AndLight rabattkode oktober 2020

Gyldig AndLight rabattkode for oktober 2020

Besøk nettside

Hvordan aktivere en AndLight rabattkode?

  1. Gå til AndLight.no.
  2. Plukk ut dine designerlamper.
  3. Gå til kassen når du vil gjennomføre kjøpet.
  4. Klikk på "Har du en rabattkode?".
  5. Lim inn koden i feltet og klikk "Submit" for å aktivere.
  6. Husk å sjekke at rabatten er kommet med.
  7. Vipps, så har du spart penger med en gyldig AndLight rabattkode.
Aktiver rabattkode

Få gratis frakt til Norge

Når du handler lamper og belysning hos Andlight får du alltid gratis frakt til Norge. Du trenger ikke ta med i betraktningen hvor stor forsendelsen er eller hvor i landet du bor - frakten på Andlight.no er gratis uansett.

Om AndLight

AndLight har lamper og belysning til enhver smak, og de tilbyr lamper fra verdenskjente varemerker. AndLight søker etter å ha oppdatert sortiment og prøver hele tiden å skape den beste opplevelsen for kunder på utkikk etter nye lamper eller designbelysning. Alle lamper du finner i nettbutikken deres er utvalgt på grunn av sin kvalitet og vakre design.

Designerlamper til lave priser

AndLight gir deg muligheten til å handle designlamper til lavere priser enn vanlige butikker, og selv om det er lavere priser her skorter det ikke på kvaliteten eller utvalget. 

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter

Hva koster frakten hos AndLight?

Andlight gir deg alltid gratis frakt på dine kjøp i deres nettbutikk. Dermed trenger du ikke tenke på størrelsen eller vekten på ditt kjøp, alle leveringer er gratis.

Hvordan returnerer du varer til AndLight?

Du har 14 dagers angrerett på alle kjøp fra AndLight sin nettbutikk. Send e-post til AndLight så snart du vet at du vil benytte deg av angreretten for å starte prosessen for retur.

Hvordan kontakter du AndLight kundeservice?

Har du behov å komme i kontakt med AndLight kundeservice? Det kan enkelt og greit la seg gjøre ved å ringe kundeservice på telefon +45 44 44 62 44. De hjelper deg med alle henvendelser du har. Du kan også ta kontakt med AndLight per e-mail til info@andlight.no

Rabattkode hos AndLight

Om du er i kassen, kan det være penger å spare ved å se etter gyldig AndLight kupongkode for oktober 2020? Da trenger du ikke å lete mer, du har nemlig kommet til riktig plass! Her får du alltid gyldige AndLight rabattkoder. Daglig oppdateres rabattkodene her på Varejakten slik at du slipper å saumfare nettet for gyldige tilbudskoder hver eneste dag. Det sparer du tid på, samtidig som det spares penger. Koder gir ekstra gode rabatter som en ofte kun finner på rabattkodesider, som kun er gyldige i en viss periode. Har du endelig kommet over en ny og aktiv AndLight tilbudskode gjør du lurt i å aktivere denne så raskt som mulig. Det er verdt å tenke på at tilbudskoder betyr kostnadsfri frakt, rabatt på utvalgt produkt eller produkt på kjøpet. Det å aktivere kampanjekode er lett og du finner ut på hvordan du aktiverer her.