Fabel rabattkode mars 2021

Gyldig Fabel rabattkode for mars 2021

Besøk nettside

Andre rabattkoder

Hvordan aktivere en Fabel rabattkode?

  1. Finn og kopier en gyldig Fabel rabattkode.
  2. Plukk ut dine lydbøker på Fabel.no og gå til kassen når du er klar til å handle.
  3. I feltet "Kupongkode" limer du inn koden din.
  4. Klikk "Bruk rabattkupong" for å aktivere rabatten.
  5. Husk å sjekke at alle rabatter er kommet med.
  6. Du har nå aktivert en gyldig Fabel rabattkode og spart penger.
Aktiver rabattkode

Om Fabel

Med Fabel finner du de største norske og utenlandske forfattere i lydbokformat. Med et stort utvalg av lydbøker i alle sjangere, alt fra krim og spenning til romantiske romaner - Fabel har lydbøker for deg. Ønsker du god pris på Fabel, bør du bruke en rabattkode eller noen eksklusive og tidsbegrensede tilbud.

Fabel abonnement eller kjøp lydbøker separat

På Fabel kan du velge å abonnere for prisen 169 kr/mnd eller å kjøpe lydbøker. Velger du abonnement kan du lyttet til så mange lydbøker du vil. Det er ingen bindingstid på abonnementsversjonen til Fabel. Velger du å kjøpe lydbøker, har Fabel gode priser på lydbøker du får til odel og eie.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter

Hvordan returnerer du varer til Fabel?

Hos Fabel har du 14 dagers angrerett på alle kjøp. Ønsker du å benytte deg av angreretten, melder du skriftlig gjennom Fabels kontaktskjema eller ved å sende e-post til deres kundeservice. Merk at angreretten anses som ugyldig så snart abonnenten påbegynner en bok fra Fabels tjenester.

Hvordan kontakter du Fabel kundeservice?

Ønsker du bistand med noe, og kunne derfor trengt å komme i kontakt med kundeservice hos Fabel? Du kan enkelt gjøre det ved å ta kontakt med Fabel på e-mail til kontakt@fabel.no Der får du den hjelpen du trenger. Der kan du få informasjon om blant annet garanti, reklamasjon og frakt.

Rabattkode hos Fabel

Er du i kassen og ser etter aktiv Fabel kode for februar 2021? Da trenger du ikke å lete mer, du har nemlig ankommet rett plass! På denne nettsiden kan du spare penger med gyldige Fabel koder. Hver dag oppdateres rabattkodene på denne siden slik at du ikke trenger å lete etter aktive tilbudskoder daglig. Med det sparer du tid og i tillegg sparer du penger. Koder gir ekstra gode rabatter som du vanligvis ikke finner andre steder, som kun er gyldige i en gitt tid. Fant du endelig en ny og gyldig Fabel tilbudskode kan det være lurt å bruke denne så snart som mulig. Det er verdt å tenke på at rabattkoder betyr fri frakt, rabatt på utvalgt produkt eller produkt på kjøpet. Det å aktivere kampanjekode er lett og du kan finne fremgangsmåte på denne siden.