Bokklubben rabattkode juni 2020

Gyldig Bokklubben rabattkode for juni 2020

Besøk nettside

Rabattkoder fra lignende butikker

Om Bokklubben

Bokklubben har mange forskjellige bokklubber som passer alle interesser og aldre. Se etter en rabattkode fra Bokklubben på Varejakten for gode tilbud. De har over 50 års erfaring innen bokklubber. Over 3 millioner kunder har vært i Bokklubben. Bokklubben har klubber som Nye Bøker, Krim og Spenning, Barn, Ungdom, Villmarksliv, Fakta og Lydbøker.

Hva koster frakten hos Bokklubben?

Bokklubben gir deg gratis levering dersom du kjøper for mer enn . Deres nettbutikk gir rask levering, og bestillingen behandles så raskt som mulig. Bokklubben gir deg flere alternativer når det kommer til levering. Kjøper du for mer enn vil fraktprisen vises i din handlekurv. Handle for mer enn så kan du få kostnadsfri levering!

Frakten koster 199 dersom du bestiller velkomstpakken fra Bokklubben. 

Hvordan returnerer du varer til Bokklubben?

Du har 100 dagers angrerett på Bokklubben. 

Hvordan kontakter du Bokklubben kundeservice?

Har du behov for å komme i kontakt med Bokklubben kundeservice? Det kan du enkelt gjøre ved å ta kontakt på telefon til 22 02 87 00. De hjelper deg med spørsmål du har.

Rabattkode hos Bokklubben

Er du på jakt etter gyldig Bokklubben kampanjekode for mai 2020? Da har du kommet på riktig plass! Vi hjelper deg å få tak i gyldige Bokklubben rabattkoder. Daglig oppdateres kodene her på Varejakten slik at du ikke trenger å lete etter gyldige kampanjekoder daglig. Det betyr spart tid og i tillegg sparer du penger. Kampanjekoder gir deg gode tilbud som en ofte kun finner på rabattkodesider, som ofte er gyldige i en viss periode. Ser du en kode kan det være lurt å innløse denne så fort som mulig. Tilbudskoder kan gi fri frakt, ekstra rabatt eller gave på kjøpet. Det å aktivere kampanjekode er uproblematisk og du finner fremgangsmåte på hvordan du aktiverer her.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter