Bubbleroom rabattkode mars 2021

Gyldig Bubbleroom rabattkode for mars 2021

Besøk nettside

Andre rabattkoder

Gyldig til mandag, 16. august 2021

5% off!

5% off!

Se flere Timarco rabattkoder

Utløpte rabattkoder

Hvordan aktivere en Bubbleroom rabattkode?

 1. Kopier en gyldig Bubbleroom rabattkode.
 2. Se gjennom det store utvalg av klær og mote i deres nettbutikk.
 3. Når du er klar til å gjennomføre kjøpet klikk du på "Til kassen" øverst til høyre.
 4. Under "Din handlekurv" klikker du på "Skriv inn gavekortet eller rabattkoden".
 5. Lim inn din gyldige rabattkode og aktiver koden.
 6. Dobbeltsjekk at din rabattkoden er gyldig og at du får rabatten.
 7. Vipps! Med det har du akkurat innløst og aktivert en gyldig Bubbleroom rabattkode. Enkelt og penger spart!
Aktiver rabattkode

Få 10% rabatt

Du får 10% rabatt på hele din bestilling dersom du følger Bubbleroom på Instagram og følger deres nyhetsbrev. Da får du rabattkoden per e-post. 

Om Bubbleroom

Bubbleroom startet opp i 2005 med fokus på kjente merkeklær. I dag er de en av Nordens største nettbutikker i sin kategori og tar i mot ordre fra tusenvis av fornøyde kunder hver eneste dag! De har fokus på å gjøre sortimentet større og ha de beste tilbudene på kvinneklær på nettet. Hos Bubbleroom finner du Michael Kors, deres eget merke Bubbleroom, Chiara Forthi, Make Way, 77thFLEA, Model Behaviour, Calvin Klein, LEVIs, Samsøe & Samsøe og mange flere.

Kundefordeler ved å handle mote på nett her

Du finner et bredt sortiment med kjoler, skjørt, topper, sko, vesker og mye mer hos Bubbleroom.  De har mer enn 15 års erfaring med klær og mote på nett, så det er trygt å handle fra deres nettbutikk. Det er flere gode grunner til å handle mote her, som:
 • Fri frakt på ordre over 1 299 kr.
 • Alltid sesongtilbud og gode rabattkoder.
 • Bubbleroom tilbyr enkel retur om du skulle trenge det.
 • Sikker betaling.
 • 14 dagers full angrerett.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter

Hva koster frakten hos Bubbleroom?

Bubbleroom tilbyr kostnadsfri levering dersom du bestiller varer for mer enn 1299 kr. Kjøper du for dyrere enn 1299 kr kr unngår du frakten og sparer noen ekstra kroner på kjøpet ditt. For frakt som koster mer enn minimum kjøpesum for fri frakt beregnes fraktprisen i kassen, så for nøyaktig fraktkostnad kan du se det der. Det kan være lurt å kjøpe for over 1299 kr kr så du slipper å bruke noen kroner på frakten .

Du får alltid fri frakt dersom du handler for 1299 kr eller mer. Bubbleroom opererer med en frakt på 59 kr uansett hvor mye du ønsker å bestille. Varene blir sendt etter 1-3 dager og leveres innen 3-9 arbeidsdager avhengig av hvor du bor i landet.

Hvordan returnerer du varer til Bubbleroom?

Hos Bubblerom er det enkel retur, og du har alltid 14 dagers angrerett på alle kjøp. For å benytte angreretten trenger du ikke å ha noen grunn. Angrefristen gjelder fra datoen du mottok pakken fra Bubbleroom. Noen produkter kan ikke returneres, og det gjelder hudpleie, makeup og hårpleie. Disse produktene kan ikke returneres av hygieniske årsaker. For å returnere pakker må du:

 • Sende varen i samme stand som du fikk den (gjerne i originalemballasje).
 • Legg ved returseddel og angi årsak om du vil.
 • Bruk returseddel du har fått fra Bubbleroom.

Hvordan kontakter du Bubbleroom kundeservice?

Ønsker du hjelp og trenger å snakke med Bubbleroom kundeservice? Det kan enkelt la seg gjøre ved å ringe kundeservice på 22 33 05 20 . De er her for å hjelpe deg med henvendelser du måtte ha. Du kan også ta kontakt med Bubbleroom på e-post til kundeservice@bubbleroom.no

Rabattkode hos Bubbleroom

Ønsker du å spare penger ved å se etter Bubbleroom kode for februar? Da har du nemlig funnet frem til riktig sted! Her finner du alltid oppdaterte og aktive Bubbleroom kampanjekoder. Hver eneste dag oppdaterer vi rabattkodene her på Varejakten slik at du slipper å jakte gyldige tilbudskoder hver dag. Da sparer du tid, samtidig som det spares penger. Kampanjekoder gir deg gode tilbud som du vanligvis kun finner på rabattkodesider, som bare er gyldige i en gitt tid. Har du en oppdatert Bubbleroom tilbudskode kan det være lurt å bruke denne så fort som mulig. Kampanjekoder betyr fri frakt, ekstra rabatter eller ekstra vare. Det å aktivere kampanjekode er uproblematisk og du finner ut på Varejakten.