Expedia rabattkode desember 2020

Gyldig Expedia rabattkode for desember 2020

Besøk nettside

Andre rabattkoder

Utløpte rabattkoder

Hvordan aktivere en Expedia rabattkode?

 1. Klikk på rabattkode eller tilbud over.
 2. Boltre deg i Expedia enorme utvalg av fly, hotell og pakkereiser på nett.
 3. Velg din reise og legg inn informasjon om deg, avreise og retur.
 4. Når du er klar til å bestille går du til din bestilling.
 5. Under "Betaling" klikker du på "Skriv inn en kupong- eller kampanjekode".
 6. I feltet limer du inn din gyldige Expedia rabattkode og klikker "Bruk kupong".
 7. Dobbeltsjekk at du har fått dine rabatter.
 8. Vipps! Så enkelt er det å aktivere en gyldig rabattkode fra Expedia. Penger spart, og god tur!
Aktiver rabattkode

Spar penger på restplasser

Er du spontan og vil spare penger? Expedia har et enormt utvalg av restplasser gjennom sin prissammenligning av restplasser på nett. Med restplasser er du sikker på at du får trygghet og beste pris. Det er perfekt å hoppe på en tur spontant om man har mulighet, og noen av de beste minnene kommer fra de uventede reisene. Restplasser er ofte svært rimelige, og flyselskapene og hotelleierne kan til tider nærmest "kaste" vanvittige tilbud etter oss.  Restplasser kan gi deg pakkerieser fra 1 800 kr, og du kan til tider spare opptil 90% i rabatt ved å velge pakkereiser.

Om Expedia

Expedia har hotell, fly og leiebil for alle turer. De er verdens største reisebyrå på nett og gir deg tilgang til et enormt utvalg av hotellrom og flyreiser. Hvis du bruker rabattkode fra Expedia får du ekstra gode rabatter.

Sammenligning av priser på fly, hotell og pakkereiser

Expedia har de beste priser på over en million unike flyavganger, hotellopphold og pakkereiser og holder seg alltid oppdatert med de laveste prisene på pakkereiser på nett. Deres nettsider hjelper nordmenn hver eneste dag til å finne den beste prisen på reiser hele året, fra hele landet og til hele verden. Sammenlign priser på reise, og finn din drømmetur. Besøkende som bruker Expedia har en score på 90% som betyr at kunder som bruker deres tjeneste er svært fornøyd med de.

Fly

Expedia gjør det enkelt å finne billige flybilletter på nettet, og du finner alltid lavprisbilletter til alle reisemål over hele verden, og du har full frihet til å velge flyseslkap, avgangs- og ankomsttider. Da finner du en reise som passer deg! Expedia har flyreiser som passer alle, enten du vil fly med lavprisseslkaper, charterselskaper eller andre store globale flyselskaper. Det er lett å finne flyreiser på økonomiklasse for å spare penger eller flyreiser på første klasse for de som ønsker det. Finn flyreiser med få mellomlandinger så slipper du ekstra styr på reisen. Noen av de mest populære flyreisene og reisemålene vi nordmenn har hos Expedia er:

 • Fly til USA
 • Fly til Asia
 • Fly til Karibia
 • Fly til Australia
 • Flyt til Europa

Hotell

Expedia sammenligner priser på hotell slik at du kan velge og vrake i hoteller over hele verden. Uansett hvor turen går skal det være lett å få beste pris på hotell gjennom deres sammenligningstjeneste på hotellpriser. Expedia gjør det mulig å sortere hotelltyper, så om du for eksempel vil har et luksushotell for deg som vil unne deg luksus med hotellet, forretningshotell for deg som gjør forretning rundt i verden eller romantiske hoteller om du resier med din partner. Sammenligning av hotellpriser skal være lett, og det skal også være lett å velge et hotell som passer deg. Velg området du vil at hotellet skal ligge i, for eksempel kan hotellet lige i sentrum, ved en togstasjon, i nærheten av operaen eller teateret eller i landlige omgivelser. Valget er ditt. Sammenlign og reserver ditt favoritthotell og spar penger på oppholdet. Vi nordmenn elsker lave priser på hotell rundt om i verden, og noen av våre mest populære områder ifølge Expedia er:

 • Hotell i Gdansk
 • Hotell i Amsterdam
 • Hotell i Barcelona
 • Hotell i Paris
 • Hotell i Gøteborg

Fly + hotell

Expedia gir deg et enormt utvalg av hotell og fly sammen, og det gjør reisen enda enklere for deg som ønsker å utforske andre deler av verden. Med fly + hotell sammenligner de priser både på fly og hotell, så får du alt i ett og gjør planlegging av reisen enda enklere og mindre stressende. Velg din ønsket pris som passer både for deg og lommeboka di. Det er perfekt å bestille fly + hotell gjennom Expedia om man er flere som skal ut å reise! 

Leiebil

Bestille billig leiebil til din neste ferie? Gjør det gjennom Expedia som har en egen søkemotor slik at du finner en leiebil til din destinasjon. Bestill leiebil og velg destinasjon, hentested og avleveringssted for å gjøre reisen enda enklere. Du finner alltid lave priser selv på leiebilene Expedia har på sine nettsider. 

Expedia Rewards

Expedia Rewards er et gratis fordelsprogram som gir deg bonus og eksklusive tilbud når du bestiller gjennom deres nettside. Alle monner drar, så jo mer du reiser, jo flere fordeler får du i løpet av året. Expedia Rewards deles opp i 3 nivåer, blue, silver og gold. Blue er et nivå alle medlemmer får. Silver er når du har brukt opptil 40 000 kr på kvalifiserte bestillinger eller 7 kvalifiserende hotellovernattinger. Nivået Gold får du når du har bruk 80 000 kr på kvalifiserte bestillinger eller gjennomført 15 kvalifiserende hotellovernattinger. Nedenfor ser du en generell oversikt over de ulike nivåene:

Nivå Blue (alle medlemmer får disse fordelene):

 • Du fordobler verdien av Expedia Rewards poengene dine når du velger å booke et VIP Access-hotell.
 • Du kan bruke poengene dine på reier for deg eller andre.
 • 2 poeng hver gang du bruker 8 kr på bestilling av hotell, pakkereise eller leiebil.
 • 1 poeng hver gang du bruker 40 kr på flybestilling.
 • Poengene kan du innløse allerede fra første poeng og det er ingen minstekrav for rabatt på hoteller.

Nivå Silver (bestillinger inntil 40 000 kr eller 7 kvalifiserende hotellovernattinger):

I tillegg til fordelene til nivå Blue får du i nivå Silver også:

 • Gratis fasiliterer som rabatter på spa og gratis drikke på utvalgte VIP Access-hotell.
 • Ekstra mange poeng på kvalifiserte bestillinger.
 • 250 bonuspoeng ved å bestille VIP Access-hoteller.
 • Eksklusive resietilbud og kampanjer.
 • Spesielt kundeservicenummer
 • Eksklusive concierge-fordeler på 7 toppdestinasjoner via Expedia Local Experts.

Nivå Gold (bestillinger inntil 80 000 kr eller 15 kvalifiserende hotellovernattinger):

I tillegg til fordelene til nivå Blue og nivå Silver får du i nivå Gold også:

 • Oppgradering av rom og fleksibel utsjekking på VIP Access-hotell basert på tilgjengelighet.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter

Hvordan kontakter du Expedia kundeservice?

Trenger du å komme i kontakt med kundeservice hos Expedia? Du kan enkelt komme i kontakt ved å ringe kundeservice på telefonnummeret +47 24 15 99 14. De gjør det de kan for å hjelpe deg med alle spørsmål du måtte ha. Expedia kundeservice hjelper deg med blant annet garanti, reklamasjon og frakt.

Rabattkode hos Expedia

Saumfares nettet på jakt etter aktiv Expedia kampanjekode for november? Da har du funnet frem til riktig plass! Her gir vi deg oppdaterte Expedia koder. Hver eneste dag oppdaterer vi kodene her på Varejakten slik at du slipper å saumfare nettet for gyldige koder hver eneste dag. Det sparer du tid på, og i tillegg sparer du penger. Koder gjør at du sparer penger som du vanligvis kun finner på rabattkodesider, som bare er gyldige i en gitt tid. Har du endelig en oppdatert og gyldig Expedia tilbudskode gjør du lurt i å innløse denne så fort som mulig. Det er verdt å tenke på at koder kan bety fri levering, rabatt på utvalgt produkt eller ekstra vare. Det å aktivere kode er lett og du kan finne guide på Varejakten.