Festkompaniet rabattkode juni 2020

Gyldig Festkompaniet rabattkode for juni 2020

Besøk nettside

Rabattkoder fra lignende butikker

Om Festkompaniet

Festkompaniet rabattkode gir ekstra gode rabatter på kostymer og festtilbehør. Med over 15 000 produkter innen festartikler, kostymer og dekorasjon finner du garantert noe som kan gjøre festen din enda bedre eller morsommere.

Hvorfor handle hos Festkompaniet

Festkompaniet er en norsk nettbutikk som har alt av dekorasjoner, festutstyr og kostymer.  Festkompaniet har over 15 000 produkter innen fest og moro, så det er et enormt utvalg du finner her. Nedenfor er noen av våre favoritter på Festkompaniets nettbutikk:

  • Rask levering. Ordre sendt inn før klokken 11 sendes normalt samme dag.
  • Fri frakt ved kjøp for 1 000 kr eller mer.
  • 365 dagers åpent kjøp.

Hva koster frakten hos Festkompaniet?

Handler du for mer enn 1000 kr hos Festkompaniet får du fri frakt. Fraktpriser er fra 59 kr. Bestiller du før klokken 11:00 blir pakken sendt samme dag. Alle pakker sendes med Bring/PostNord og leveringstiden er mellom 1-4 dager. Du kan også få ekspresslevering og levering helt hjem.

Hvordan returnerer du varer til Festkompaniet?

Du har hele 365 dagers åpent kjøp på alle ordre fra Festkompaniet. Dermed kan du være helt trygg på at du blir fornøyd med varene. Merk at produktene må være ubrukt og uåpnet for at du kan benytte deg av åpent kjøp.

Hvordan kontakter du Festkompaniet kundeservice?

Trenger du å kontakte Festkompaniet kundeservice? Det kan du enkelt gjøre ved å ta kontakt på telefon til 22 22 15 00 . De gjør det de kan for å hjelpe deg med henvendelser du har. Du kan også ta kontakt med Festkompaniet på e-mail til kundeservice@festkompaniet.no

Meld deg på Festkompaniets nyhetsbrev

Festkompaniet er en av de største festbutikkene på nett, med festutstyr, karnevalutstyr, kostymer og mye mer. Meld deg på nyhetsbrevet til Festkompaniet og får gode tilbud rett i e-posten. Festkompaniet har alt av halloween kostymer, både for barn og voksne, partykostymer og andre kostymer på nett. Du har alltid 365 dagers åpent kjøp, slik at du alltid blir 100% fornøyd.

Rabattkode hos Festkompaniet

Kikker du etter aktiv Festkompaniet kode for mai 2020? Du har da kommet på riktig plass! Her hjelper vi deg å finne gyldige Festkompaniet tilbudskoder. Daglig oppdateres rabattkodene på denne siden slik at du ikke trenger å jakte gyldige rabattkoder hver dag. Slik slipper du å bruke unødvendig mye tid, og i tillegg sparer du penger. Kampanjekoder gir deg ekstra rabatter som en ofte ikke finner andre steder, som bare er gyldige i en viss periode. Ser du en rabattkode kan det være lurt å innløse denne innen nærmeste fremtid. Koder kan gi deg gratis frakt, ekstra rabatt eller ekstra produkt. Det å aktivere tilbudskode er lett og du finner guide på hvordan du aktiverer her.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter