Ofte Stilte Spørsmål

Generelt

Varejakten.no er en samleside for tilbud, tilbudskoder og prøvepakker. Varejakten selger ingen av produktene som annonseres. Nettsiden er produktuavhengig, men våre partnere betaler oss for synlighet av deres produkter på nettsiden.

Produktene Varejakten.no viser går gjennom en verifisering gjort internt. Derfor kan du være trygg på at produkter og prøvepakker skal følge norske lover og regler. Vi setter pris på om du kommer med tips gjennom våre "Kontakt"-sider

Alle produktene vi har på våre sider selges av eksterne aktører. Det vil si at det er selgeren som er ansvarlig for at produktene følger norsk lov. Varejakten.no trekker prøvepakker og rabatter som ikke overholder norsk lov.

Har du noen spørsmål om betaling, produkter, frakt, porto eller andre spørsmål om de ulike produktene, ber vi deg ta kontakt med produsenten selv.

De fleste prøvepakkene vi har på Varejakten.no er gratis, men det kan forekomme porto, frakt eller ekspedisjon. Dette er helt vanlig, og under "Betingelser" står prisen vedrørende porto, frakt eller ekspedisjon.