Diamanthuset rabattkode mai 2021

Gyldig Diamanthuset rabattkode for mai 2021

Besøk nettside

Andre rabattkoder

Utløpte rabattkoder

Hvordan aktivere en Diamanthuset rabattkode?

 1. Kopier din Diamanthuset rabattkode.
 2. Legg dine produkter i handlekurven og gå til kassen når du er klar.
 3. Klikk på "Har du en kupong?".
 4. I feltet limer du inn rabattkode/kupongkoden du kopierte tidligere.
 5. Klikk på "Bruk rabattkupong" for å aktivere.
 6. Husk å sjekke at din kode er aktivert og at du har fått rabatt.
 7. Gratulerer, du har nå aktivert en gyldig Diamanthuset rabattkode.
Aktiver rabattkode

Spar penger på diamantringer og diamantøredobber

Med gullsmed på nett kan du spare penger på produkter som kan være dyrere i fysiske butikker. Gjør også kupp på gullringer, diamantarmbånd og mye mer med en gyldig Diamanthuset rabattkode.

Fargegrader på diamanter

Diamanter kommer i ulike farger og disse fargene har egne grader kalt fargegrader. Under kan du få en oversikt over hva fargene betyr:

 • R: River, usedvanlig hvit + D
 • R: River, usedvanlig hvit + E
 • TW: Top Wesselton, Sjelden hvit + F
 • TW: Top Wesselton, Sjelden hvit + G
 • W: Wesselton, Hvit H
 • TCr: Top Crystal, Lett tonet hvit I
 • Cr: Crystal, Lett tonet hvit J
 • Tc: Top Cape, Tonet hvit K
 • Tc: Top Cape, Tonet hvit L
 • C: Cape, Tonet M til Z

Medlem i Norges Gullsmedforbund

Diamanthuset er medlem i Norges Gullsmedforbund, som er et samlet serviceapparat som arbeider for å ivareta brasnjens fagutdanninger, interansjonale samarbeid og etiske normer. Norges Gullsmedforbund er en trygghet for bransjen som gjør at også kundene får nyte godt av.

Om Diamanthuset

Diamanthuset er gullsmed på nett og er et familieselskap som streber etter å ha de beste produktene og de beste prisene på alt av ringer, øredobber, halssmykker, armbånd og mye mer. Du kan være trygg på at du får høy kvalitet, sikker handel, ekspertise og full returrett på handel hos Diamanthuset. Husk å se etter en aktive Diamanthuset rabattkode neste gang du handle gullsmedprodukter her.

Medlem i Norges Gullsmedforbund

Diamanthuset er medlem i Norges Gullsmedforbund, som gjør det trygt å handle sertifiserte ringer og smykker med diamanter. Med godkjente Diamantgraderere og diamantsertifikat når du kjøper diamanter kan du alltid være trygg på ditt kjøp fra Diamanthuset . De arbeider for faglig dyktighet og kontinuerlig kompetanseheving blant ansatte.

Best på utvalg og best på pris

Diamanthuset ble startet i 2005 og søker alltid etter å bli best på pris og utvalg. Som medlem i Norges Gullsmedforbund kan du være 100% trygg på at deres produkter holder høy kvalitet og deres ansatte har høy kompetanse.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter

Hva koster frakten hos Diamanthuset?

Du får alltid fri frakt på produkter kjøpt hos Diamanthuset. Alle ordrer sendes frakt- og gebyrfritt i Norge, så da betaler du kun for varen.

Hvordan returnerer du varer til Diamanthuset?

Du har 14 dagers angrerett på produkter kjøpt hos Diamanthuset. Merk at varer som er spesialtilpassede ikke kan returneres. Alle produktene på Diamanthuset har minst 1 års garanti og 2 års reklamasjonsfrist.

Hvordan kontakter du Diamanthuset kundeservice?

Trenger du å prate med Diamanthuset kundeservice? Du kan enkelt komme i kontakt ved å slå telefonnummeret 38 02 25 40. De gjør alt de kan for å bistå deg med alle spørsmål du måtte ha. Kundeservice hos Diamanthuset kan hjelpe deg med frakt, levering og angrerett.

Rabattkode hos Diamanthuset

Er du på jakt etter aktiv Diamanthuset kode for mai? Da trenger du ikke lete lenger, du har kommet på rett rabattside! På denne rabattkodesiden sparer du alltid penger med gyldige Diamanthuset koder. Hver eneste dag oppdateres rabattkodene på denne siden slik at du ikke trenger å finne gyldige kampanjekoder hver eneste dag. Slik slipper du å bruke unødvendig mye tid, samtidig som du sparer penger. Rabattkoder gir deg ekstra rabatter som du vanligvis kun finner på rabattkodesider, og de er ofte gyldige i en viss periode. Har du omsider funnet en Diamanthuset rabattkode er det lurt å innløse denne innen nærmeste fremtid. Det er verdt å tenke på at tilbudskoder kan gi fri frakt, rabatt på utvalgt produkt eller gave på kjøpet. Det å aktivere kode er enkelt og du kan finne fremgangsmåte på Varejakten.