Fabel rabattkode juni 2020

Gyldig Fabel rabattkode for juni 2020

Besøk nettside

Rabattkoder fra lignende butikker

Hvordan aktivere en Fabel rabattkode?

  1. Finn og kopier en gyldig Fabel rabattkode.
  2. Plukk ut dine lydbøker på Fabel.no og gå til kassen når du er klar til å handle.
  3. I feltet "Kupongkode" limer du inn koden din.
  4. Klikk "Bruk rabattkupong" for å aktivere rabatten.
  5. Husk å sjekke at alle rabatter er kommet med.
  6. Du har nå aktivert en gyldig Fabel rabattkode og spart penger.
Aktiver rabattkode

Om Fabel

Med Fabel finner du de største norske og utenlandske forfattere i lydbokformat. Med et stort utvalg av lydbøker i alle sjangere, alt fra krim og spenning til romantiske romaner - Fabel har lydbøker for deg. Ønsker du god pris på Fabel, bør du bruke en rabattkode eller noen eksklusive og tidsbegrensede tilbud.

Fabel abonnement eller kjøp lydbøker separat

På Fabel kan du velge å abonnere for prisen 169 kr/mnd eller å kjøpe lydbøker. Velger du abonnement kan du lyttet til så mange lydbøker du vil. Det er ingen bindingstid på abonnementsversjonen til Fabel. Velger du å kjøpe lydbøker, har Fabel gode priser på lydbøker du får til odel og eie.

Hva koster frakten hos Fabel?

Fraktkostnaden på bestillinger gjennom Fabel varierer så sjekk prisen for frakt i handlekurven eller gjennom Fabel sin nettside.

Hvordan returnerer du varer til Fabel?

Hos Fabel har du 14 dagers angrerett på alle kjøp. Ønsker du å benytte deg av angreretten, melder du skriftlig gjennom Fabels kontaktskjema eller ved å sende e-post til deres kundeservice. Merk at angreretten anses som ugyldig så snart abonnenten påbegynner en bok fra Fabels tjenester.

Hvordan kontakter du Fabel kundeservice?

Trenger du å kontakte Fabel kundeservice? Det kan du enkelt gjøre ved å ta kontakt med Fabel per email til kontakt@fabel.no

Rabattkode hos Fabel

Leter du etter gyldig Fabel tilbudskode for mai 2020? Du har da kommet på rett plass! Her hjelper vi deg å finne aktive Fabel koder. Hver eneste dag oppdateres kodene her på Varejakten slik at du ikke trenger å saumfare nettet for gyldige kampanjekoder hver eneste dag. Med det sparer du tid og i tillegg sparer du penger. Tilbudskoder gir deg gode tilbud som du vanligvis ikke finner andre steder, som kun er gyldige i en viss periode. Har du funnet en tilbudskode gjør du lurt i å aktivere denne innen nærmeste fremtid. Rabattkoder kan gi deg fri levering, ekstra rabatt eller ekstra produkt. Det å aktivere kampanjekode er enkelt og du kan finne ut på denne siden.

Populære butikker

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter