Bamix rabattkode mai 2020

Gyldig Bamix rabattkode for mai 2020

Besøk nettside
Det finnes dessverre ingen rabattkoder eller tilbud fra denne butikken

Rabattkoder fra lignende butikker

Om Bamix

Bamix er grunnleggeren av de revolusjonerende Bamix kjøkkenmaskinene. Bamix produserer Bamix Swissline stavmiksere, Bamix Classic stavmiksere, Bamix DeLuxe stavmiksere og tilbehør fra Bamix SliceSy. Bamix er perfekt for å knuse forsne bær og produkter, som igjen er ypperlig til smoothies og milkshakes. Med produkter fra Bamix kan du sette kreativiteten løs - matlagingen blir en lek med Bamix stavmiksere og alt tilbehøret som kan følge med.

Bamix utvider stadig sitt sortiment, og det alle nyeste innen Bamix sin produktlinje er Bamix Babyline, Bamix Colorline og Bamix Luxuryline. Bamix blir brukt av både profesjonelle kokker og hobbykokker verden over, og Bamix er kjent for sin uslåelige kvalitet og effektivitet i produktene sine.

Bamix rabattkode

Med en Bamix rabattkode får du ytterlige rabatter på det kjente og kjære Bamix sortimentet. Bamix rabattkode gjør at du kan få 10 % rabatt på alt i nettbutikken Bamix.no, som er originalleverandør av alle Bamix produkter.

Bamix Swissline

Bamix Swissline er en ekstrem sterk stavmikser. Den er lett å rengjøre, knuser og hakker alt den kommer over. Bamix Swissline er morsom å jobbe med! Bamix sin SwissLine stavmikser pisker og blander skummetmelk til krem på under 10 sekunder. Dette i kombinasjon med friske eller frosne bær resulterer i en fettfri milkshake eller smoothie. Bamix Swissline har en 200-250 watt motor for tunge oppgaver. Dette er perfekt for all frossen mat og bær. Den har mykt håndtak som føles godt å holde i lengre perioder, og har 2 rotasjonsinnstillinger på 12 000 - 13 000 rpm og 17 000-18 000 rpm. Alle deler som kommer i kontakt med mat består av topp-kvalitets rustfrie materialer.

Bamix SliceSy

Bamix SliceSy er Bamix sin reserve og ekstradelekategori. Bamix SliceSy gjør at din Bamix Swissline Stavmikser kan bli alt av foodprocessor, håndmikser, blender, mikser eller hakker. Bamix SliceSy gjør din Bamix til del ultimate og allsidige verktøyet på kjøkkenet. Om du ønsker å kutte, vispe eller banke ingrediensene kan du få kjøpt alt av tilbehør hos Bamix. Du kan få boller hvor maten kan bli enkelt lagd og samlet i. Alle ekstradelene du vil ha til din Bamix kjøkkenmaskin er lette å rengjøre.

Hva koster frakten hos Bamix?

Vanlig fraktpris på kjøp gjennom Bamix varierer så sjekk prisen for frakt i kassen eller gjennom Bamix sin nettbutikk.

Du får fri frakt ved handel over 499 kr hos Bamix. Alle ordre under 499 kr har en fraktkostnad på 59 kr. Bamix lover en leveringstid på 3-5 dager.

Hvordan kontakter du Bamix kundeservice?

Har du behov for å kontakte Bamix kundeservice? Det kan du enkelt gjøre ved å ta kontakt på telefon til +47 40 00 59 88. De er her for å hjelpe deg med forespørsler du har. Du kan også ta kontakt med Bamix på e-mail til info@bamix.no

Rabattkode hos Bamix

Er du på utkikk etter gyldig Bamix rabattkode for mai 2020? Du har da kommet på rett plass! Her hjelper vi deg å finne aktive Bamix tilbudskoder. Hver dag oppdaterer vi rabattkodene her på Varejakten slik at du slipper å finne aktive koder hver eneste dag. Med det sparer du tid samtidig som du sparer penger. Koder gir deg gode tilbud som du vanligvis ikke finner andre steder, som bare er gyldige i en gitt tid. Har du funnet en kampanjekode er det lurt å aktivere denne så fort som mulig. Koder kan gi deg fri levering, rabatter på utvalgte produkter eller gave på kjøpet. Det å aktivere kode er lett og du kan finne ut på denne siden.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter