Aimn rabattkode februar 2020

Finn aktiv Aimn rabattkode for februar 2020.

Besøk nettside

Ubekreftet sluttdato

Salg med opptil 70% rabatt

Gyldig kampanje

Disse rabattkodene har utløpt

Om Aimn

Er du på utkikk etter gyldig Aimn rabattkode for januar 2020? Da er du kommet til riktig plass! Varejakten hjelper deg å finne gyldige Aimn koder. Hver eneste dag oppdaterer vi rabattkodene på denne siden slik at du slipper å saumfare nettet for aktive koder hver dag. Med det sparer du tid samtidig som du sparer penger. Rabattkoder gir deg ekstra rabatter som du vanligvis ikke finner andre steder, og de er ofte gyldige i en viss periode. Har du en kode kan det være lurt å aktivere denne så snart som mulig. Kampanjekoder kan gi deg gratis levering, ekstra rabatter eller produkt på kjøpet. Det å aktivere rabattkode er uproblematisk og du kan finne ut på denne siden.

Aimn sportswear har treningstøyene for jenter og kvinner på nett. De fokuserer på å ha klær for kvinner som elsker yoga, løping, surfing og andre aktiviteter som får oss til å føle oss bedre. 

Hvorfor velge Aimn

  • Fri frakt ved ordre over 800 kr.
  • Enkel returfrakt dersom du ikke er fornøyd.
  • Ingen toll eller avgifter på produkter kjøpt i nettbutikken.

🚚 Hva koster frakten hos Aimn?

Aimn tilbyr gratis frakt om du handler for mer enn 800 kr. Vanlig fraktpris på handel over 800 kr er fra 79 kr. De gir rask levering, og ordren behandles så raskt som mulig. Deres butikk har flere alternativer når det gjelder frakt. Handler du for høyere enn 800 kr vil kostnaden vises i din handlekurv. Shop for mer enn 800 kr så får du kostnadsfri levering!

Handler du for mer enn 800 kr er frakten helt kostnadsfri. For ordre undre 800 kr koster frakten 79 kr. Det er ingen andre skjulte kostnader når du bestiller hos Aimn, så slipper du å tenke på toll og andre kostnader.

📦 Hvordan returnerer du varer til Aimn?

Hos Aimn har du 30 dagers returrett på alle kjøp. Merk at dette gjelder for produkter som har originale merkelapper, er i originalemballasje og er i ubrukt tilstand. For å gjøre en retur, fyller du ut returseddelen som fulgte med din bestilling. Mangler du returseddel? Ta kontakt med kundeservice, så hjelper de deg.

☎️ Hvordan kontakter du Aimn kundeservice?

Ønsker du å komme i kontakt med Aimn kundeservice? Det kan du enkelt gjøre på deres nettbutikk. Der vil de hjelpe deg.

Rabattkode fra Aimn

Aimn har treningstøy for jenter og kvinner. Med en rabattkode fra Aimn får du ekstra rabatter på Aimn spennende utvalg av tights, topper og badetøy i deres nettbutikk. Lurer du på hvordan du kan aktivere en gyldig rabattkode fra Aimn? Øverst på denne siden hjelper vi deg å aktivere en Aimn rabattkode.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden