Black Friday rabattkoder 2023

Black Friday og Black Week rabattkoder

Black Friday faller i år på fredag 24. november. Black Friday, eller svartfredag på norsk, er en handledag som faller på dagen etter Thanksgiving i USA. Dette er dagen som tradisjonelt starter julehandelen, og mange butikker rundt om i verden starter dagen allerede klokken 3 på natten. Hvert år faller Black Friday på en fredag mellom 23. og 29. november.

Black Friday 2023 betyr store besparelser og kupp du kan gjøre som du alle andre dager bare kan drømme om. Det er en perfekt dag å gjøre ferdig julegavene for julen 2023 på, og du finner rabattkoder som kun er tilgjengelig denne dagen. På denne siden har vi oversikten for deg som er ute etter de beste tilbudene og de beste rabattkodene for Black Friday 2023. Black Friday har årlig rabattkoder og kampanjer man ikke finner ellers i året. Med en rabattkode gjør du ekstra gode kupp ved å aktivere koden i kassen i nettbutikken du handler i. På Black Friday kan du finne rabattkoder som gir deg fri frakt, 10% rabatt, 15% rabatt, 100 kr avslag og mange andre alternativer. Ofte kan du også kombinere rabattkoder fra Varejakten rabattkoder med nettbutikkenes Black Friday tilbud. På Varejakten rabattkoder finner du også Black Friday tilbud, Cyber Monday tilbud og Black Week tilbud, så følg med her.

Black Friday tilbud 2023

Black Friday er årets største handledag på nett og i fysiske butikker, og mange aktører har forberedt seg i mange måneder på å dekke det enorme handlebehovet folk over hele verden har. Black Friday 2023 er en fredag med ekstremt gode salg og kupp, egne rabattkoder og helt spesielle tilbud. Denne dagen kan du gjøre mange ekstreme kupp med eksklusive rabattkoder og salg rundt om i landet og i utlandet. Black Friday tilbud er noe som nettbutikkene venter helt til midnatt til svartfredag med å avsløre. For å få en fullstendig oversikt over spennende tilbud og god oversikt kan du følge med og lagre denne siden, her vil nemlig alle de beste Black Friday rabattkoder og kampanjer dukke opp.

Siden Black Friday er en dag hvor både nettbutikkene og de fysiske butikkene kjører vanvittige tilbud, og noen ganger så gode tilbud at de ikke tjener noe særlig på salget, og det lønner seg derfor å ha oversikt over de beste rabattkodene denne dagen. Det hjelper Varejakten rabattkoder deg med. I oversikten her finner du de beste rabattene på Black Friday 2019. Pass på, for noen ganger kan det være timestilbud eller slike tidsavgrensede tilbud, så da må du være rask. Kombiner gjerne timestilbudene med rabattkode dersom nettbutikken tillater det, så sparer du enda mer på kjøpet ditt. Mange rabattkoder kan du lime inn i et eget felt i nettbutikkens handlekurv. Lurer du på hvordan du kan aktivere en rabattkode på Black Friday? Søk etter butikken øverst og les hvordan du enkelt kan aktivere en gyldig rabattkode på den aktuelle butikken.

Black Friday er en handledag som stammer fra USA, og er et tegn på begynnelsen av den store julegaveshoppingen i desember. I Norge er trolig den første Black Friday salget fra 2006, men det ble en del større i 2010 da Outlet på Vestby og Komplett kom med eksklusive Black Friday rabatter. Denne spesielle fredagen har blitt så populært til lands at vi for hvert år kommer til å se flere og flere henge seg på denne handledag-trenden, og du finner mange spennende tilbud hso de fleste nettbutikkene og fysiske butikker i Norge på Black Friday 2023.

Butikker du bør følge med på

Elektronikk

CDON Elkjøp Komplett Inkclub MyTrendyPhone

Klær og mote

Zalando Nelly Ellos Cubus Pierre Robert Bubbleroom Stayhard Miinto Stylepit

Bøker

Adlibris Tanum ARK Haugenbok

Hus og interiør

Royal Design VidaXL Lagerhaus Lampemesteren Hviit Lunehjem

Black Friday og Cyber Monday

Tradisjonelt sett har Black Friday vært noe fysiske butikker arrangerer, mens Cyber Monday har vært et motsvar nettbutikkene har tatt til seg. I dag er det ikke store forskjeller mellom Black Friday og Cyber Monday, men det kan være forskjellige tilbud på disse dagene. Cyber Monday kommer alltid mandagen etter Black Friday. Mange nettbutikker har Prismatch, så om du har kjøpt noe på Black Friday tilbud og det dukker opp et bedre tilbud på Cyber Monday kan du bruke Prismatch fra nettbutikken dersom de tilbyr det. Da får du den beste prisen.

Black Week

I flere år nå har Black Friday blitt til Black Week. Dette er en kampanje som gjør hele uken Black Friday opptrer i til en uke med eksklusive rabattkoder og spennende tilbud. Black Week varer fra mandagen til søndagen samme uke som Black Friday er. Black Week blir mer og mer populært, og flere store fysiske og nettbutikker kommer med tilbud hele denne uken. På denne siden finner du tilbud hele Black Week, Black Friday og Cyber Monday.

Når er Black Friday i år?

Black Friday 2023 faller på fredag 29. november 2023 og varer ut hele dagen. Hvert år havner Black Friday på den siste fredagen i november, og markerer starten på julegaveshoppingen.

6 tips til Black Friday

  1. Sjekk rabattkoder
  2. Følg med prissammenligningstjenester
  3. Kombiner rabatter med nettbutikkenes egne tilbud
  4. Bruk kundeklubb til nettbutikkene for å få bonuser
  5. Meld deg på nyhetsbrevene til nettbutikker
  6. Dobbeltsjekk prisen med andre nettbutikker

Black Friday blogger

Mange bloggere har i de siste årene blitt svært populære, og er en stor underholdningskilde for norske konsumenter og forbrukere. En del bloggere har tusenvis av følgere og lesere, som daglig sjekker deres favorittblogg. Bloggere har stor påvirkningskraft på sine lesere, og mange bruker sin populære blogg som en markedsføringskanal for detalj- og varehandel. Derfor kan du på mange blogger finne eksklusive og unike rabattkoder i blogginnleggene på Black Friday.

Tips og triks på Black Friday

Du kan gjøre vanvittige kupp på Black Friday, og det er det mange som benytter seg av til å handle julegaver denne fredagen. Men det er mulig å handle enda smartere på Black Friday. Du kan bruke lojalitetsprogrammer, kundefordeler, bonuspoeng, kredittkort som gir ekstra prosenter i rabatt er noen ekstra fordeler du kan dra nytte av denne dagen. Noen kredittkort kan gi deg mellom 1% og 5% kickback, cashback eller bonuspoeng. Det er smart å ta med seg alle ekstra bonuser og rabatter, og spesielt på en så stor shoppedag som Black Friday er.

Hvilke datoer faller Black Friday på?

Black Friday havner alltid på den siste fredagen i november, men datoen endrer seg fra år til år. Nedenfor har du en liten oversikt over kommende Black Friday datoer du bør merke deg:

År Dato
Black Friday 202225.11.2022
Black Friday 202324.11.2023
Black Friday 202429.11.2024
Black Friday 202528.11.2025
Black Friday 202627.11.2026