Adidas rabattkode september 2020

Gyldig Adidas rabattkode for september 2020

Besøk nettside

Hvordan aktivere en Adidas rabattkode?

  1. Kopier en gyldig Adidas rabattkode.
  2. Gå til kassen og lim inn rabattkoden.
  3. Lim inn koden i feltet for koder for å bruke rabattkoden.
  4. Husk å sjekke at du har brukt opp rabattkoden og at rabatten er tatt med i kassen.
  5. Du har nå brukt en gyldig Adidas rabattkode og spart noen ekstra kroner.
Aktiver rabattkode

Om Adidas

Adidas har over 70 års erfaring innen sportsplagg, og har siden starten hatt en ambisjon om å lage det beste treningstøyet og skoene for idrettsutøvere. I dag er Adidas en av verdens største butikker innen sport og treningstøy.

Adidas tar miljøet på alvor

Adidas tar ansvar for sine produkter, og du finner bærekraftig bomull i alle deres plagg, slutt på bruk av engangsplastikk i fabrikkene deres og mer enn 90% av deres produkter er PFC-fri.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter

Hva koster frakten hos Adidas?

På Adidas får du kostnadsfri frakt om kjøpet er mer enn 490 kr. Kommer kjøpesummen på dyrere enn 490 kr kr slipper du frakten og sparer penger på ditt kjøp. For frakt som koster mer enn fri frakt terskelen beregnes fraktprisen i kassen, så for nøyaktig fraktkostnad kan du se det der. Det kan være lurt å kjøpe for over 490 kr kr så du sparer penger på fraktkostnaden .

Handler du for mer enn 490 kr er frakten gratis. For ordre under 490 kr koster frakten fra 95 kr.

Hvordan returnerer du varer til Adidas?

Du har 30 dagers retur på ordre fra Adidas. Da kan du prøve plaggene før du bestemmer deg helt. Returnering er gratis innen 30 dager.

Hvordan kontakter du Adidas kundeservice?

Trenger du bistand med noe, og kunne derfor trengt å kontakte Adidas kundeservice? Det kan du gjøre gjennom deres side. De bistår deg og gir deg hjelpen du trenger. Adidas kundeservice kan hjelpe deg med frakt, levering og angrerett.

Rabattkode hos Adidas

Kikker du etter aktiv Adidas kupongkode for september? Da trenger du ikke å lete mer, du har nemlig funnet frem til riktig nettside! Her kan du til enhver tid Adidas kampanjekoder. Hver eneste dag oppdateres kodene her på Varejakten slik at du ikke trenger å finne aktive koder hver eneste dag. Slik slipper du å bruke unødvendig mye tid, samtidig som du sparer penger. Koder gir ekstra gode rabatter som du vanligvis ikke finner andre steder, som kun er gyldige i en viss periode. Finner du en oppdatert og gyldig Adidas kode er det lurt å bruke denne så fort som mulig. Husk at rabattkoder kan fra tid til annen gi deg fri frakt, rabatter på utvalgte produkter eller ekstra vare. Det å aktivere kampanjekode er uproblematisk og du kan finne ut på denne siden.