Aimn rabattkode mars 2021

Gyldig Aimn rabattkode for mars 2021

Besøk nettside

Andre rabattkoder

Utløpte rabattkoder

Hvordan aktivere en Aimn rabattkode?

  1. Kopier en gyldig Aimn rabattkode.
  2. Gå til kassen og lim inn rabattkoden.
  3. Lim inn koden i feltet for rabattkoder for å aktivere koden.
  4. Husk å sjekke at du har brukt opp rabattkoden og at du har fått rabattene.
  5. Med det har du aktivert en gyldig Aimn rabattkode og spart penger!
Aktiver rabattkode

Rabattkode fra Aimn

Aimn har treningstøy for jenter og kvinner. Med en rabattkode fra Aimn får du ekstra rabatter på Aimn spennende utvalg av tights, topper og badetøy i deres nettbutikk. Lurer du på hvordan du kan aktivere en gyldig rabattkode fra Aimn? Øverst på denne siden hjelper vi deg å aktivere en Aimn rabattkode.

Om Aimn

Aimn sportswear har treningstøyene for jenter og kvinner på nett. De fokuserer på å ha klær for kvinner som elsker yoga, løping, surfing og andre aktiviteter som får oss til å føle oss bedre. 

Hvorfor velge Aimn

  • Fri frakt ved ordre over 800 kr.
  • Enkel returfrakt dersom du ikke er fornøyd.
  • Ingen toll eller avgifter på produkter kjøpt i nettbutikken.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter

Hva koster frakten hos Aimn?

Aimn gir fri frakt om du handler produkter for høyere pris enn 800 kr. Er kjøpesummen på over 800 kr kr slipper du derfor frakten og sparer penger på ditt kjøp. For frakt som koster mer enn gratis frakt terskelen beregnes frakten i kassen, så for nøyaktig fraktkostnad kan du se det der. Det skal være lurt å kjøpe for over 800 kr kr så du slipper å bruke noen kroner på frakten .

Handler du for mer enn 800 kr er frakten helt kostnadsfri. For ordre undre 800 kr koster frakten 79 kr. Det er ingen andre skjulte kostnader når du bestiller hos Aimn, så slipper du å tenke på toll og andre kostnader.

Hvordan returnerer du varer til Aimn?

Hos Aimn har du 30 dagers returrett på alle kjøp. Merk at dette gjelder for produkter som har originale merkelapper, er i originalemballasje og er i ubrukt tilstand. For å gjøre en retur, fyller du ut returseddelen som fulgte med din bestilling. Mangler du returseddel? Ta kontakt med kundeservice, så hjelper de deg.

Hvordan kontakter du Aimn kundeservice?

Har du behov for bistand, og kunne derfor trengt å prate med Aimn kundeservice? Det kan enkelt la seg gjøre gjennom deres nettbutikk. Der vil de være behjelpelig. Kundeservice hos Aimn hjelper deg med angrerett, frakt og levering.

Rabattkode hos Aimn

Har du lett på mange rabattsider på jakt etter aktiv Aimn tilbudskode for februar 2021? Da er du ankommet rett nettside! Her får du hver dag oppdaterte og aktive Aimn rabattkoder. Daglig oppdaterer vi kodene her på Varejakten slik at du slipper å jakte gyldige kampanjekoder daglig. Med det sparer du tid samtidig som du sparer penger. Koder gir rabatt på utvalgte produkter som en ofte ikke finner andre steder, og de er ofte gyldige i en gitt tid. Har du endelig funnet en gyldig Aimn tilbudskode kan det være lurt å bruke denne så raskt som mulig. Husk at tilbudskoder kan fra tid til annen gi deg fri levering, rabatt på utvalgt produkt eller ekstra gave på kjøpet. Det å aktivere tilbudskode er lett og du finner guide på hvordan du aktiverer her.