Dentway rabattkode oktober 2020

Gyldig Dentway rabattkode for oktober 2020

Besøk nettside

Hvordan aktivere en Dentway rabattkode?

 1. Kopier en gyldig Dentway rabattkode.
 2. Velg ut dine tannblekingsmidler i deres nettbutikk.
 3. I kassen klikker du på "Skriv inn verdikoden".
 4. I feltet limer du inn din kode.
 5. Klikk "Oppdater" for å aktivere rabattkoden.
 6. Sjekk at alle rabatter er kommet med i din handlekurv.
 7. Gratulerer, du har nå spart penger med en gyldig Dentway rabattkode.
Aktiver rabattkode

100% fornøyd-garanti

Dentway har en egen garanti for at du skal bli 100% fornøyd, og dette kalles Fornøyd-kunde-garanti. Denne garantien gjør at de kan garantere at dine tenner er bleket minst 3-8 nivåer etter utført behandling, eller pengene tilbake. Dersom du lurer på noe med denne garantien, kan du kontakte Dentway kundeservice.

Start tannbleking hjemme

Dentway gjør det enkelt for deg som ønsker deg hvitere tenner og vil starte i dag. Med Dentway Starter Kit får du et komplett sett tannblekingsutstyr som er fri for peroksider. Dette produktet er skånsomt for tenner og tannkjøtt. Det er flere gode grunner til å velge deres Starter Kit, som:

 • Raskt, sikkert og effektivt resultat.
 • pH-nøytral og peroksidfri.
 • Opptil 70% rimeligere enn hos tannlegen.
 • Over 100 000 solgte produkter over hele verden.
 • Alltid gratis og profesjonell tannrådgivning gjennom deres nettsider.

Om Dentway

Dentway er Nordens fremste forretning for hjemmebleking. Deres tannbleking har blitt brukt av over en million kunder for å oppnå et hvitere smil. Dentway tilbyr også tannrådgivning for alle deres kunder. Bruk Dentway til å bleke tennene hjemme, og er du ikke fornøyd har de en fornøyd-kunde garanti. Blir du ikke fornøyd med ditt nye smil får du pengene tilbake. Få Dentway rabattkode og spar penger!

Tannbleking hjemme med Dentway

Det er trygt å bruke Dentway tannbleking, deres tannblekingsprodukter er det samme som brukes hos tannlegen din. Både emalje og tannkjøtt beskyttes ved bruk av deres produkter, og du kan selv velge når tannblekingen hjemme skal foregå. Du får også muligheten til å sette mål på hvilken hvitnyanse du ønsker å oppnå og hvor hvite tennene skal bli. Dentway brukes til du er fornøyd med ditt nye smil. Allerede etter de 7 første dagene vil du kunne se forbedring og tennene vil være hvitere.

Trygg tannbleking hjemme

Å bleke tennene med Dentway er helt trygt, og alle produktene er utformet spesielt for at de skal være enkle og sikre å bruke. Alle produkter leveres med en enkel og gjennomgående bruksanvisning. Med mer enn et tiår med forskning viser at tannbleking med Dentway er helt trygt, og det er ingen bivirkninger med bruk av deres produkter.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter

Hva koster frakten hos Dentway?

Dentway gir deg kostnadsfri frakt dersom du bestiller produkter for mer enn 400 kr. Kjøper du for over 400 kr kr slipper du derfor frakten og sparer penger på kjøpet ditt. For frakt som koster mer enn gratis frakt terskelen beregnes fraktkostnaden i kassen, så for nøyaktig fraktkostnad kan du se det der. Det kan lønne seg å handle for over 400 kr kr så du sparer noen ekstra kroner på frakten du kan bruke andre steder.

Handler du for mer enn 400 kr får du gratis frakt hos Dentway. Handler du før klokken 14:00 sendes også produktene samme dag. Levering skjer med Posten og er vanligvis mellom 1-3 dager.

Hvordan returnerer du varer til Dentway?

Hos Dentway har du 14 dagers angrerett. Dette gjelder dersom produktet forsegling ikke er brutt. Kontakt kundeservice dersom du ønsker å gjøre en retur.

Hvordan kontakter du Dentway kundeservice?

Har du behov å snakke med Dentway ? Det kan du enkelt gjøre ved å ringe kundeservice på telefonnummeret +46 812 200 780 . De gjør det de kan for å hjelpe deg med forespørsler du måtte ha. Du kan også ta kontakt med Dentway per epost til info@dentway.no

Rabattkode hos Dentway

Har du gått gjennom rabattkodesider på jakt etter gyldig Dentway kampanjekode for oktober? Da har du funnet fram til riktig sted! Her finner du oppdaterte og gyldige Dentway koder. Hver dag oppdateres rabattkodene her på Varejakten slik at du ikke trenger å saumfare nettet for gyldige koder daglig. Da sparer du tid, og i tillegg sparer du penger. Rabattkoder gjør at du sparer penger som en ofte ikke finner andre steder, og ofte er de gyldige i en gitt tid. Fant du omsider en oppdatert Dentway rabattkode gjør du lurt i å aktivere denne så fort som mulig. Det er verdt å vite at tilbudskoder kan gi deg gratis frakt, rabatt på utvalgt produkt eller ekstra gave på kjøpet. Det å aktivere tilbudskode er uproblematisk og du finner guide på hvordan du aktiverer her.