Adidas rabattkode januar 2021

Gyldig Adidas rabattkode for januar 2021

Besøk nettside

Andre rabattkoder

Utløpte rabattkoder

Hvordan aktivere en Adidas rabattkode?

  1. Kopier en gyldig Adidas rabattkode.
  2. Gå til kassen og lim inn rabattkoden.
  3. Lim inn koden i feltet for koder for å bruke rabattkoden.
  4. Husk å sjekke at du har brukt opp rabattkoden og at rabatten er tatt med i kassen.
  5. Du har nå brukt en gyldig Adidas rabattkode og spart noen ekstra kroner.
Aktiver rabattkode

Om Adidas

Adidas har over 70 års erfaring innen sportsplagg, og har siden starten hatt en ambisjon om å lage det beste treningstøyet og skoene for idrettsutøvere. I dag er Adidas en av verdens største butikker innen sport og treningstøy.

Adidas tar miljøet på alvor

Adidas tar ansvar for sine produkter, og du finner bærekraftig bomull i alle deres plagg, slutt på bruk av engangsplastikk i fabrikkene deres og mer enn 90% av deres produkter er PFC-fri.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter

Hva koster frakten hos Adidas?

Adidas lar deg få helt gratis levering dersom du handler produkter for mer enn 490 kr. Er kjøpesummen på dyrere enn 490 kr kr eliminerer du derfor frakten og sparer noen ekstra kroner på kjøpesummen. For frakt som koster mer enn gratis frakt terskelen kalkuleres frakten i kassen, så for nøyaktig fraktkostnad kan du se det der. Det kan lønne seg å handle for over 490 kr kr så du slipper å bruke noen ekstra kroner på fraktkostnaden .

Handler du for mer enn 490 kr er frakten gratis. For ordre under 490 kr koster frakten fra 95 kr.

Hvordan returnerer du varer til Adidas?

Du har 30 dagers retur på ordre fra Adidas. Da kan du prøve plaggene før du bestemmer deg helt. Returnering er gratis innen 30 dager.

Hvordan kontakter du Adidas kundeservice?

Har du behov for bistand, og kunne derfor trengt å snakke med Adidas kundeservice? Det kan du enkelt gjøre på deres nettside. De bistår deg og gir deg hjelpen du trenger. Adidas kundeservice kan hjelpe deg med levering, frakt og angrerett.

Rabattkode hos Adidas

Ønsker du å spare penger i kassen og ser etter aktiv Adidas rabattkode for januar 2021? Da slipper du å lete lenger, du har nemlig ankommet riktig plass! På denne nettsiden kan du spare penger ved å bruke nye og gyldige Adidas rabattkoder. Daglig oppdaterer vi rabattkodene på denne siden slik at du slipper å finne gyldige koder hver dag. Slik slipper du å bruke unødvendig mye tid, samtidig som du sparer penger. Koder gir deg gode tilbud som du vanligvis ikke finner andre steder, og de er ofte gyldige i en gitt tid. Finner du en ny og gyldig Adidas rabattkode kan det være lurt å innløse denne så raskt som mulig. Det er verdt å vite at tilbudskoder betyr kostnadsfri frakt, rabatt på utvalgt produkt eller ekstra produkt. Det å aktivere rabattkode er enkelt og du finner guide på hvordan du aktiverer her.