Expedia rabattkode juni 2019

Alle gyldige rabattkoder hos Expedia i juni

Gå til Expedia
EXPEDIA

Over 1 uke igjen

50% på utvalgte hoteller

Se flere Expedia rabattkoder

Utløper 30. juni

Vilkår
Del
Lagre

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Andre rabattkoder juni 2019

Vilkår
Del
Lagre
Vilkår
Del
Lagre
Vilkår
Del
Lagre

Hvordan aktivere Expedia rabattkode

 1. Klikk på rabattkode eller tilbud over.
 2. Boltre deg i Expedia enorme utvalg av fly, hotell og pakkereiser på nett.
 3. Velg din reise og legg inn informasjon om deg, avreise og retur.
 4. Når du er klar til å bestille går du til din bestilling.
 5. Under "Betaling" klikker du på "Skriv inn en kupong- eller kampanjekode".
 6. I feltet limer du inn din gyldige Expedia rabattkode og klikker "Bruk kupong".
 7. Dobbeltsjekk at du har fått dine rabatter.
 8. Vipps! Så enkelt er det å aktivere en gyldig rabattkode fra Expedia. Penger spart, og god tur!

Expedia

10% rabatt som medlem

TripX

Spar inntil 60% på utvalgte reiser!

Lignende butikker

Om Expedia

Expedia har hotell, fly og leiebil for alle turer. Expedia er verdens største reisebyrå på nett og gir deg tilgang til et enormt utvalg av hotellrom og flyreiser. Hvis du bruker rabattkode fra Expedia får du ekstra gode rabatter.

Expedia sammenlginer priser på fly, hotell og pakkereiser

Expedia har de beste priser på over en million unike flyavganger, hotellopphold og pakkereiser og holder seg alltid oppdatert med de laveste prisene på pakkereiser på nett. Expedia hjelper nordmenn hver eneste dag til å finne den beste prisen på reiser hele året, fra hele landet og til hele verden. Sammenlign priser på reise hos Expedia, og finn din drømmetur. Besøkende som bruker Expedia har en score på 90% som betyr at kunder hos Expedia er svært fornøyd med tjenesten deres.

Fly

Expedia gjør det enkelt å finne billige flybilletter på nettet, og du finner alltid lavprisbilletter til alle reisemål over hele verden, og du har full frihet til å velge flyseslkap, avgangs- og ankomsttider. Da finner du en reise som passer deg! Expedia har flyreiser som passer alle, enten du vil fly med lavprisseslkaper, charterselskaper eller andre store globale flyselskaper. Det er lett å finne flyreiser på økonomiklasse for å spare penger eller flyreiser på første klasse for de som ønsker det. Finn flyreiser med få mellomlandinger så slipper du ekstra styr på reisen hos Expedia. Noen av de mest populære flyreisene og reisemålene vi nordmenn har hos Expedia er:

 • Fly til USA
 • Fly til Asia
 • Fly til Karibia
 • Fly til Australia
 • Flyt til Europa

Hotell

Expedia sammenligner priser på hotell slik at du kan velge og vrake i hoteller over hele verden. Uansett hvor turen går skal det være lett å få beste pris på hotell med Expedia sammenligning av hotellpriser. Expedia gjør det mulig å sortere hotelltyper, så om du for eksempel vil har et luksushotell for deg som vil unne deg luksus med hotellet, forretningshotell for deg som gjør forretning rundt i verden eller romantiske hoteller om du resier med din partner. Sammenligning av hotellpriser skal være lett, og det skal også være lett å velge et hotell som passer deg. Velg området du vil at hotellet skal ligge i, for eksempel kan hotellet lige i sentrum, ved en togstasjon, i nærheten av operaen eller teateret eller i landlige omgivelser. Valget er ditt. Sammenlign og reserver ditt favoritthotell gjennom Expedia. Vi nordmenn elsker lave priser på hotell rundt om i verden, og noen av våre mest populære områder ifølge Expedia er:

 • Hotell i Gdansk
 • Hotell i Amsterdam
 • Hotell i Barcelona
 • Hotell i Paris
 • Hotell i Gøteborg

Fly + hotell

Expedia gir deg et enormt utvalg av hotell og fly sammen, og det gjør reisen enda enklere for deg som ønsker å utforske andre deler av verden. Med fly + hotell fra Expedia sammenligner de priser både på fly og hotell, så får du alt i ett og gjør planlegging av reisen enda enklere og mindre stressende. Velg din ønsket pris som passer både for deg og lommeboka di. Det er perfekt å bestille fly + hotell gjennom Expedia om man er flere som skal ut å reise! 

Leiebil

Bestille billig leiebil til din neste ferie? Gjør det gjennom Expedia som har en egen søkemotor slik at du finner en leiebil til din destinasjon. Bestill leiebil og velg destinasjon, hentested og avleveringssted gjennom Expedia for å gjøre reisen enda enklere. Du finner alltid lave priser selv på leiebil Expedia har på sine nettsider. 

Restplasser

Er du spontan og vil spare penger? Expedia har et enormt utvalg av restplasser gjennom sin prissammenligning av restplasser på nett. Med restplasser gjennom Expedia er du sikker på at du får trygghet og beste pris. Det er perfekt å hoppe på en tur spontant om man har mulighet, og noen av de beste minnene kommer fra de uventede reisene. Restplasser er ofte svært rimelige, og flyselskapene og hotelleierne kan til tider nærmest "kaste" vanvittige tilbud etter oss.  Restplasser kan gi deg pakkerieser fra 1 800 kr, og du kan til tider spare opptil 90% i rabatt ved å velge pakkereiser.

Expedia Rewards

Expedia Rewards er et gratis fordelsprogram som gir deg bonus og eksklusive tilbud når du bestiller gjennom Expedia. Alle monner drar, så jo mer du reiser, jo flere fordeler får du i løpet av året. Expedia Rewards deles opp i 3 nivåer, blue, silver og gold. Blue er et nivå alle medlemmer får. Silver er når du har brukt opptil 40 000 kr på kvalifiserte bestillinger eller 7 kvalifiserende hotellovernattinger. Nivået Gold får du når du har bruk 80 000 kr på kvalifiserte bestillinger eller gjennomført 15 kvalifiserende hotellovernattinger. Nedenfor ser du en generell oversikt over de ulike nivåene:

Nivå Blue (alle Expedia Rewards medlemmer får disse fordelene):

 • Du fordobler verdien av Expedia Rewards-poengene dine når du velger å booke et VIP Access-hotell.
 • Du kan bruke poengene dine på reier for deg eller andre.
 • 2 poeng hver gang du bruker 8 kr på bestilling av hotell, pakkereise eller leiebil.
 • 1 poeng hver gang du bruker 40 kr på flybestilling.
 • Poengene kan du innløse allerede fra første poeng og det er ingen minstekrav for rabatt på hoteller.

Nivå Silver (bestillinger inntil 40 000 kr eller 7 kvalifiserende hotellovernattinger gjennom Expedia):

I tillegg til fordelene til nivå Blue får du i nivå Silver også:

 • Gratis fasiliterer som rabatter på spa og gratis drikke på utvalgte VIP Access-hotell.
 • Ekstra mange poeng på kvalifiserte bestillinger.
 • 250 bonuspoeng ved å bestille VIP Access-hoteller.
 • Eksklusive resietilbud og kampanjer.
 • Spesielt kundeservicenummer
 • Eksklusive concierge-fordeler på 7 toppdestinasjoner via Expedia Local Experts.

Nivå Gold (bestillinger inntil 80 000 kr eller 15 kvalifiserende hotellovernattinger gjennom Expedia):

I tillegg til fordelene til nivå Blue og nivå Silver får du i nivå Gold også:

 • Oppgradering av rom og fleksibel utsjekking på VIP Access-hotell basert på tilgjengelighet.