Dentway rabattkode mars 2020

Gyldig Dentway rabattkode for mars 2020

Besøk nettside

Rabattkoder fra lignende butikker

Hvordan aktivere en Dentway rabattkode?

 1. Kopier en gyldig Dentway rabattkode.
 2. Velg ut dine tannblekingsmidler i deres nettbutikk.
 3. I kassen klikker du på "Skriv inn verdikoden".
 4. I feltet limer du inn din kode.
 5. Klikk "Oppdater" for å aktivere rabattkoden.
 6. Sjekk at alle rabatter er kommet med i din handlekurv.
 7. Gratulerer, du har nå spart penger med en gyldig Dentway rabattkode.
Aktiver rabattkode

Om Dentway

Dentway er Nordens fremste forretning for hjemmebleking. Deres tannbleking har blitt brukt av over en million kunder for å oppnå et hvitere smil. Dentway tilbyr også tannrådgivning for alle deres kunder. Bruk Dentway til å bleke tennene hjemme, og er du ikke fornøyd har de en fornøyd-kunde garanti. Blir du ikke fornøyd med ditt nye smil får du pengene tilbake. Få Dentway rabattkode og spar penger!

Tannbleking hjemme med Dentway

Det er trygt å bruke Dentway tannbleking, deres tannblekingsprodukter er det samme som brukes hos tannlegen din. Både emalje og tannkjøtt beskyttes ved bruk av deres produkter, og du kan selv velge når tannblekingen hjemme skal foregå. Du får også muligheten til å sette mål på hvilken hvitnyanse du ønsker å oppnå og hvor hvite tennene skal bli. Dentway brukes til du er fornøyd med ditt nye smil. Allerede etter de 7 første dagene vil du kunne se forbedring og tennene vil være hvitere.

Trygg tannbleking hjemme

Å bleke tennene med Dentway er helt trygt, og alle produktene er utformet spesielt for at de skal være enkle og sikre å bruke. Alle produkter leveres med en enkel og gjennomgående bruksanvisning. Med mer enn et tiår med forskning viser at tannbleking med Dentway er helt trygt, og det er ingen bivirkninger med bruk av deres produkter.

Hva koster frakten hos Dentway?

Handler du for mer enn 400 kr får du gratis frakt hos Dentway. Handler du før klokken 14:00 sendes også produktene samme dag. Levering skjer med Posten og er vanligvis mellom 1-3 dager.

Hvordan returnerer du varer til Dentway?

Hos Dentway har du 14 dagers angrerett. Dette gjelder dersom produktet forsegling ikke er brutt. Kontakt kundeservice dersom du ønsker å gjøre en retur.

Hvordan kontakter du Dentway kundeservice?

Ønsker du å kontakte Dentway kundeservice? Det kan du enkelt gjøre ved å ringe +46 812 200 780 . De gjør det de kan for å hjelpe deg med spørsmål du har. Du kan også ta kontakt med Dentway på e-mail til info@dentway.no

100% fornøyd-garanti

Dentway har en egen garanti for at du skal bli 100% fornøyd, og dette kalles Fornøyd-kunde-garanti. Denne garantien gjør at de kan garantere at dine tenner er bleket minst 3-8 nivåer etter utført behandling, eller pengene tilbake. Dersom du lurer på noe med denne garantien, kan du kontakte Dentway kundeservice.

Start tannbleking hjemme

Dentway gjør det enkelt for deg som ønsker deg hvitere tenner og vil starte i dag. Med Dentway Starter Kit får du et komplett sett tannblekingsutstyr som er fri for peroksider. Dette produktet er skånsomt for tenner og tannkjøtt. Det er flere gode grunner til å velge deres Starter Kit, som:

 • Raskt, sikkert og effektivt resultat.
 • pH-nøytral og peroksidfri.
 • Opptil 70% rimeligere enn hos tannlegen.
 • Over 100 000 solgte produkter over hele verden.
 • Alltid gratis og profesjonell tannrådgivning gjennom deres nettsider.

Rabattkode hos Dentway

Leter du etter gyldig Dentway kampanjekode for mars 2020? Da er du kommet på riktig plass! Her hjelper vi deg å finne aktive Dentway koder. Hver eneste dag oppdaterer vi rabattkodene her på Varejakten slik at du ikke trenger å finne gyldige koder daglig. Da sparer du tid, og i tillegg sparer du penger. Koder gir deg gode tilbud som en ofte ikke finner andre steder, og de er ofte gyldige i en viss periode. Har du en tilbudskode er det lurt å innløse denne innen nærmeste fremtid. Tilbudskoder kan gi fri levering, ekstra rabatter eller ekstra vare. Det å aktivere kode er enkelt og du kan finne ut på Varejakten.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter