Bubbleroom rabattkode oktober 2020

Gyldig Bubbleroom rabattkode for oktober 2020

Besøk nettside

Utløpte rabattkoder

Hvordan aktivere en Bubbleroom rabattkode?

 1. Kopier en gyldig Bubbleroom rabattkode.
 2. Se gjennom det store utvalg av klær og mote i deres nettbutikk.
 3. Når du er klar til å gjennomføre kjøpet klikk du på "Til kassen" øverst til høyre.
 4. Under "Din handlekurv" klikker du på "Skriv inn gavekortet eller rabattkoden".
 5. Lim inn din gyldige rabattkode og aktiver koden.
 6. Dobbeltsjekk at din rabattkoden er gyldig og at du får rabatten.
 7. Vipps! Med det har du akkurat innløst og aktivert en gyldig Bubbleroom rabattkode. Enkelt og penger spart!
Aktiver rabattkode

Få 10% rabatt

Du får 10% rabatt på hele din bestilling dersom du følger Bubbleroom på Instagram og følger deres nyhetsbrev. Da får du rabattkoden per e-post. 

Om Bubbleroom

Bubbleroom startet opp i 2005 med fokus på kjente merkeklær. I dag er de en av Nordens største nettbutikker i sin kategori og tar i mot ordre fra tusenvis av fornøyde kunder hver eneste dag! De har fokus på å gjøre sortimentet større og ha de beste tilbudene på kvinneklær på nettet. Hos Bubbleroom finner du Michael Kors, deres eget merke Bubbleroom, Chiara Forthi, Make Way, 77thFLEA, Model Behaviour, Calvin Klein, LEVIs, Samsøe & Samsøe og mange flere.

Kundefordeler ved å handle mote på nett her

Du finner et bredt sortiment med kjoler, skjørt, topper, sko, vesker og mye mer hos Bubbleroom.  De har mer enn 15 års erfaring med klær og mote på nett, så det er trygt å handle fra deres nettbutikk. Det er flere gode grunner til å handle mote her, som:

 • Fri frakt på ordre over 1 299 kr.
 • Alltid sesongtilbud og gode rabattkoder.
 • Bubbleroom tilbyr enkel retur om du skulle trenge det.
 • Sikker betaling.
 • 14 dagers full angrerett.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter

Hva koster frakten hos Bubbleroom?

Bubbleroom gir deg helt gratis levering dersom du shopper varer for høyere pris enn 1299 kr. Kommer kjøpesummen på dyrere enn 1299 kr kr slipper du frakten og sparer noen kroner på kjøpet ditt. For frakt som koster over minimum kjøpesum for fri frakt kalkuleres fraktkostnaden i kassen, så for nøyaktig fraktkostnad kan du se det der. Derfor kan det være lurt å kjøpe for over 1299 kr kr så du slipper å bruke penger på fraktkostnaden .

Du får alltid fri frakt dersom du handler for 1299 kr eller mer. Bubbleroom opererer med en frakt på 59 kr uansett hvor mye du ønsker å bestille. Varene blir sendt etter 1-3 dager og leveres innen 3-9 arbeidsdager avhengig av hvor du bor i landet.

Hvordan returnerer du varer til Bubbleroom?

Hos Bubblerom er det enkel retur, og du har alltid 14 dagers angrerett på alle kjøp. For å benytte angreretten trenger du ikke å ha noen grunn. Angrefristen gjelder fra datoen du mottok pakken fra Bubbleroom. Noen produkter kan ikke returneres, og det gjelder hudpleie, makeup og hårpleie. Disse produktene kan ikke returneres av hygieniske årsaker. For å returnere pakker må du:

 • Sende varen i samme stand som du fikk den (gjerne i originalemballasje).
 • Legg ved returseddel og angi årsak om du vil.
 • Bruk returseddel du har fått fra Bubbleroom.

Hvordan kontakter du Bubbleroom kundeservice?

Ønsker du å snakke med Bubbleroom ? Det kan enkelt og greit la seg gjøre ved å ta kontakt på telefonnummeret 22 33 05 20 . De gjør det de kan for å hjelpe deg med alle henvendelser du har. Det er muligheter for og også ta kontakt med Bubbleroom på email til kundeservice@bubbleroom.no

Rabattkode hos Bubbleroom

Ønsker du å spare penger ved å se etter aktiv Bubbleroom rabattkode for oktober 2020? Da har du nemlig kommet på riktig rabattkodeside! Her gir vi deg alltids oppdaterte Bubbleroom kampanjekoder. Hver eneste dag oppdaterer vi rabattkodene her på Varejakten slik at du slipper å jakte gyldige tilbudskoder hver dag. Det sparer du tid på, samtidig som du sparer penger. Kampanjekoder gir deg gode tilbud som du vanligvis ikke finner andre steder, som ofte er gyldige i en gitt tid. Har du endelig funnet en oppdatert og gyldig Bubbleroom kupongkode er det lurt å innløse denne så fort som mulig. Det er verdt å tenke på at kampanjekoder kan bety fri levering, rabatt på utvalgt produkt eller gave på kjøpet. Det å aktivere tilbudskode er enkelt og du finner fremgangsmåte på denne siden.