Åshild rabattkode september 2020

Gyldig Åshild rabattkode for september 2020

Besøk nettside

Utløpte rabattkoder

Hvordan aktivere en Åshild rabattkode?

Nedenfor kan du lese hvordan du kan aktivere en rabattkode hos Åshild.

  1. Kopier en gyldig kode for Åshild.
  2. Gå til kassen og lim inn rabattkoden.
  3. Lim inn koden i tekstfeltet "Benytt gave- eller tilbudskode" for å aktivere koden.
  4. Klikk "Legg til" for å bruke koden.
  5. Sjekk at du har fått aktivert rabattkoden og at du har fått rabattene.
  6. Du har nå brukt en gyldig Åshild rabattkode og spart noen ekstra kroner.
Aktiver rabattkode

Om Åshild

Åshild er en nettbutikk for damemote, og du finner tunikaer, bluser, topper, gensere og mye mer i deres butikk. Du får alltid fri frakt på ordre over 799 kr. Sjekk etter gyldig Åshild rabattkode og spar penger på behagelig damemote i dag.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter

Hva koster frakten hos Åshild?

I nettbutikken til Åshild får du fri frakt om du handler for over 799. Er kjøpesummen på dyrere enn 799 kr eliminerer du frakten og sparer noen ekstra kroner på ditt kjøp. For frakt som koster mer enn gratis frakt terskelen kalkuleres fraktkostnaden i kassen, så for nøyaktig fraktkostnad kan du se det der. Det kan være lurt å handle for over 799 kr så du slipper å bruke penger på fraktkostnaden du kan bruke andre steder.

Hvordan kontakter du Åshild kundeservice?

Trenger hjelp med noe, og å snakke med Åshild ? Det kan du enkelt gjøre ved å ringe kundeservice på telefonnummeret 69 21 10 90. De hjelper deg med alle henvendelser du har. Det er muligheter for og også ta kontakt med Åshild på e-post til info@ashild.no

Rabattkode hos Åshild

Trenger du etter gyldig Åshild rabattkode for september? Da er du nemlig kommet på riktig rabattside! Her hjelper vi deg å finne nye og gyldige Åshild kampanjekoder. Hver dag oppdateres rabattkodene på denne siden slik at du slipper å jakte aktive kampanjekoder daglig. Da sparer du tid, samtidig som du sparer penger. Kampanjekoder gir deg ekstra rabatter som en ofte kun finner på rabattkodesider, som ofte er gyldige i en gitt tid. Har du endelig en ny Åshild kode er det lurt å aktivere denne så snart som mulig. Det er verdt å vite at koder kan fra tid til annen bety fri frakt, ekstra rabatt eller ekstra gave på kjøpet. Det å aktivere kampanjekode er enkelt og du kan finne guide på hvordan du aktiverer her.