Blush rabattkode juni 2020

Gyldig Blush rabattkode for juni 2020

Besøk nettside

Rabattkoder fra lignende butikker

Hvordan aktivere en Blush rabattkode?

  1. Kopier en gyldig Blush rabattkode.
  2. Plukk og miks dine skjønnhetsprodukter og gå til kassen når du er klar.
  3. I kassen trykker du på "Bruk rabattkode" (må være logget inn).
  4. Lim inn din rabattkode og gå videre for å aktivere.
  5. Husk å sjekke at alle rabatter er kommet med.
  6. Vipps, så enkelt og raskt er det å aktivere en gyldig Blush rabattkode.
Aktiver rabattkode

Om Blush

Blush er en av Norges største nettbutikker innen skjønnhet, kosmetikk og velvære. Du finner et bredt utvalg av hudpleie, hårpleie, makeup, kropp, duft, solbriller og mye mer.

Sminke til outlet-pris

Blush gir deg alltid gode tilbud, og du kan finne til outlet-priser. I outlet-kategorien finner du sterkt reduserte priser på concealer, pudder, foundation, øyesminke, neglelakk og mye mer. Her finner du noe for enhver smak, og sortimentet endrere seg, så det kan lønne seg å være raskt med å sikre seg sine produkter. Med sminke til outlet-pris får du sminke til så lave priser at du ikke trenger en egen gyldig Blush rabattkode.

Hva koster frakten hos Blush?

Vanlig fraktpris på kjøp gjennom Blush varierer så sjekk fraktkostnaden i kassen eller gjennom Blush sin nettbutikk.

Du får fri frakt på alle ordre hos Blush. Normal leveringstid er 1-3 virkedager. Du kan velge mellom flere leveringsmåter, som Pick-Up-Point, MyPack utlevering i butikk, brev med sporing og brev uten sporing.

Hvordan returnerer du varer til Blush?

Du har 14 dagers angrerett på alle ordre hos Blush. For å gjøre en retur eller bruk av angrerett kan du logge deg inn på din side på Blush.no og søke om angrerett. Ta kontakt med Blush kundeservice dersom du har flere spørsmål angående retur og angrerett.

Hvordan kontakter du Blush kundeservice?

Ønsker du å komme i kontakt med Blush kundeservice? Du kan enkelt gjøre det på deres nettside. De bistår deg og gir deg hjelpen du trenger.

Gjør kupp på ukens tilbud

Ønsker du oversikt over kampanjer og tilbud Blush har fra tid til annen kan det være lurt å sjekke "Ukens beste tilbud". Her finner du en oversikt over alle tilbudsvarer innen forskjellige kategorier.

Rabattkode hos Blush

Er du på utkikk etter aktiv Blush kode for mai 2020? Du har da kommet til rett plass! Her hjelper vi deg å finne aktive Blush kampanjekoder. Daglig oppdaterer vi rabattkodene her på Varejakten slik at du ikke trenger å jakte gyldige rabattkoder daglig. Det sparer du tid på, og i tillegg sparer du penger. Kampanjekoder gir ekstra gode rabatter som en ofte kun finner på rabattkodesider, og de er ofte gyldige i en viss periode. Har du en kampanjekode gjør du lurt i å innløse denne så snart som mulig. Koder kan gi fri frakt, rabatt på utvalgt produkt eller ekstra gave på kjøpet. Det å aktivere kampanjekode er uproblematisk og du kan finne ut på Varejakten.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter