Bildeler rabattkode mars 2021

Gyldig Bildeler rabattkode for mars 2021

Besøk nettside

Andre rabattkoder

Utløpte rabattkoder

Hvordan aktivere en Bildeler rabattkode?

 1. Kopier en gyldig Bildeler rabattkode.
 2. Plukk ut dine bildeler og gå til kassen.
 3. I feltet "Rabattkode" limer du inn din kode.
 4. Klikk på "Aktiver kode" for å aktivere.
 5. Husk å dobbeltsjekke at rabattkoden er aktivert og at du har skrevet riktig kode.
 6. Gratulerer, du har nå aktivert en gyldig Bildeler rabattkode og spart penger.
Aktiver rabattkode

Finn din bil med regnr-søk

For å få mest ut av bildeler.no er det lurt å bruke regnr-søket deres. Her taster du inn din bils registreringsnummer og søker med dette. Da vil du finne produkter som passer din bil, og slipper å filtrere alle delene selv.

Om Bildeler

Bildeler driver med import og salg av bildeler og har gjort det siden 1990. På Bildeler.no finner du kvalitetsdeler til de laveste priser. Deres fokus ligger på biler som er eldre enn 5 år og har et bredt utvalg av biler fra 22 bilmerker.

Slitedeler til kjente bilmerker

Hos Bildeler finner du slitedeler til Audi, BMW, Citroen, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Kia, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, SAAB, Skoda, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen og Volvo. Det er med andre ord de fleste bilmerkene du finner på norske veier.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter

Hva koster frakten hos Bildeler?

Velger du å hente ordren din på en av Bildeler sine Pick-Up points på Lierskogen eller Sandefjord er frakten helt gratis. Bildeler har ellers forskjellige fraktpriser for ulike produkter, og listen over fraktpriser ser slik ut i 2019:
 • Bremseskiver, bremseklosser eller støtdempere 98 kr
 • Sommerdekk/vinterdekk - 49 kr pr. dekk
 • Verktøyvogn - 500 kr
 • Hjulsett (4 felger, 4 dekk) - 595 kr
 • Felgsett (4 felger) - 595 kr
 • Garasjejekker - 298 kr
 • Forskjerm - 298 kr

Hvordan returnerer du varer til Bildeler?

Du har 14 dagers angrerett på kjøp gjort gjennom Bildeler. For å starte en retur går du til Min Side på bildeler.no og fyller ut angrettskjema til den aktuelle ordren. Når du har fullført registreringen vil du motta en PDF-fil med returnummer.

Hvordan kontakter du Bildeler kundeservice?

Trenger du å kommunisere med Bildeler kundeservice? Det kan enkelt la seg gjøre ved å ringe +47 32 85 40 40. De hjelper deg med henvendelser du måtte ha. Det er muligheter for og også ta kontakt med Bildeler på epost til post@bildeler.no

Rabattkode hos Bildeler

Jakter du etter Bildeler tilbudskode for februar? Da trenger du ikke å lete mer, du har funnet riktig plass! Her gir vi deg alltid nye og aktive Bildeler kampanjekoder. Hver dag oppdateres rabattkodene på denne siden slik at du ikke trenger å saumfare nettet for aktive kampanjekoder hver eneste dag. Det betyr spart tid samtidig som det spares penger. Kampanjekoder gir deg gode tilbud som en ofte ikke finner andre steder, som ofte er gyldige i en viss periode. Har du endelig kommet over en oppdatert og aktiv Bildeler tilbudskode er det lurt å bruke denne så raskt som mulig. Husk at kampanjekoder kan gi deg gratis levering, ekstra rabatter eller ekstra produkt. Det å aktivere rabattkode er enkelt og du finner fremgangsmåte på Varejakten.