Aimn rabattkode oktober 2020

Gyldig Aimn rabattkode for oktober 2020

Besøk nettside

Utløpte rabattkoder

Hvordan aktivere en Aimn rabattkode?

  1. Kopier en gyldig Aimn rabattkode.
  2. Gå til kassen og lim inn rabattkoden.
  3. Lim inn koden i feltet for rabattkoder for å aktivere koden.
  4. Husk å sjekke at du har brukt opp rabattkoden og at du har fått rabattene.
  5. Med det har du aktivert en gyldig Aimn rabattkode og spart penger!
Aktiver rabattkode

Rabattkode fra Aimn

Aimn har treningstøy for jenter og kvinner. Med en rabattkode fra Aimn får du ekstra rabatter på Aimn spennende utvalg av tights, topper og badetøy i deres nettbutikk. Lurer du på hvordan du kan aktivere en gyldig rabattkode fra Aimn? Øverst på denne siden hjelper vi deg å aktivere en Aimn rabattkode.

Om Aimn

Aimn sportswear har treningstøyene for jenter og kvinner på nett. De fokuserer på å ha klær for kvinner som elsker yoga, løping, surfing og andre aktiviteter som får oss til å føle oss bedre. 

Hvorfor velge Aimn

  • Fri frakt ved ordre over 800 kr.
  • Enkel returfrakt dersom du ikke er fornøyd.
  • Ingen toll eller avgifter på produkter kjøpt i nettbutikken.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter

Hva koster frakten hos Aimn?

Aimn gir deg fri levering om du kjøper produkter for dyrere pris enn 800 kr. Er kjøpesummen på mer enn 800 kr kr unngår du frakten og sparer noen ekstra kroner på kjøpet ditt. For frakt som koster over gratis frakt terskelen beregnes fraktkostnaden i kassen, så for nøyaktig fraktkostnad kan du se det der. Det kan være lurt å handle for over 800 kr kr så du sparer penger på fraktkostnaden du kan bruke andre steder.

Handler du for mer enn 800 kr er frakten helt kostnadsfri. For ordre undre 800 kr koster frakten 79 kr. Det er ingen andre skjulte kostnader når du bestiller hos Aimn, så slipper du å tenke på toll og andre kostnader.

Hvordan returnerer du varer til Aimn?

Hos Aimn har du 30 dagers returrett på alle kjøp. Merk at dette gjelder for produkter som har originale merkelapper, er i originalemballasje og er i ubrukt tilstand. For å gjøre en retur, fyller du ut returseddelen som fulgte med din bestilling. Mangler du returseddel? Ta kontakt med kundeservice, så hjelper de deg.

Hvordan kontakter du Aimn kundeservice?

Har du behov for hjelp, og kunne derfor trengt å komme i kontakt med kundeservice hos Aimn? Det kan enkelt la seg gjøre på deres nettside. Der vil de være behjelpelig. Der kan du få informasjon om blant annet levering, frakt og angrerett.

Rabattkode hos Aimn

Er du på jakt på rabattkodesider etter aktiv Aimn kupongkode for oktober 2020? Da trenger du ikke å lete mer, du har nemlig funnet fram til rett rabattkodeside! Vi på Varejakten deg i jakten etter oppdaterte Aimn koder. Daglig oppdaterer vi rabattkodene her på Varejakten slik at du ikke trenger å saumfare nettet for gyldige koder hver dag. Med det sparer du tid samtidig som det spares penger. Tilbudskoder gir rabatt på utvalgte produkter som du vanligvis kun finner på rabattkodesider, som ofte er gyldige i en gitt tid. Fant du omsider en oppdatert og aktiv Aimn kampanjekode gjør du lurt i å innløse denne innen nærmeste fremtid. Tilbudskoder kan fra tid til annen bety fri levering, ekstra rabatt eller gave på kjøpet. Det å aktivere kampanjekode er enkelt og du kan finne fremgangsmåte på Varejakten.