Fabel rabattkode juli 2020

Gyldig Fabel rabattkode for juli 2020

Besøk nettside

Flere rabattkoder

🏷️ Hvordan aktivere en Fabel rabattkode?

  1. Finn og kopier en gyldig Fabel rabattkode.
  2. Plukk ut dine lydbøker på Fabel.no og gå til kassen når du er klar til å handle.
  3. I feltet "Kupongkode" limer du inn koden din.
  4. Klikk "Bruk rabattkupong" for å aktivere rabatten.
  5. Husk å sjekke at alle rabatter er kommet med.
  6. Du har nå aktivert en gyldig Fabel rabattkode og spart penger.
Aktiver rabattkode

Om Fabel

Med Fabel finner du de største norske og utenlandske forfattere i lydbokformat. Med et stort utvalg av lydbøker i alle sjangere, alt fra krim og spenning til romantiske romaner - Fabel har lydbøker for deg. Ønsker du god pris på Fabel, bør du bruke en rabattkode eller noen eksklusive og tidsbegrensede tilbud.

Fabel abonnement eller kjøp lydbøker separat

På Fabel kan du velge å abonnere for prisen 169 kr/mnd eller å kjøpe lydbøker. Velger du abonnement kan du lyttet til så mange lydbøker du vil. Det er ingen bindingstid på abonnementsversjonen til Fabel. Velger du å kjøpe lydbøker, har Fabel gode priser på lydbøker du får til odel og eie.

🔙 Hvordan returnerer du varer til Fabel?

Hos Fabel har du 14 dagers angrerett på alle kjøp. Ønsker du å benytte deg av angreretten, melder du skriftlig gjennom Fabels kontaktskjema eller ved å sende e-post til deres kundeservice. Merk at angreretten anses som ugyldig så snart abonnenten påbegynner en bok fra Fabels tjenester.

☎️ Hvordan kontakter du Fabel kundeservice?

Har du behov for å kontakte Fabel kundeservice? Det kan du enkelt gjøre ved å ta kontakt med Fabel per e-mail til kontakt@fabel.no

Rabattkode hos Fabel

Kikker du etter aktiv Fabel kode for juli 2020? Da har du kommet på riktig plass! Her hjelper vi deg å finne gyldige Fabel rabattkoder. Hver dag oppdaterer vi kodene her på Varejakten slik at du ikke trenger å saumfare nettet for aktive kampanjekoder daglig. Det betyr spart tid samtidig som det spares penger. Koder gjør at du sparer penger som en ofte ikke finner andre steder, og ofte er de gyldige i en gitt tid. Ser du en kode er det lurt å innløse denne så raskt som mulig. Tilbudskoder kan gi kostnadsfri frakt, ekstra rabatter eller ekstra gave på kjøpet. Det å aktivere kode er uproblematisk og du finner fremgangsmåte på denne siden.

Populære butikker

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter