Bubbleroom rabattkode mai 2021

Gyldig Bubbleroom rabattkode for mai 2021

Besøk nettside

Andre rabattkoder

Utløpte rabattkoder

Hvordan aktivere en Bubbleroom rabattkode?

 1. Kopier en gyldig Bubbleroom rabattkode.
 2. Se gjennom det store utvalg av klær og mote i deres nettbutikk.
 3. Når du er klar til å gjennomføre kjøpet klikk du på "Til kassen" øverst til høyre.
 4. Under "Din handlekurv" klikker du på "Skriv inn gavekortet eller rabattkoden".
 5. Lim inn din gyldige rabattkode og aktiver koden.
 6. Dobbeltsjekk at din rabattkoden er gyldig og at du får rabatten.
 7. Vipps! Med det har du akkurat innløst og aktivert en gyldig Bubbleroom rabattkode. Enkelt og penger spart!
Aktiver rabattkode

Få 10% rabatt

Du får 10% rabatt på hele din bestilling dersom du følger Bubbleroom på Instagram og følger deres nyhetsbrev. Da får du rabattkoden per e-post. 

Om Bubbleroom

Bubbleroom startet opp i 2005 med fokus på kjente merkeklær. I dag er de en av Nordens største nettbutikker i sin kategori og tar i mot ordre fra tusenvis av fornøyde kunder hver eneste dag! De har fokus på å gjøre sortimentet større og ha de beste tilbudene på kvinneklær på nettet. Hos Bubbleroom finner du Michael Kors, deres eget merke Bubbleroom, Chiara Forthi, Make Way, 77thFLEA, Model Behaviour, Calvin Klein, LEVIs, Samsøe & Samsøe og mange flere.

Kundefordeler ved å handle mote på nett her

Du finner et bredt sortiment med kjoler, skjørt, topper, sko, vesker og mye mer hos Bubbleroom.  De har mer enn 15 års erfaring med klær og mote på nett, så det er trygt å handle fra deres nettbutikk. Det er flere gode grunner til å handle mote her, som:
 • Fri frakt på ordre over 1 299 kr.
 • Alltid sesongtilbud og gode rabattkoder.
 • Bubbleroom tilbyr enkel retur om du skulle trenge det.
 • Sikker betaling.
 • 14 dagers full angrerett.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter

Hva koster frakten hos Bubbleroom?

Bubbleroom gir helt gratis levering om du shopper produkter for mer enn 1299 kr. Kommer kjøpesummen på mer enn 1299 kr kr unngår du derfor frakten og sparer noen kroner på kjøpesummen. For frakt som koster over minimum kjøpesum for fri frakt kalkuleres frakten i kassen, så for nøyaktig fraktkostnad kan du se det der. Derfor kan det være lurt å handle for mer enn 1299 kr kr så du slipper å bruke penger på fraktkostnaden du kan bruke andre steder.

Du får alltid fri frakt dersom du handler for 1299 kr eller mer. Bubbleroom opererer med en frakt på 59 kr uansett hvor mye du ønsker å bestille. Varene blir sendt etter 1-3 dager og leveres innen 3-9 arbeidsdager avhengig av hvor du bor i landet.

Hvordan returnerer du varer til Bubbleroom?

Hos Bubblerom er det enkel retur, og du har alltid 14 dagers angrerett på alle kjøp. For å benytte angreretten trenger du ikke å ha noen grunn. Angrefristen gjelder fra datoen du mottok pakken fra Bubbleroom. Noen produkter kan ikke returneres, og det gjelder hudpleie, makeup og hårpleie. Disse produktene kan ikke returneres av hygieniske årsaker. For å returnere pakker må du:

 • Sende varen i samme stand som du fikk den (gjerne i originalemballasje).
 • Legg ved returseddel og angi årsak om du vil.
 • Bruk returseddel du har fått fra Bubbleroom.

Hvordan kontakter du Bubbleroom kundeservice?

Trenger du å kommunisere med Bubbleroom kundeservice? Du kan enkelt gjøre det ved å ringe kundeservice på telefonnummeret 22 33 05 20 . Her hjelper de deg med alle henvendelser du måtte ha. Du kan også ta kontakt med Bubbleroom på e-mail til kundeservice@bubbleroom.no

Rabattkode hos Bubbleroom

På kikk etter gyldig Bubbleroom rabattkode for mai? Gode nyheter, du har nemlig kommet til riktig plass! Her gir vi deg alltids gyldige Bubbleroom koder. Hver eneste dag oppdaterer vi kodene her på Varejakten slik at du ikke trenger å finne aktive rabattkoder hver eneste dag. Da sparer du tid, og i tillegg sparer du penger. Rabattkoder gir ekstra gode rabatter som du vanligvis ikke finner andre steder, og ofte er de gyldige i en gitt tid. Ser du en gyldig Bubbleroom tilbudskode kan det være lurt å aktivere denne så snart som mulig. Det er verdt å vite at tilbudskoder kan gi deg fri frakt, rabatter på utvalgte produkter eller ekstra gave på kjøpet. Det å aktivere kampanjekode er lett og du finner guide på hvordan du aktiverer her.