Aimn rabattkode juli 2020

Gyldig Aimn rabattkode for juli 2020

Besøk nettside

Utløpte rabattkoder

Flere rabattkoder

🏷️ Hvordan aktivere en Aimn rabattkode?

  1. Kopier en gyldig Aimn rabattkode.
  2. Gå til kassen og lim inn rabattkoden.
  3. Lim inn koden i feltet for rabattkoder for å aktivere koden.
  4. Husk å sjekke at du har brukt opp rabattkoden og at du har fått rabattene.
  5. Med det har du aktivert en gyldig Aimn rabattkode og spart penger!
Aktiver rabattkode

Om Aimn

Aimn sportswear har treningstøyene for jenter og kvinner på nett. De fokuserer på å ha klær for kvinner som elsker yoga, løping, surfing og andre aktiviteter som får oss til å føle oss bedre. 

Hvorfor velge Aimn

  • Fri frakt ved ordre over 800 kr.
  • Enkel returfrakt dersom du ikke er fornøyd.
  • Ingen toll eller avgifter på produkter kjøpt i nettbutikken.

🚚 Hva koster frakten hos Aimn?

Hos Aimn tilbys kostnadsfri frakt om du handler for mer enn 800 kr. Handler du for dyrere enn 800 kr kr eliminerer du frakten og sparer noen kroner på ditt kjøp. For frakt som koster over minimum kjøpesum for fri frakt kalkuleres fraktprisen i kassen, så for nøyaktig fraktkostnad kan du se det der. Derfor kan det lønne seg å handle for mer enn 800 kr kr så du sparer penger på fraktkostnaden .

Handler du for mer enn 800 kr er frakten helt kostnadsfri. For ordre undre 800 kr koster frakten 79 kr. Det er ingen andre skjulte kostnader når du bestiller hos Aimn, så slipper du å tenke på toll og andre kostnader.

🔙 Hvordan returnerer du varer til Aimn?

Hos Aimn har du 30 dagers returrett på alle kjøp. Merk at dette gjelder for produkter som har originale merkelapper, er i originalemballasje og er i ubrukt tilstand. For å gjøre en retur, fyller du ut returseddelen som fulgte med din bestilling. Mangler du returseddel? Ta kontakt med kundeservice, så hjelper de deg.

☎️ Hvordan kontakter du Aimn kundeservice?

Har du behov for å kontakte Aimn kundeservice? Det kan du gjøre på deres nettside. De bistår deg og gir deg hjelpen du trenger.

Rabattkode fra Aimn

Aimn har treningstøy for jenter og kvinner. Med en rabattkode fra Aimn får du ekstra rabatter på Aimn spennende utvalg av tights, topper og badetøy i deres nettbutikk. Lurer du på hvordan du kan aktivere en gyldig rabattkode fra Aimn? Øverst på denne siden hjelper vi deg å aktivere en Aimn rabattkode.

Rabattkode hos Aimn

Ser du etter gyldig Aimn kode for juli 2020? Da er du kommet på riktig sted! Her på Varejakten gir vi deg aktive Aimn rabattkoder. Hver dag oppdateres rabattkodene på denne siden slik at du slipper å lete etter gyldige tilbudskoder hver dag. Da sparer du tid, og i tillegg sparer du penger. Koder gjør at du sparer penger som en ofte ikke finner andre steder, og ofte er de gyldige i en viss periode. Finner du en tilbudskode kan det være lurt å innløse denne innen nærmeste fremtid. Rabattkoder kan gi deg fri frakt, ekstra rabatt eller ekstra vare. Det å aktivere rabattkode er lett og du finner fremgangsmåte på Varejakten.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter