Fabel rabattkode oktober 2020

Gyldig Fabel rabattkode for oktober 2020

Besøk nettside

Hvordan aktivere en Fabel rabattkode?

  1. Finn og kopier en gyldig Fabel rabattkode.
  2. Plukk ut dine lydbøker på Fabel.no og gå til kassen når du er klar til å handle.
  3. I feltet "Kupongkode" limer du inn koden din.
  4. Klikk "Bruk rabattkupong" for å aktivere rabatten.
  5. Husk å sjekke at alle rabatter er kommet med.
  6. Du har nå aktivert en gyldig Fabel rabattkode og spart penger.
Aktiver rabattkode

Om Fabel

Med Fabel finner du de største norske og utenlandske forfattere i lydbokformat. Med et stort utvalg av lydbøker i alle sjangere, alt fra krim og spenning til romantiske romaner - Fabel har lydbøker for deg. Ønsker du god pris på Fabel, bør du bruke en rabattkode eller noen eksklusive og tidsbegrensede tilbud.

Fabel abonnement eller kjøp lydbøker separat

På Fabel kan du velge å abonnere for prisen 169 kr/mnd eller å kjøpe lydbøker. Velger du abonnement kan du lyttet til så mange lydbøker du vil. Det er ingen bindingstid på abonnementsversjonen til Fabel. Velger du å kjøpe lydbøker, har Fabel gode priser på lydbøker du får til odel og eie.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter

Hvordan returnerer du varer til Fabel?

Hos Fabel har du 14 dagers angrerett på alle kjøp. Ønsker du å benytte deg av angreretten, melder du skriftlig gjennom Fabels kontaktskjema eller ved å sende e-post til deres kundeservice. Merk at angreretten anses som ugyldig så snart abonnenten påbegynner en bok fra Fabels tjenester.

Hvordan kontakter du Fabel kundeservice?

Kunne du trengt å snakke med Fabel kundeservice? Det kan du enkelt gjøre ved å ta kontakt med Fabel per epost til kontakt@fabel.no Der vil de være behjelpelig. Fabel kundeservice hjelper deg med blant annet garanti, reklamasjon og frakt.

Rabattkode hos Fabel

Ønsker du å spare penger og ser etter Fabel kupongkode for oktober 2020? Da trenger du ikke lete lenger, du har kommet på riktig plass! Vi på Varejakten deg i jakten på aktive Fabel rabattkoder. Hver eneste dag oppdateres rabattkodene her på Varejakten slik at du slipper å finne gyldige rabattkoder hver eneste dag. Slik slipper du å bruke unødvendig mye tid, samtidig som du sparer penger. Koder gir deg ekstra rabatter som en ofte kun finner på rabattkodesider, som ofte er gyldige i en gitt tid. Finner du en oppdatert og gyldig Fabel kode kan det være lurt å innløse denne så raskt som mulig. Husk at koder kan resultere i gratis levering, ekstra rabatt eller ekstra gave på kjøpet. Det å aktivere tilbudskode er lett og du kan finne fremgangsmåte på denne siden.