Bamix rabattkode oktober 2020

Gyldig Bamix rabattkode for oktober 2020

Besøk nettside
Det finnes dessverre ingen rabattkoder eller tilbud fra denne butikken

Hvordan aktivere en Bamix rabattkode?

  1. Kopier en gyldig Bamix rabattkode.
  2. Gå til kassen og lim inn rabattkoden.
  3. Lim inn koden i feltet for koder for å bruke koden.
  4. Husk å sjekke at du har brukt opp rabattkoden og at rabatten er tatt med i kassen.
  5. Du har nå brukt en gyldig Bamix rabattkode og spart noen ekstra kroner.
Aktiver rabattkode

Om Bamix

Bamix er grunnleggeren av de revolusjonerende Bamix kjøkkenmaskinene. Bamix produserer Bamix Swissline stavmiksere, Bamix Classic stavmiksere, Bamix DeLuxe stavmiksere og tilbehør fra Bamix SliceSy. Bamix er perfekt for å knuse forsne bær og produkter, som igjen er ypperlig til smoothies og milkshakes. Med produkter fra Bamix kan du sette kreativiteten løs - matlagingen blir en lek med Bamix stavmiksere og alt tilbehøret som kan følge med.

Bamix utvider stadig sitt sortiment, og det alle nyeste innen Bamix sin produktlinje er Bamix Babyline, Bamix Colorline og Bamix Luxuryline. Bamix blir brukt av både profesjonelle kokker og hobbykokker verden over, og Bamix er kjent for sin uslåelige kvalitet og effektivitet i produktene sine.

Bamix rabattkode

Med en Bamix rabattkode får du ytterlige rabatter på det kjente og kjære Bamix sortimentet. Bamix rabattkode gjør at du kan få 10 % rabatt på alt i nettbutikken Bamix.no, som er originalleverandør av alle Bamix produkter.

Bamix Swissline

Bamix Swissline er en ekstrem sterk stavmikser. Den er lett å rengjøre, knuser og hakker alt den kommer over. Bamix Swissline er morsom å jobbe med! Bamix sin SwissLine stavmikser pisker og blander skummetmelk til krem på under 10 sekunder. Dette i kombinasjon med friske eller frosne bær resulterer i en fettfri milkshake eller smoothie. Bamix Swissline har en 200-250 watt motor for tunge oppgaver. Dette er perfekt for all frossen mat og bær. Den har mykt håndtak som føles godt å holde i lengre perioder, og har 2 rotasjonsinnstillinger på 12 000 - 13 000 rpm og 17 000-18 000 rpm. Alle deler som kommer i kontakt med mat består av topp-kvalitets rustfrie materialer.

Bamix SliceSy

Bamix SliceSy er Bamix sin reserve og ekstradelekategori. Bamix SliceSy gjør at din Bamix Swissline Stavmikser kan bli alt av foodprocessor, håndmikser, blender, mikser eller hakker. Bamix SliceSy gjør din Bamix til del ultimate og allsidige verktøyet på kjøkkenet. Om du ønsker å kutte, vispe eller banke ingrediensene kan du få kjøpt alt av tilbehør hos Bamix. Du kan få boller hvor maten kan bli enkelt lagd og samlet i. Alle ekstradelene du vil ha til din Bamix kjøkkenmaskin er lette å rengjøre.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter

Hva koster frakten hos Bamix?

Du får fri frakt ved handel over 499 kr hos Bamix. Alle ordre under 499 kr har en fraktkostnad på 59 kr. Bamix lover en leveringstid på 3-5 dager.

Hvordan kontakter du Bamix kundeservice?

Trenger du å snakke med Bamix ? Det kan enkelt la seg gjøre ved å ringe kundeservice på +47 40 00 59 88. De hjelper deg med henvendelser du har. Du kan også ta kontakt med Bamix per e-mail til info@bamix.no

Rabattkode hos Bamix

På kikk etter Bamix kode for oktober 2020? Da er du kommet på riktig rabattside! Her gir vi deg alltids gyldige Bamix kampanjekoder. Hver eneste dag oppdaterer vi rabattkodene på denne siden slik at du ikke trenger å saumfare nettet for aktive rabattkoder hver eneste dag. Da sparer du tid, og i tillegg sparer du penger. Tilbudskoder gir ekstra gode rabatter som en ofte kun finner på rabattkodesider, som bare er gyldige i en gitt tid. Har du omsider funnet en aktiv Bamix kupongkode er det lurt å aktivere denne så snart som mulig. Husk at kampanjekoder kan fra tid til annen gi deg kostnadsfri frakt, rabatter på utvalgte produkter eller gave på kjøpet. Det å aktivere rabattkode er lett og du kan finne fremgangsmåte på hvordan du aktiverer her.