Christiania Belysning rabattkode januar 2020

Finn aktiv Christiania Belysning rabattkode for januar 2020.

Besøk nettside

Ubekreftet sluttdato

Få gode tilbud med nyhetsbrev

Gyldig kampanje

Ubekreftet sluttdato

Få inspirasjon på designbelysning

Gyldig kampanje

Ubekreftet sluttdato

Mid-Season sale 70% rabatt

Gyldig kampanje

Ubekreftet sluttdato

Spar opptil 50%

Gyldig kampanje

Om Christiania Belysning

Christiania Belysning har alt av taklamper, bordlamper, gulvlamper, vegglamper og alt annet av belysning til hjemmet til beste priser. Sortimentet hos Christiania Belysning preges av kvalitet og design. Sjekk alltid Varejakten for Christiania Belysning rabattkode neste gang du handler.

Hos Christiania Belysning finner du Christiania Belysnings egen kolleksjon, internasjonale merkevarer og leverandørprodukter. Du finner alltid gode tilbud, og det er alltid salg med opptil 70% rabatt i nettbutikken til Christiania Belysning. Christiania Belysning startet som en egen avdeling i Christiania Glasmagasin, men har siden 1989 vært et selvstendig firma. Det er fra tid til annen rabattkoder fra Christiania Belysning og da kan du spare mye penger.

Få inspirasjon til belysning

Christiania Belysning har mange artikler som omhandler inspirasjon til hvordan ditt hjem kan få de stilen du ønsker. Du kan lese om hvordan du kan bli inspirert til å velge belysning i stue, soverom, kjøkken, kontor og mange andre rom. Disse artiklene gjør det enklere for deg å finne produkter som passer akkurat din stil. Dersom du ønsker mer bilder kan du også følge Christiania Belysning på Instagram.

Handle designbelysning på nett

Christiania Belysning har designbelysning fra kjente merker som Louis Poulsen, Le Klint, Gubi, Verpan og mange flere. Dette er velkjente merker som har vært på markedet i flere tiår og holder en svært høy kvalitet.

Selv om det ofte lønner seg å handle designbelysning på nett, kan det også være fint å se mange av designlampene Christiania Belysning har i sitt sortiment i virkeligheten før du bestemmer deg. Bruk Klikk-og-Hent for å sjekke om din favorittlampe finnes i fysisk butikk slik at du kan se den fysisk.

🚚 Hva koster frakten hos Christiania Belysning?

Hos Christiania Belysning er fraktkostnaden alltid 99 kr, uansett hvor stor ordren din er. Normal leveringstid er mellom 1-3 dager etter mottatt ordre.

📦 Hvordan returnerer du varer til Christiania Belysning?

Christiania Belysning gir deg utvidet angrerett på 30 dager. Varer kan prøves, men ved bruk av angrerett må varene salgbar. Kontakt kundeservice hvis du har spørsmål om returer.

☎️ Hvordan kontakter du Christiania Belysning kundeservice?

Har du spørsmål om noen produkter i nettbutikken eller andre henvendelser, kan du ta kontakt på telefon 69 25 41 40 hverdager 10-20 eller lørdager 10-18. Du kan også sende e-post til nettbutikk@cblys.no.

Alltid et kupp på designlamper

Christiania Belysning har alltid et spennende salg i sin nettbutikk som det lønner seg å se gjennom. Her endres utvalget av designbelysning raskt, så for å sikre deg din favorittlampe bør du handle raskt. Det forekommer gode rabatter på lampene som ikke finnes andre steder. Med salg på bordlamper, pendellamper, lysekroner og mye mer er det mye penger å spare.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden