Blush rabattkode oktober 2020

Gyldig Blush rabattkode for oktober 2020

Besøk nettside

Hvordan aktivere en Blush rabattkode?

  1. Kopier en gyldig Blush rabattkode.
  2. Plukk og miks dine skjønnhetsprodukter og gå til kassen når du er klar.
  3. I kassen trykker du på "Bruk rabattkode" (må være logget inn).
  4. Lim inn din rabattkode og gå videre for å aktivere.
  5. Husk å sjekke at alle rabatter er kommet med.
  6. Vipps, så enkelt og raskt er det å aktivere en gyldig Blush rabattkode.
Aktiver rabattkode

Gjør kupp på ukens tilbud

Ønsker du oversikt over kampanjer og tilbud Blush har fra tid til annen kan det være lurt å sjekke "Ukens beste tilbud". Her finner du en oversikt over alle tilbudsvarer innen forskjellige kategorier.

Om Blush

Blush er en av Norges største nettbutikker innen skjønnhet, kosmetikk og velvære. Du finner et bredt utvalg av hudpleie, hårpleie, makeup, kropp, duft, solbriller og mye mer.

Sminke til outlet-pris

Blush gir deg alltid gode tilbud, og du kan finne til outlet-priser. I outlet-kategorien finner du sterkt reduserte priser på concealer, pudder, foundation, øyesminke, neglelakk og mye mer. Her finner du noe for enhver smak, og sortimentet endrere seg, så det kan lønne seg å være raskt med å sikre seg sine produkter. Med sminke til outlet-pris får du sminke til så lave priser at du ikke trenger en egen gyldig Blush rabattkode.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter

Hva koster frakten hos Blush?

Du får fri frakt på alle ordre hos Blush. Normal leveringstid er 1-3 virkedager. Du kan velge mellom flere leveringsmåter, som Pick-Up-Point, MyPack utlevering i butikk, brev med sporing og brev uten sporing.

Hvordan returnerer du varer til Blush?

Du har 14 dagers angrerett på alle ordre hos Blush. For å gjøre en retur eller bruk av angrerett kan du logge deg inn på din side på Blush.no og søke om angrerett. Ta kontakt med Blush kundeservice dersom du har flere spørsmål angående retur og angrerett.

Hvordan kontakter du Blush kundeservice?

Kunne du trengt bistand med noe, og trenger derfor å snakke med kundeservice hos Blush? Du kan enkelt gjøre det gjennom deres nettbutikk. De bistår deg og gir deg hjelpen du trenger. Der kan du få informasjon om blant annet angrerett, frakt og levering.

Rabattkode hos Blush

Er du i nettbutikkens kasse og jakter etter aktiv Blush kode for oktober 2020? Da har du nemlig funnet rett rabattside! Varejakten hjelper deg å spare penger hver dag med oppdaterte Blush rabattkoder. Hver dag oppdateres rabattkodene på denne siden slik at du slipper å jakte gyldige koder hver eneste dag. Med det sparer du tid samtidig som du sparer penger. Kampanjekoder gir rabatt på utvalgte produkter som du vanligvis kun finner på rabattkodesider, som ofte er gyldige i en viss periode. Har du funnet en ny og gyldig Blush kupongkode er det lurt å bruke denne innen nærmeste fremtid. Det er verdt å tenke på at koder kan fra tid til annen bety kostnadsfri frakt, rabatter på utvalgte produkter eller ekstra vare. Det å aktivere tilbudskode er enkelt og du kan finne fremgangsmåte på Varejakten.