Adidas rabattkode april 2021

Gyldig Adidas rabattkode for april 2021

Besøk nettside

Andre rabattkoder

Gyldig til mandag, 16. august 2021

5% off!

5% off!

Se flere Timarco rabattkoder

Utløpte rabattkoder

Hvordan aktivere en Adidas rabattkode?

  1. Kopier en gyldig Adidas rabattkode.
  2. Gå til kassen og lim inn rabattkoden.
  3. Lim inn koden i feltet for koder for å bruke rabattkoden.
  4. Husk å sjekke at du har brukt opp rabattkoden og at rabatten er tatt med i kassen.
  5. Du har nå brukt en gyldig Adidas rabattkode og spart noen ekstra kroner.
Aktiver rabattkode

Om Adidas

Adidas har over 70 års erfaring innen sportsplagg, og har siden starten hatt en ambisjon om å lage det beste treningstøyet og skoene for idrettsutøvere. I dag er Adidas en av verdens største butikker innen sport og treningstøy.

Adidas tar miljøet på alvor

Adidas tar ansvar for sine produkter, og du finner bærekraftig bomull i alle deres plagg, slutt på bruk av engangsplastikk i fabrikkene deres og mer enn 90% av deres produkter er PFC-fri.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter

Hva koster frakten hos Adidas?

Adidas gir gratis frakt dersom du bestiller produkter for høyere pris enn 490 kr. Handler du for dyrere enn 490 kr kr unngår du frakten og sparer penger på kjøpesummen. For frakt som koster mer enn gratis frakt terskelen beregnes fraktprisen i kassen, så for nøyaktig fraktkostnad kan du se det der. Derfor kan det lønne seg å kjøpe for over 490 kr kr så du slipper å bruke noen kroner på frakten du kan bruke andre steder.

Handler du for mer enn 490 kr er frakten gratis. For ordre under 490 kr koster frakten fra 95 kr.

Hvordan returnerer du varer til Adidas?

Du har 30 dagers retur på ordre fra Adidas. Da kan du prøve plaggene før du bestemmer deg helt. Returnering er gratis innen 30 dager.

Hvordan kontakter du Adidas kundeservice?

Trenger du bistand med noe, og kunne derfor trengt å komme i kontakt med kundeservice hos Adidas? Det kan du enkelt gjøre gjennom deres nettbutikk. Der vil de hjelpe deg. Kundeservice hos Adidas kan hjelpe deg med levering, frakt og angrerett.

Rabattkode hos Adidas

Er du i kassen og jakter etter aktiv Adidas kampanjekode for februar 2021? Da trenger du ikke å lete mer, du har nemlig ankommet rett rabattside! Her får du til enhver tid aktive Adidas kampanjekoder. Daglig oppdaterer vi rabattkodene på denne siden slik at du slipper å saumfare nettet for aktive kampanjekoder daglig. Da sparer du tid, samtidig som det spares penger. Tilbudskoder gir rabatt på utvalgte produkter som en ofte ikke finner andre steder, som ofte er gyldige i en gitt tid. Fant du endelig en oppdatert og gyldig Adidas kode er det lurt å bruke denne så fort som mulig. Det er verdt å vite at kampanjekoder kan fra tid til annen fri frakt, ekstra rabatt eller ekstra vare. Det å aktivere tilbudskode er uproblematisk og du kan finne ut på denne siden.