EVO Fitness rabattkode juli 2019

Finn din gyldige EVO Fitness rabattkode i juli 2019.

Gå til EVO Fitness
EVO Fitness

Over 1 uke igjen

Tren ut juli kun kr 49

Se flere EVO Fitness rabattkoder

Utløper 31. juli

Vilkår
Del
Lagre

Om EVO Fitness

EVO Fitness startet opp i 2010 og har siden da foksuert på enkelhet for kundene ved enkel innmelding og utmelding på nett. EVO Fitness treningssentre har åpent i store deler av døgnet på grunn av resepsjonsfrie treningssentre. Du slipper bindingstid og skjulte kostnader om du velger å trene hos EVO Fitness sine sentre. EVO Fitness har toppmoderne treningsutstyr og fokuserer på styrketrening i sine sentre. Det er mange fordeler å trene på EVO Fitness sine sentre.

Fordeler med EVO Fitness

  • Ingen bindingstid
  • Åpent alle dager mellom 05-24
  • Tilgang til 35 sentre i Norge
  • Samme pris
  • Dyktige Personlige Trener

Hos EVO Fitness er det kun 1 pris og den er på 359kr i måneden for alle som trener hos EVO Fitness. Det gjør det enkelt for deg og du slipper å lese om mange ulike priser og vilkår. Priser hos andre treningssentre har ulike goder, men hos EVO Fitness får du alt inkludert i 1 pris og alle goder er inkludert. I denne prisen kan du til og med trene på alle EVO Fitness treningssentre. Du finner EVO Fitness treningssentre i Oslo, Bergen, Stavanger, Tromsø, Fredrikstad, Tønsberg, Drammen, Narvik og flere andre steder i Norge.

EVO Fitness kundeservice

Trenger du hjelp med noe på EVO Fitness eller har du bare noen spørsmål angående deres treningssentre? Ta kontakt på e-post til oss@evofitness.no.

Andre rabattkoder juli 2019

Vilkår
Del
Lagre
MM Sports

Over 1 uke igjen

10% rabattkode

Se flere MM Sports rabattkoder

Utløper 31. juli

Vilkår
Del
Lagre

EVO Fitness treningssenter

EVO Fitness har hele 35 sentre rundt om i hele Norge, og du har tilgang til alle treningssentrene ved et EVO Fitness medlemskap. Ved innmelding til EVO Fitness kan du til og med trene samme dag som du melder deg inn. Du kan også benytte deg av en gratis prøvetime hos EVO Fitness om du vil prøve EVO Fitness før du melder deg inn. Akkurat nå er det kampanje på innmelding hos EVO Fitness hvor du får ekstra gode rabatter om du melder deg inn nå.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

EVO Fitness

Tren ut juli kun kr 49

Utløper 31. juli

Sporten Beitostølen

10% rabattkode