DFDS Seaways rabattkode oktober 2020

Gyldig DFDS Seaways rabattkode for oktober 2020

Besøk nettside

Utløpte rabattkoder

Hvordan aktivere en DFDS Seaways rabattkode?

  1. Kopier din gyldige DFDS Seaways rabattkode.
  2. Velg dine avganger, lugartyper og måltider og bestill din ønskede båtreise.
  3. Under betaling finner du et felt for rabattkoder - lim inn din rabattkode her.
  4. Dobbeltsjekk at dine rabatter er kommet med i bestillingen.
  5. Med det er har du aktivert og innløst en gyldig DFDS Seaways rabattkode.
Aktiver rabattkode

Spar opptil 75% med DFDS Seaways

Du kan nå spare inntil 75% av ordinære pris på ditt neste Minicruise. Du kan velge mellom Minicruise i Standard innvendig lugar med opptil 75% rabatt, Minicruise i Standard lugar med havutstikt med opptil 50% rabatt eller Minicruise i Commodore Class med opptil 25% rabatt. 

Minicruise til København

Med Minicruise får du 2 kvelder til sjøs og 7 timer i København. Med Minicruise får du kombinert et deilig og avslappende cruise med storbyliv i København. Nyt god mat, dans, shoppe, bade, vinsmaking og ikke minst senke skuldrene. Med Minicruise kan et 2-døgns Cruise se slik ut:

Dag 1: Avreise fra Oslo kl. 16:30. Ved avreise får du oppleve utseilingen fra Oslofjorden. Spis en bedre middag ved en av restaurantene om bord, shop i tax-free butikken og slapp av i vinbaren.

Dag 2: Ankomst København 09:45. Nå har du 7 timer, hvor du kan finne på det du vil i København, frem til 16:30. 

Dag 3: Ankomst Oslo 09:45. Nå er du fremme i Oslo igjen.

Om DFDS Seaways

DFDS Seaways har båtreiser til mange destinasjoner rundt om i Europa, som Danmark, Tyskland, England, Nederland og andre populære reisemål i Europa. De er en av Europas største fergeoperatører og forbrinder hele Norden med Europa. Hvert år transporteres 4.000.000 fornøyde passasjerer med DFDS Seaways.

Spesialtilbud med eksklusive rabatter

Du finner alltids et kupp gjennom DFDS sine sider. Selv om du finner gode tilbud og lave priser, skorter det ikke på reiseopplevelsen. Finn din restplasstilbud og spesialtilbud gjennom deres nettsider. Tilbudene oppdateres jevnlig, så vær rask med å bestille din avslappende båtreise i dag. Begrensede billetter gjør at tilbude raskt går over. Med en DFDS Seaways rabattkode får du enda bedre tilbud, hvor du kan spare penger på hele reisen eller andre deler. Følg med her etter nye rabattkoder og rabatter.

Minicruise for hele familien

Med Minicruise får du en miniferie for hele familien. Du får to kvelder og netter om bord hvor du og familien kan slappe helt av og senke skuldrene. På Minicruise kan du handle tax free-varer, hvor du kan spare penger på godteri, sminke, parfyme og mye mer. Dra innom bufférestauranten og velg din favorittmat blant pasta, salater, fisk- og kjøttretter. Du finner også kakebordet som er fulle av desserter og kaker.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter

Hvordan kontakter du DFDS Seaways kundeservice?

Ønsker du bistand og trenger å kommunisere med DFDS Seaways kundeservice? Det kan du enkelt gjøre ved å ringe kundeservice på telefonnummeret +47 21 62 13 40 . De er her for å hjelpe deg med alle forespørsler du måtte ha. Det er muligheter for og også ta kontakt med DFDS Seaways per epost til kundeservice@dfds.com

Rabattkode hos DFDS Seaways

På sparejakt etter DFDS Seaways kode for oktober 2020? Du har da kommet til riktig plass! Vi hjelper deg i jakten etter nye og aktive DFDS Seaways kampanjekoder. Hver eneste dag oppdateres rabattkodene her på Varejakten slik at du ikke trenger å saumfare nettet for gyldige tilbudskoder hver dag. Det sparer du tid på, og i tillegg sparer du penger. Kampanjekoder gir deg ekstra rabatter som en ofte kun finner på rabattkodesider, og ofte er de gyldige i en viss periode. Fant du endelig en oppdatert DFDS Seaways kode kan det være lurt å aktivere denne så snart som mulig. Husk at rabattkoder kan resultere i gratis frakt, rabatt på utvalgt produkt eller ekstra produkt. Det å aktivere tilbudskode er uproblematisk og du kan finne fremgangsmåte på hvordan du aktiverer her.