et magasin som handler om store og viktige temaer, som livet, døden og kjærligheten og gir gode råd og informasjon som kan interessere mange lesere. Nå får du tilbud på Vi Over 60 til lave priser.

Vi Over 60 er et magasin for godt voksne som hovedfokusgruppe og fokuserer på grundig journalistikk som skal være til glede, nytte og inspirasjon. Magasinet Vi Over 60 skal gi leseren et stemningsløft, råd og inspirere til å få mer ut av livsfasen en er i akkurat nå. Vi over 60 er et magasin for dine beste år. Magasinet er fylt med positiv og personlig tone, og artikkelene i magasinet preges av store bilder, tekst og oppløftende farger. Magasinet Vi Over 60 kommer ut 12 gagner i året, og i magasinet er temaer som helse, mellommenneskelige forhold, resier, personlig økonomi, pensjon, arv og juss.

Med temaer om livet og mye, mye mer

Vi Over 60 er et magasin for deg som ønsker å holde deg oppdatert på dine interesser og tematikk som passer din livssituasjon. Alle artiklene i magasinet er tilrettelagt slik at det enkelt å forstå, med store bilder, passende farger og beskrivende og lettlest tekst. Det skal være lurt å velge Vi Over 60 bladet som en trygg og sikker informasjonskilde for å forstå temaer som angår godt voksne. Nedenfor kan du lese et kort sammendrag om hva de ulike temaene i Vi Over 60 handler om.

Helse - bli friskere

I Vi Over 60 er helse en viktig del, fordi det opptar mange og spesielt godt voksne. Da er det godt å kunne holde seg oppdatert på nyttige tips og råd for ulike helseutfordringer og det hjelper å se at det flere som står i samme situasjon og har samme problematikk. I Vi Over 60 er det fokus på å få kunnskap om akkurat dette.

Reise - få tips og råd om destinasjoner

Nordmenn reiser mer og mer, og godt voksne er en stor del som reiser på lengre turer rundt om i Norge og i verden. I Vi Over 60 kan du lese om nyttige tips når du skal legge ut på reise, reiseråd og destinasjoner som passer alle personligheter. Du kan også lese om hva reiseforsikringen din dekker, hvilke medisiner du kan ha med og andre gode råd i Vi Over 60 sine reiseavsnitt. Vi Over 60 har også kampanjer på reiser til hele verden, og i magasinet finner du eksklusive reisetilbud som kun gjelder Vi Over 60 lesere.

Økonomi - lær om god økonomi og pensjon

Visste du at flere over 55 år blir ansatt i dag? Eller hvilken spareform du bør unngå? Temaer innen økonomi kan være alt fra jobbrettigheter for godt voksne, til store temaer som arv og lovverk. Dette er temaer det kan være vanskelig å forstå, men i Vi Over 60 er temaene tilrettelagt slik at det er lettere å forstå hvordan det henger sammen. Pensjon er et populært tema blant lesere, og Vi Over 60 bladet fokuserer på å kunne hjelpe deg som leser til å forstå et kronglete regelverk, hvordan sikre best pensjon og hvordan ta beste valg både nå og for fremtiden.

Vi Over 60 pris og tilbud

Det er forskjellige priser på magasinet, og du får personlige rabatter avhengig av hvor mange utgaver av Vi Over 60 magasiner du ønsker. Akkurat nå kan du spare 277 kr på å velge 5 utgaver for 198 kr. Velger du 8 utgaver sparer du i dag 451 kr, og du sparer mest dersom du velger 12 utgaver. Dette tilbudet koster kun 448 kr, og du sparer 698 kr. Trykk på grønn knapp nedenfor for å se priser og tilbud på Vi Over 60.

Kommersielt innhold
Gå til vi-over-60-banner.jpg

Vi Over 60 fra kun 249,-

Få 5 utgaver av Vi Over 60 til kun 249,-. Les her for å se fordeler med magasinet og få gode tilbud på Vi Over 60.
Bestill her