Bubbleroom rabattkode august 2020

Gyldig Bubbleroom rabattkode for august 2020

Besøk nettside

Utløpte rabattkoder

Flere rabattkoder

🏷️ Hvordan aktivere en Bubbleroom rabattkode?

 1. Kopier en gyldig Bubbleroom rabattkode.
 2. Se gjennom det store utvalg av klær og mote i deres nettbutikk.
 3. Når du er klar til å gjennomføre kjøpet klikk du på "Til kassen" øverst til høyre.
 4. Under "Din handlekurv" klikker du på "Skriv inn gavekortet eller rabattkoden".
 5. Lim inn din gyldige rabattkode og aktiver koden.
 6. Dobbeltsjekk at din rabattkoden er gyldig og at du får rabatten.
 7. Vipps! Med det har du akkurat innløst og aktivert en gyldig Bubbleroom rabattkode. Enkelt og penger spart!
Aktiver rabattkode

Om Bubbleroom

Bubbleroom startet opp i 2005 med fokus på kjente merkeklær. I dag er de en av Nordens største nettbutikker i sin kategori og tar i mot ordre fra tusenvis av fornøyde kunder hver eneste dag! De har fokus på å gjøre sortimentet større og ha de beste tilbudene på kvinneklær på nettet. Hos Bubbleroom finner du Michael Kors, deres eget merke Bubbleroom, Chiara Forthi, Make Way, 77thFLEA, Model Behaviour, Calvin Klein, LEVIs, Samsøe & Samsøe og mange flere.

Kundefordeler ved å handle mote på nett her

Du finner et bredt sortiment med kjoler, skjørt, topper, sko, vesker og mye mer hos Bubbleroom.  De har mer enn 15 års erfaring med klær og mote på nett, så det er trygt å handle fra deres nettbutikk. Det er flere gode grunner til å handle mote her, som:

 • Fri frakt på ordre over 1 299 kr.
 • Alltid sesongtilbud og gode rabattkoder.
 • Bubbleroom tilbyr enkel retur om du skulle trenge det.
 • Sikker betaling.
 • 14 dagers full angrerett.

🚚 Hva koster frakten hos Bubbleroom?

På Bubbleroom får du gratis frakt dersom du handler for mer enn 1299 kr. Handler du for dyrere enn 1299 kr kr unngår du derfor frakten og sparer noen ekstra kroner på kjøpesummen. For frakt som koster over gratis frakt terskelen kalkuleres frakten i kassen, så for nøyaktig fraktkostnad kan du se det der. Derfor kan det lønne seg å handle for over 1299 kr kr så du sparer noen kroner på fraktkostnaden du kan bruke andre steder.

Du får alltid fri frakt dersom du handler for 1299 kr eller mer. Bubbleroom opererer med en frakt på 59 kr uansett hvor mye du ønsker å bestille. Varene blir sendt etter 1-3 dager og leveres innen 3-9 arbeidsdager avhengig av hvor du bor i landet.

🔙 Hvordan returnerer du varer til Bubbleroom?

Hos Bubblerom er det enkel retur, og du har alltid 14 dagers angrerett på alle kjøp. For å benytte angreretten trenger du ikke å ha noen grunn. Angrefristen gjelder fra datoen du mottok pakken fra Bubbleroom. Noen produkter kan ikke returneres, og det gjelder hudpleie, makeup og hårpleie. Disse produktene kan ikke returneres av hygieniske årsaker. For å returnere pakker må du:

 • Sende varen i samme stand som du fikk den (gjerne i originalemballasje).
 • Legg ved returseddel og angi årsak om du vil.
 • Bruk returseddel du har fått fra Bubbleroom.

☎️ Hvordan kontakter du Bubbleroom kundeservice?

Ønsker du å komme i kontakt med Bubbleroom kundeservice? Det kan du enkelt gjøre ved å ringe Bubbleroom på telefon 22 33 05 20 . De er her for å hjelpe deg med spørsmål du har. Du kan også ta kontakt med Bubbleroom per e-post til kundeservice@bubbleroom.no

Få 10% rabatt

Du får 10% rabatt på hele din bestilling dersom du følger Bubbleroom på Instagram og følger deres nyhetsbrev. Da får du rabattkoden per e-post. 

Rabattkode hos Bubbleroom

Ser du etter aktiv Bubbleroom kode for august 2020? Du har da kommet på riktig plass! Varejakten hjelper deg å finne gyldige Bubbleroom kampanjekoder. Daglig oppdaterer vi rabattkodene her på Varejakten slik at du slipper å finne aktive koder daglig. Det betyr spart tid og i tillegg sparer du penger. Kampanjekoder gir deg gode tilbud som du vanligvis kun finner på rabattkodesider, og ofte er de gyldige i en gitt tid. Har du funnet en kode kan det være lurt å aktivere denne innen nærmeste fremtid. Kampanjekoder kan gi deg gratis levering, ekstra rabatt eller gave på kjøpet. Det å aktivere kampanjekode er enkelt og du kan finne guide på denne siden.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter