Devold rabattkode mai 2021

Gyldig Devold rabattkode for mai 2021

Besøk nettside

Andre rabattkoder

Utløpte rabattkoder

Hvordan aktivere en Devold rabattkode?

Hvis du er usikker på hvordan du kan aktivere en rabattkode i nettbutikken til Devold kan du lese steg-for-steg nedenfor.

  1. Kopier en aktiv kampanjekode for Devold.
  2. Gå til kassen og finn rabattkodefeltet. Rabattkodefeltet for koder finner du ved betaling.
  3. Rabattkoden du kopierte limer du inn i tekstfeltet "Har du rabattkode?" for å ta i bruk den gyldige rabattkoden.
  4. Trykk på knappen "Bruk" for å bruke rabattkoden.
  5. Husk å sjekke at du har brukt rabattkoden og at rabatten er tatt med i kassen.
  6. Med det har du aktivert en gyldig Devold rabattkode og spart penger!

Finner du ikke en aktiv Devold rabattkode? Prøv gjerne en utgått kode, det kan hende de fungerer.

Aktiver rabattkode

Om Devold

Devold har utviklet ullprodukter i mer enn 160 år, og kan skilte med uslåelig kvalitet, komfort og beskyttelse. De har et fokus på å gi kundene høy kvalitet i alle sine produkter. Klær fra Devold har også blitt brukt under Himalaya-eksepdisjoner og over Sørpolen, og kvaliteten til klærne har gjort at man har holdt varmen.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter

Hva koster frakten hos Devold?

Devold lar deg få helt gratis frakt om du bestiller for høyere pris enn 750. Kjøper du for over 750 kr eliminerer du derfor frakten og sparer penger på ditt kjøp. For frakt som koster mer enn fri frakt terskelen beregnes fraktprisen i kassen, så for nøyaktig fraktkostnad kan du se det der. Det skal lønne seg å handle for mer enn 750 kr så du sparer noen ekstra kroner på fraktkostnaden du kan bruke andre steder.

Hvordan kontakter du Devold kundeservice?

Har du behov for å snakke med Devold kundeservice? Det kan enkelt la seg gjøre ved å slå telefonnummeret +47 70 19 77 00. De er her for å hjelpe deg med alle henvendelser du måtte ha. Du kan også ta kontakt med Devold per email til webshop@devold.no

Rabattkode hos Devold

Saumfarer du nettet etter Devold tilbudskode for mai 2021? Da har du nemlig kommet til rett plass! Vi på Varejakten hjelper alle som jakter oppdaterte Devold rabattkoder. Hver dag oppdateres rabattkodene her på Varejakten slik at du slipper å saumfare nettet for aktive tilbudskoder hver dag. Det sparer du tid på, samtidig som du sparer penger. Kampanjekoder gir deg ekstra rabatter som du vanligvis ikke finner andre steder, som kun er gyldige i en gitt tid. Har du endelig kommet over en Devold kode kan det være lurt å bruke denne så snart som mulig. Det er verdt å tenke på at kampanjekoder kan resultere i fri levering, rabatt på utvalgt produkt eller ekstra produkt. Det å aktivere kampanjekode er lett og du finner ut på hvordan du aktiverer her.