Bladkongen rabattkode juni 2019

Alle gyldige rabattkoder hos Bladkongen i juni

Gå til Bladkongen
Vilkår
Del
Lagre

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Andre rabattkoder juni 2019

ADLIBRIS

Over 1 uke igjen

Pocketsalg - 3 for 179 kr

Se flere Adlibris rabattkoder

Utløper 05. august

Vilkår
Del
Lagre

Om Bladkongen

Bladkongen er nettbutikken for deg som elsker magasiner og blader. Hos Bladkongen får du magasiner og blader fra kjente magasiner som KK, Vi Menn, Se & Hør, Aftenposten, Elle, Time og mange andre blader. Det er enkelt å bestille magasiner fra Bladkongen, og du kan til og med få magasiner som abbonement, så slipper du tenke på bestilling når neste nummer er ute. Bruk en Bladkongen rabattkode som gir deg større rabatter på magasiner og blader.

Bladkongen har kontor i Norge, men ble opprinnelig startet i Sverige. Visjonen bak Bladkongen var å samle alle populære og kjente magasiner og ukeblader på et og samme sted. På den måten får du som kunde full oversikt og magasiner og ukeblader til vanvittige lave priser. Du kan få abonnement på både norske og utendlandske blader og magasiner. Ønsker du å gi et abbonement i gave? Det kan du selvfølgelig gjøre på Bladkongen.

Billige ukeblader på nett

Du får de beste prisene på magasiner hos Bladkongen. Ukeblader som Se og Hør, Allers, Norsk Ukeblad, Hjemmet og mange andre får du hos Bladkongen - med opptil 70% rabatt. Ukebladene er blitt en viktig del av mange nordmenns hverdag, og gir tilfredsstillelse innen de interesser vi har. Om det er kjendiser, kongehus eller astrologi og historie finner du alle ukebladene hos Bladkongen.
Se og Hør
Allers
Hjemmet
KK
Vi Menn
Donald Duck

Bladkongen frakt

Det er fri frakt på alle magasiner og ukeblader fra Bladkongen.