Coolshop rabattkode januar 2020

Finn aktiv Coolshop rabattkode for januar 2020.

Besøk nettside

Ubekreftet sluttdato

Prisgaranti hos Coolshop

Gyldig kampanje

Ubekreftet sluttdato

Tjen rabattpoints

Gyldig kampanje

Om Coolshop

Coolshop er Skandinavias største spillbutikk, og har over 500.000 spill tilgjengelig, et utvalg bare en internettaktør kan disponere. Finn beste pris på PS4 spill, xBox One spill, Nintendo Switch spill og PC spill hos Coolshop med en Coolshop rabattkode.

Prisgaranti og gratis frakt

Alle prisene du finner på Coolshop inkluderer alltid frakt og toll, slik at du ikke trenger å tenke på det når du shopper. Du får også prisgaranti på en rekke utvalgte produkter i nettbutikken, og finner du produkter merket med prisgaranti-ikonet kan det være penger å spare.

Shop og tjen rabattpoints

Coolshop lar deg tjene poeng, såkalte rabattpoints, for hver forsendelse. Disse rabattpoints kan brukes til produkter og andre forsendelser. Du tjener rabattpoints ved å handle i nettbutikken, og du får rabattpoints automatisk på din konto 22 dager etter at bestillingen er sendt. For å bruke rabattpoints klikker du på "Bruk mine points" på checkout-siden.

🚚 Hva koster frakten hos Coolshop?

Alle prisene på Coolshop inkluderer frakt og toll, og handler du produkter som er på lager før kl. 16.00 hverdager (kl. 15.00 på fredager) sendes forsendelsen samme dag.

📦 Hvordan returnerer du varer til Coolshop?

Alle kjøp hos Coolshop har 14 dagers angrerett, hvor du, ubegrunnet, kan angre på ditt kjøp. Merk at spillkonsoller og tilbehør må returneres ubrukt., men det er alltid lurt å levere alle produkter tilbake i originalemballasje. 

☎️ Hvordan kontakter du Coolshop kundeservice?

For å ta kontakt med kundeservice på Coolshop kan du starte en live-chat på deres kundeservice-sider. Live-chat er åpent mandag - torsdag 09.00 - 17.00 og fredag 09.00 - 16.00. Du kan også sende epost til norge@coolshop.com.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden