Diamanthuset rabattkode oktober 2020

Gyldig Diamanthuset rabattkode for oktober 2020

Besøk nettside

Utløpte rabattkoder

Hvordan aktivere en Diamanthuset rabattkode?

 1. Kopier din Diamanthuset rabattkode.
 2. Legg dine produkter i handlekurven og gå til kassen når du er klar.
 3. Klikk på "Har du en kupong?".
 4. I feltet limer du inn rabattkode/kupongkoden du kopierte tidligere.
 5. Klikk på "Bruk rabattkupong" for å aktivere.
 6. Husk å sjekke at din kode er aktivert og at du har fått rabatt.
 7. Gratulerer, du har nå aktivert en gyldig Diamanthuset rabattkode.
Aktiver rabattkode

Spar penger på diamantringer og diamantøredobber

Med gullsmed på nett kan du spare penger på produkter som kan være dyrere i fysiske butikker. Gjør også kupp på gullringer, diamantarmbånd og mye mer med en gyldig Diamanthuset rabattkode.

Fargegrader på diamanter

Diamanter kommer i ulike farger og disse fargene har egne grader kalt fargegrader. Under kan du få en oversikt over hva fargene betyr:

 • R: River, usedvanlig hvit + D
 • R: River, usedvanlig hvit + E
 • TW: Top Wesselton, Sjelden hvit + F
 • TW: Top Wesselton, Sjelden hvit + G
 • W: Wesselton, Hvit H
 • TCr: Top Crystal, Lett tonet hvit I
 • Cr: Crystal, Lett tonet hvit J
 • Tc: Top Cape, Tonet hvit K
 • Tc: Top Cape, Tonet hvit L
 • C: Cape, Tonet M til Z

Medlem i Norges Gullsmedforbund

Diamanthuset er medlem i Norges Gullsmedforbund, som er et samlet serviceapparat som arbeider for å ivareta brasnjens fagutdanninger, interansjonale samarbeid og etiske normer. Norges Gullsmedforbund er en trygghet for bransjen som gjør at også kundene får nyte godt av.

Om Diamanthuset

Diamanthuset er gullsmed på nett og er et familieselskap som streber etter å ha de beste produktene og de beste prisene på alt av ringer, øredobber, halssmykker, armbånd og mye mer. Du kan være trygg på at du får høy kvalitet, sikker handel, ekspertise og full returrett på handel hos Diamanthuset. Husk å se etter en aktive Diamanthuset rabattkode neste gang du handle gullsmedprodukter her.

Medlem i Norges Gullsmedforbund

Diamanthuset er medlem i Norges Gullsmedforbund, som gjør det trygt å handle sertifiserte ringer og smykker med diamanter. Med godkjente Diamantgraderere og diamantsertifikat når du kjøper diamanter kan du alltid være trygg på ditt kjøp fra Diamanthuset . De arbeider for faglig dyktighet og kontinuerlig kompetanseheving blant ansatte.

Best på utvalg og best på pris

Diamanthuset ble startet i 2005 og søker alltid etter å bli best på pris og utvalg. Som medlem i Norges Gullsmedforbund kan du være 100% trygg på at deres produkter holder høy kvalitet og deres ansatte har høy kompetanse.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter

Hva koster frakten hos Diamanthuset?

Du får alltid fri frakt på produkter kjøpt hos Diamanthuset. Alle ordrer sendes frakt- og gebyrfritt i Norge, så da betaler du kun for varen.

Hvordan returnerer du varer til Diamanthuset?

Du har 14 dagers angrerett på produkter kjøpt hos Diamanthuset. Merk at varer som er spesialtilpassede ikke kan returneres. Alle produktene på Diamanthuset har minst 1 års garanti og 2 års reklamasjonsfrist.

Hvordan kontakter du Diamanthuset kundeservice?

Kunne du trengt hjelp med noe, og trenger derfor å snakke med kundeservice hos Diamanthuset? Det kan du enkelt gjøre ved å slå nummeret 38 02 25 40. De er her for å hjelpe deg med alle spørsmål du har. Kundeservice hos Diamanthuset hjelper deg med blant annet levering, frakt og angrerett.

Rabattkode hos Diamanthuset

Ønsker du å spare penger og ser etter gyldig Diamanthuset rabattkode for oktober? Gode nyheter, du har nemlig funnet fram til rett rabattside! Her finner du til enhver tid gyldige Diamanthuset koder. Hver dag oppdaterer vi kodene her på Varejakten slik at du ikke trenger å jakte aktive koder hver eneste dag. Det betyr spart tid samtidig som du sparer penger. Tilbudskoder gir rabatt på utvalgte produkter som en ofte kun finner på rabattkodesider, som ofte er gyldige i en gitt tid. Har du omsider kommet over en aktiv Diamanthuset kode er det lurt å aktivere denne så raskt som mulig. Koder kan fra tid til annen fri frakt, rabatter på utvalgte produkter eller ekstra gave på kjøpet. Det å aktivere kode er lett og du kan finne guide på Varejakten.