Apotekhjem rabattkode oktober 2020

Gyldig Apotekhjem rabattkode for oktober 2020

Besøk nettside

Hvordan aktivere en Apotekhjem rabattkode?

  1. Kopier en aktiv Apotekhjem rabattkode.
  2. Fullfør handelen ved å gå til kassen og lim inn koden.
  3. Lim inn rabattkoden i feltet for rabattkoder for å aktivere koden.
  4. Sjekk at du har brukt opp rabattkoden og at rabatten er tatt med i kassen.
  5. Med det har du aktivert en gyldig Apotekhjem rabattkode og spart noen ekstra kroner.
Aktiver rabattkode

Spar penger på apotekvarer

Hvis du ser etter apotekvarer på nett, kan det være mye å spare. Apotekhjem har apotekvarer slik du finner i fysiske apotek, men ofte til en rimeligere pris. Det er alltid et salg du kan spare penger med på Apotekhjem.no, så sjekk ut dette før du gjennomfører kjøpet. Husk at du i tillegg til rimeligere priser på apotekvarer også får gratis frakt dersom du handler for mer enn 800 kr på Apotekhjem.no.

Om Apotekhjem

Apotekhjem er også kjent som Fyrstikktorgets apotek sin nettbutikk for forbrukere. Dette apoteket er et 100% norsk og kjedeuavhengig apotek. Apotekhjem sin visjon er å gjøre verdikjeden enklere og bidra til bedre service og rimeligere apotekvarer på nett til sine kunder.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter

Hva koster frakten hos Apotekhjem?

Apotekhjem gir helt gratis levering om du kjøper varer for mer enn 800. Kjøper du for over 800 kr slipper du frakten og sparer noen kroner på kjøpesummen. For frakt som koster over minimum kjøpesum for fri frakt beregnes fraktkostnaden i kassen, så for nøyaktig fraktkostnad kan du se det der. Det kan lønne seg å handle for mer enn 800 kr så du sparer penger på frakten .

Du får gratis frakt dersom du handler for mer enn 800 kr hos Apotekhjem. Fyll opp handlekurven og spar penger tilsvarende frakten. Frakten beregnes i kassen, så for nøyaktig fraktkostnad kan du se det her.

Hvordan kontakter du Apotekhjem kundeservice?

Ønsker du å kommunisere med Apotekhjem kundeservice? Det kan enkelt la seg gjøre ved å ta kontakt på +47 22 08 97 06. De er her for å hjelpe deg med alle spørsmål du har. Du kan også ta kontakt med Apotekhjem per epost til kundeservice@webpharma.no

Rabattkode hos Apotekhjem

Er du i kassen og ser etter Apotekhjem kampanjekode for oktober? Da er du funnet rett rabattkodeside! Her gir vi deg alltid nye og gyldige Apotekhjem tilbudskoder. Hver eneste dag oppdateres kodene her på Varejakten slik at du slipper å lete etter gyldige tilbudskoder daglig. Det sparer du tid på, og i tillegg sparer du penger. Rabattkoder gir deg ekstra rabatter som en ofte ikke finner andre steder, og ofte er de gyldige i en viss periode. Har du en ny og gyldig Apotekhjem kampanjekode kan det være lurt å bruke denne så fort som mulig. Tilbudskoder kan fra tid til annen bety gratis levering, rabatt på utvalgt produkt eller gave på kjøpet. Det å aktivere kode er uproblematisk og du finner ut på denne siden.