Apotekhjem rabattkode mai 2020

Gyldig Apotekhjem rabattkode for mai 2020

Besøk nettside

Rabattkoder fra lignende butikker

Om Apotekhjem

Apotekhjem er også kjent som Fyrstikktorgets apotek sin nettbutikk for forbrukere. Dette apoteket er et 100% norsk og kjedeuavhengig apotek. Apotekhjem sin visjon er å gjøre verdikjeden enklere og bidra til bedre service og rimeligere apotekvarer på nett til sine kunder.

Hva koster frakten hos Apotekhjem?

Du får gratis frakt dersom du handler for mer enn 800 kr hos Apotekhjem. Fyll opp handlekurven og spar penger tilsvarende frakten. Frakten beregnes i kassen, så for nøyaktig fraktkostnad kan du se det her.

Hvordan kontakter du Apotekhjem kundeservice?

Har du behov for å kontakte Apotekhjem kundeservice? Det kan du enkelt gjøre ved å ta kontakt på telefon til +47 22 08 97 06. De er her for å hjelpe deg med forespørsler du har. Du kan også ta kontakt med Apotekhjem per e-post til kundeservice@webpharma.no

Spar penger på apotekvarer

Hvis du ser etter apotekvarer på nett, kan det være mye å spare. Apotekhjem har apotekvarer slik du finner i fysiske apotek, men ofte til en rimeligere pris. Det er alltid et salg du kan spare penger med på Apotekhjem.no, så sjekk ut dette før du gjennomfører kjøpet. Husk at du i tillegg til rimeligere priser på apotekvarer også får gratis frakt dersom du handler for mer enn 800 kr på Apotekhjem.no.

Rabattkode hos Apotekhjem

Ser du etter aktiv Apotekhjem kampanjekode for mai 2020? Du har da kommet på riktig sted! Vi på Varejakten hjelper deg å finne aktive Apotekhjem rabattkoder. Hver dag oppdateres kodene her på Varejakten slik at du slipper å finne gyldige tilbudskoder hver eneste dag. Slik slipper du å bruke unødvendig mye tid, og i tillegg sparer du penger. Rabattkoder gir rabatt på utvalgte produkter som du vanligvis ikke finner andre steder, og de er ofte gyldige i en gitt tid. Ser du en tilbudskode gjør du lurt i å innløse denne innen nærmeste fremtid. Kampanjekoder kan gi kostnadsfri frakt, ekstra rabatt eller gave på kjøpet. Det å aktivere kampanjekode er uproblematisk og du finner guide på hvordan du aktiverer her.

Populære butikker

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter