BilligVVS rabattkode mai 2020

Gyldig BilligVVS rabattkode for mai 2020

Besøk nettside

Utløpte rabattkoder

Rabattkoder fra lignende butikker

Om BilligVVS

BilligVVS tilbyr billig VVS og VVS-produkter på nett. BilligVVS har levert VVS-produkter i over 15 år til private hjem. Du finner et bredt sortiment hos BilligVVS, og med en BilligVVS rabattkode kan du få ytterligere rabatter her.

I dag er det fullt mulig å kjøpe VVS-produkter på nett til en billig penge. Det får du hos BilligVVS sin nettbutikk. Her kommer du over alt som har med varmesystemer, rør, reservedeler, avløp og sluk, og mye annet som hører under VVS-produkter. BilligVVS har kontor i Oslo, og her er mange ansatte som alltid jobber for å gi deg den beste servicen og prisen på VVS-produktene du har behov for. Trenger du råd og tips er det bare å ta kontakt med BilligVVS kundeservice - på telefon, e-post eller chat på deres nettsider. BilligVVS rabattkode kan gjøre at du sparer mer penger, så sjekk Varejakten.no for eksklusive rabattkoder. Hos BilligVVS får du alt til baderom og kjøkken, med produkter som armaturer, servanter, kjøkkenvasker, dusjsett, gulvvarme og mye annet. Med 15 års erfaring har BilligVVS opparbeidet seg lang erfaring og fornøyde kunder over hele landet. BilligVVS har ingen fysiske butikker og det er den sterkeste grunnen til at BilligVVS har så billige VVS-produkter.

BilligVVS og baderom

Baderom: I kategorien baderom finner du alle VVS-produkter tilknyttet bad og baderom. Toaletter, dusjkabinetter og andre baderomsmøbler er populære billige VVS produkter du får hos BilligVVS. Toalett er et viktig punkt for et komplett baderom. I dag får du gulvstående toalett. Gulvstående toalett har avløp i gulvet. Veggehengte toalett har blitt populære de siste årene. Disse monteres på vegg og kombineres med innbygginsisterne og betjeningsplate. Du får også vegghengt toalett med synlig siterne, som brukes dersom det ikke er mulig å ha sisterne i veggen. Det fås også dusjtoaletter. Dette er toaletter med innebygget bidetfunksjon. Dusjkabinetter finnes i alle størrelser og former slik at det passer ditt bad best på alle måter. Funksjonalitet er viktig når vi velger dusjkabinett, men design spiller også en viktig rolle. Hos BilligVVS finner du en rekke modeller av kvalitetsrike og billige dusjkabinetter. Du finner dusjkabinetter fra Royal, Dansani, Ifö, Scandinavian og mange fler. Uansett hvilken modell du velger kan du også boltre deg i et stort utvalg av håndtak, profiler, dører, glass og mål. Baderomsmøbler påvirker i stor grad hvordan baderommet ser ut rent visuelt. Derfor er det lurt å gå for et tidløst og rent design på baderomsmøblene. Du finner baderomsmøbler i alle størrelser og produsenter hos BilligVVS. BilligVVS deler møbelpakkene i overskap, underskap, høyskap og speil. Du kan også velge etter bredde hos BilligVVS. Liten er 0-61 cm, mellom 62-93 cm og stor fra 93-200 cm.

BilligVVS har også kjøkkenartikler

Kjøkken: I kjøkkenkategorien finner du kjøkkenvasker, kjøkkenarmaturer og mye mer. Kjøkkenvask kommer i mange forskjellige design og former. Kjøkkenvask må være av god kvalitet da dette er noe som brukes hver eneste dag og av opptil flere personer. En kjøkkenvask skal oppfylle mange krav og behov, og det skal være enkelt å arbeide med en kjøkkenvask. Du kan velge mellom en kjøkkenvask som er dobbel, enkel eller med en avfallskvern. Kjøkkenvask gjør seg best med en god armatur som ikke irriterer og er av god kvalitet. Kjøkkenarmaturer har alle muligheter av design og funksjonalitet. Kjøkkenarmaturer er en av de mest brukte redskapene på kjøkkenet, og er derfor viktig med funksjonalitet og kvalitet. De bør være lette å jobbe med og være innbydende og delikate å se på. Du kan bytte ut bare kjøkkenarmaturen uten å pusse opp hele kjøkkenet, og det er greit å vite.

Varmesystemer hos BilligVVS

Varmesystemer: Her finner du alt av gulvvarme, radiatorer, varmtvannsberedere og mye annet. Gulvvarme er blitt standard i de fleste baderom i dag. Gulvvarme gir stabil fordeling av varme i gulve. Dette er fordi gulvvarmen er jevnt fordelt utover hele gulvet. Det kan installeres gulvvarme under alle typer gulv. Gulvvarme kan kobles til elvarmekabler eller gjennom å koble seg på sentralvarmeforsyningen. BilligVVS har alt du trenger for å komme i gang med gulvvarme i ditt hjem. Radiatorer fås i alle priser og størrelser avhengig av ditt behov. Om de skal være rengjøringsvennlige, kompakt- eller panelovner. Hos BilligVVS får du standard ovn, planovn, lavkonvektorovn og panelovn. Det er lurt å bruke tid på å finne den ideelle radiatoren slik at hele rommet får jevn varme.

Hage

Hage og verktøy har alt til hagen din. Her finner du hageredskaper, håndverktøy, høytrykkspylere og alt annet innen verktøy og hage. Hageredskaper er alltid nødvendig å ha om en bare har en liten hageflekk. Håndverktøy kan brukes til alt av ulike gjøremål. Hammere, kniver, meisler, måleverktøy - alt dette finner du hos BilligVVS.

Belysning

Belysning: belysning er viktig i hjemmet for å få riktig atmosfære. Hos BilligVVS får du baderomslamper, gulvlamper, spotlight, downlight og utendørslamper. Baderomslamper er perfekte for baderomsinnredningen og kan spille en viktig rolle i hvordan baderommet oppleves og føles. Baderomslamper er godkjente for baderom og tåler derfor fukt og temperaturer som oppnås i baderom. Spotlight kan brukes i alle rom og gir et moderne look på rommet det brukes i. Mange spotter kommer med besparende pærer slik at du sjeldent må skifte ut pærene. De fleste spotlight hos BilligVVS er godkjent for våtrom. Downlight finnes i mange typer, priser og funksjoner. Du får downlights i vanlige halogenpærer og LED-pærer, og sistnevnte er det beste alternativet for lengst levetid og som strømgjerrig alternativ til halogenpærene.

... og drøssevis av andre produkter innen rør, fittings, reservedeler, avløp, sluk og klima på tilbud hos BilligVVS.

Hva koster frakten hos BilligVVS?

Prisen for frakt på ordre hos BilligVVS varierer så sjekk fraktkostnaden i kassen eller på BilligVVS sin nettside.

Alle kjøp har fri frakt hos BilligVVS, uansett ordrepris og størrelse på orderen.  Derfor kan du trygt fylle handlekurven uten å tenke på fraktprisen.

Hvordan kontakter du BilligVVS kundeservice?

Ønsker du å komme i kontakt med BilligVVS kundeservice? Det kan du enkelt gjøre ved å ringe 21 64 88 80 . Her hjelper de deg med spørsmål du har. Du kan også ta kontakt med BilligVVS per email til info@billigvvs.no

Spar penger på VVS

Du kan spare tusenvis av kroner ved å handle billig VVS på nett. Og hos BilligVVS er det stadig tilbud på alt til kjøkken og baderom. Med fokus på høy kvalitet og lav pris har BilligVVS blitt en svært populær VVS-butikk for nordmenn. BilligVVS samarbeider også med de største leverandørene som Gustavsberg, Danfoss og Ifö. BilligVVS har et enormt utvalg av VVS-produkter til private hjem. Nedenfor kan du lese om noen utvalgte produktkategorier og få innblikk i hva de ulike produktene er og hva de gjør. Les mer om produktene nedenfor.

Rabattkode hos BilligVVS

Kikker du etter gyldig BilligVVS tilbudskode for mai 2020? Du har da kommet til riktig sted! Her på Varejakten gir vi deg gyldige BilligVVS kampanjekoder. Daglig oppdaterer vi rabattkodene her på Varejakten slik at du slipper å jakte gyldige kampanjekoder daglig. Det betyr spart tid og i tillegg sparer du penger. Tilbudskoder gir deg ekstra rabatter som en ofte ikke finner andre steder, og ofte er de gyldige i en gitt tid. Har du en rabattkode gjør du lurt i å aktivere denne så fort som mulig. Koder kan gi deg fri levering, rabatter på utvalgte produkter eller ekstra produkt. Det å aktivere kampanjekode er enkelt og du kan finne fremgangsmåte på denne siden.

Populære butikker

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter