Bildeler rabattkode oktober 2020

Gyldig Bildeler rabattkode for oktober 2020

Besøk nettside

Utløpte rabattkoder

Hvordan aktivere en Bildeler rabattkode?

 1. Kopier en gyldig Bildeler rabattkode.
 2. Plukk ut dine bildeler og gå til kassen.
 3. I feltet "Rabattkode" limer du inn din kode.
 4. Klikk på "Aktiver kode" for å aktivere.
 5. Husk å dobbeltsjekke at rabattkoden er aktivert og at du har skrevet riktig kode.
 6. Gratulerer, du har nå aktivert en gyldig Bildeler rabattkode og spart penger.
Aktiver rabattkode

Finn din bil med regnr-søk

For å få mest ut av bildeler.no er det lurt å bruke regnr-søket deres. Her taster du inn din bils registreringsnummer og søker med dette. Da vil du finne produkter som passer din bil, og slipper å filtrere alle delene selv.

Om Bildeler

Bildeler driver med import og salg av bildeler og har gjort det siden 1990. På Bildeler.no finner du kvalitetsdeler til de laveste priser. Deres fokus ligger på biler som er eldre enn 5 år og har et bredt utvalg av biler fra 22 bilmerker.

Slitedeler til kjente bilmerker

Hos Bildeler finner du slitedeler til Audi, BMW, Citroen, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Kia, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, SAAB, Skoda, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen og Volvo. Det er med andre ord de fleste bilmerkene du finner på norske veier.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter

Hva koster frakten hos Bildeler?

Velger du å hente ordren din på en av Bildeler sine Pick-Up points på Lierskogen eller Sandefjord er frakten helt gratis. Bildeler har ellers forskjellige fraktpriser for ulike produkter, og listen over fraktpriser ser slik ut i 2019:

 • Bremseskiver, bremseklosser eller støtdempere 98 kr
 • Sommerdekk/vinterdekk - 49 kr pr. dekk
 • Verktøyvogn - 500 kr
 • Hjulsett (4 felger, 4 dekk) - 595 kr
 • Felgsett (4 felger) - 595 kr
 • Garasjejekker - 298 kr
 • Forskjerm - 298 kr

Hvordan returnerer du varer til Bildeler?

Du har 14 dagers angrerett på kjøp gjort gjennom Bildeler. For å starte en retur går du til Min Side på bildeler.no og fyller ut angrettskjema til den aktuelle ordren. Når du har fullført registreringen vil du motta en PDF-fil med returnummer.

Hvordan kontakter du Bildeler kundeservice?

Ønsker du å kontakte Bildeler kundeservice? Det kan du enkelt gjøre ved å ringe kundeservice på telefon +47 32 85 40 40. Her hjelper de deg med spørsmål du har. Du kan også ta kontakt med Bildeler per email til post@bildeler.no

Rabattkode hos Bildeler

Har du gått gjennom mange rabattkodesider på jakt etter Bildeler rabattkode for oktober? Da trenger du ikke lete lenger, du har kommet på rett nettside! På denne nettsiden kan du spare mye penger med aktive Bildeler koder. Daglig oppdaterer vi kodene her på Varejakten slik at du ikke trenger å lete etter gyldige koder daglig. Med det sparer du tid samtidig som du sparer penger. Kampanjekoder gir ekstra gode rabatter som en ofte kun finner på rabattkodesider, som ofte er gyldige i en viss periode. Fant du omsider en ny Bildeler kupongkode kan det være lurt å bruke denne så fort som mulig. Rabattkoder kan fra tid til annen gi deg kostnadsfri frakt, ekstra rabatt eller gave på kjøpet. Det å aktivere rabattkode er enkelt og du kan finne fremgangsmåte på Varejakten.