Bodylab rabattkode oktober 2019

Finn din gyldige Bodylab rabattkode i oktober 2019.

Besøk nettside

Utløper 30. november

Opptil 67% rabatt

Gyldig kampanje

Utløper 30. november

Alltid mengderabatt

Gyldig kampanje

Utløper 30. november

Fri frakt på ordre over 500 kr

Gyldig kampanje

Disse rabattkodene har utløpt

BLACK WEEK - 50% rabatt

Utløpte 26. november 2018

Om Bodylab

BODYLAB Nutrition tilbyr proteintilskudd, kreatintilskudd, koffein, slanketilskudd og omega-3. Bodylab er markedsledende i sin kategori, og bruker et konsept som går ut på å selge rett fra produsent uten mellomledd er blitt svært populært. Se etter BODYLAB rabattkode for ekstra rabatter på kosttilskudd og protiener fra BODYLAB.

Kvalitet innen proteintilskudd på nett

Bodylab tilbyr proteintilskudd av høy kvalitet uten at det går utover prisen. Siden 2001 har Bodylab vært ledende i sitt marked av produksjon av proteinpulver og proteintilskudd. Bodylab er det naturlige valget for deg som vil maksimere dine resultater i trening og hverdag. Bodylab ble grunnlagt i 2001 og har sitt hovedkontor i Danmark. Bodylab Nutrition er en del av det danske virksomheten NutriNord-konsernet. Simpel logistikk og ingen fysiske butikkutgifter gjør at Bodylab kan selge proteinpulver og kreatintilskudd av høy kvalitet uten at det skal koste kunden mer. Bodylab selger mer enn 610 000 kilo proteinpulver og over 350 000 pakker årlig.

Med fokus på kvalitet

Bodylab selger proteinpulver, BCAA, kreatin og mange andre kosttilskudd av høyeste kvalitet. Bodylab fokuserer på å ha et kvalitetsrikt lager fremfor mengder, og produktene gjennomgår mange tester for å oppnå tilstrekkelig høy kvalitet. Bodylab sin visjon er å skape et foretrukket merke samtidig som produktene har rimelige priser som er konkurransedyktige i forhold til konkurrenten. Bodylab Nutrition er i en ledende posisjon i markedet med kosttilskudd og ernæring, og det gjør at de kan utvide kvaliteten og sortimentet.

Proteinpulver

Proteintilskudd er et svært etterspurt og velutprøvd kosttilskudd. Aminosyrer er byggestenene i proteiner og er en viktig del for kroppens biologiske funksjoner. Av aminosyrene vi trenger finnes det 20 ulike typer. De deles inn i essensielle og ikke-essensielle. Essensielle betyr at vi må gjennom kost eller tilskudd få i oss disse aminosyrene. Kroppen klarer ikke produsere de selv. Ikke-essensielle er proteiner kroppen selv kan produsere. Tilstrekkelige mengder av proteiner er viktig for personer som har et høyt aktivitetsnivå. Dette vil gjøre at man beholder muskelmassen selv i kaloriunderskudd. Men det er forskjell på proteinpulver, og det handler i bunn og grunn om hvordan aminosyresammensetningen er. Selv om man kan få dekket sitt behov av proteiner gjennom kosten, er det likevel mange som sliter med å få i seg nok protein etter trening. Da kan en iskald proteinshake fra BODYLAB være løsningen. Det kan tas med overalt og er en rimelig og kjapp måltidserstatter.

🚚 Hva koster frakten hos Bodylab?

Frakten hos Bodylab er gratis ved kjøp over kr. Ordre under 500 kr tilkommer fraktkostnaden på 49 kr.

Spar penger hos Bodylab

Rabattkode gir ekstra gode rabatter på handlekurven. Med en rabattkode får du tilgang til rabatter som ikke alle vet om, så se etter en gyldig rabattkode fra din favorittbutikk. 

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden