Festkompaniet rabattkode oktober 2020

Gyldig Festkompaniet rabattkode for oktober 2020

Besøk nettside

Hvordan aktivere en Festkompaniet rabattkode?

  1. Kopier en gyldig Festkompaniet rabattkode.
  2. Gå til handlekurven og lim inn rabattkoden.
  3. Lim inn koden i feltet for rabattkoder for å bruke rabattkoden.
  4. Sjekk at du har brukt opp rabattkoden og at du har fått rabattene.
  5. Med det har du aktivert en gyldig Festkompaniet rabattkode og spart noen ekstra kroner.
Aktiver rabattkode

Meld deg på Festkompaniets nyhetsbrev

Festkompaniet er en av de største festbutikkene på nett, med festutstyr, karnevalutstyr, kostymer og mye mer. Meld deg på nyhetsbrevet til Festkompaniet og får gode tilbud rett i e-posten. Festkompaniet har alt av halloween kostymer, både for barn og voksne, partykostymer og andre kostymer på nett. Du har alltid 365 dagers åpent kjøp, slik at du alltid blir 100% fornøyd.

Om Festkompaniet

Festkompaniet rabattkode gir ekstra gode rabatter på kostymer og festtilbehør. Med over 15 000 produkter innen festartikler, kostymer og dekorasjon finner du garantert noe som kan gjøre festen din enda bedre eller morsommere.

Hvorfor handle hos Festkompaniet

Festkompaniet er en norsk nettbutikk som har alt av dekorasjoner, festutstyr og kostymer.  Festkompaniet har over 15 000 produkter innen fest og moro, så det er et enormt utvalg du finner her. Nedenfor er noen av våre favoritter på Festkompaniets nettbutikk:

  • Rask levering. Ordre sendt inn før klokken 11 sendes normalt samme dag.
  • Fri frakt ved kjøp for 1 000 kr eller mer.
  • 365 dagers åpent kjøp.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter

Hva koster frakten hos Festkompaniet?

Festkompaniet lar deg få helt gratis frakt dersom du bestiller produkter for høyere pris enn 1000 kr. Handler du for over 1000 kr kr eliminerer du derfor frakten og sparer noen kroner på ditt kjøp. For frakt som koster over gratis frakt terskelen kalkuleres frakten i kassen, så for nøyaktig fraktkostnad kan du se det der. Det kan lønne seg å kjøpe for over 1000 kr kr så du sparer penger på frakten du kan bruke andre steder.

Handler du for mer enn 1000 kr hos Festkompaniet får du fri frakt. Fraktpriser er fra 59 kr. Bestiller du før klokken 11:00 blir pakken sendt samme dag. Alle pakker sendes med Bring/PostNord og leveringstiden er mellom 1-4 dager. Du kan også få ekspresslevering og levering helt hjem.

Hvordan returnerer du varer til Festkompaniet?

Du har hele 365 dagers åpent kjøp på alle ordre fra Festkompaniet. Dermed kan du være helt trygg på at du blir fornøyd med varene. Merk at produktene må være ubrukt og uåpnet for at du kan benytte deg av åpent kjøp.

Hvordan kontakter du Festkompaniet kundeservice?

Ønsker du bistand og trenger derfor å snakke med Festkompaniet kundeservice? Det kan enkelt og greit la seg gjøre ved å ringe kundeservice på 22 22 15 00 . Her hjelper de deg med alle forespørsler du måtte ha. Du kan også ta kontakt med Festkompaniet på e-mail til kundeservice@festkompaniet.no

Rabattkode hos Festkompaniet

Er du på jakt på rabattkodesider etter Festkompaniet rabattkode for oktober? Du har da nemlig funnet rett nettside! På denne nettsiden kan du spare mye penger med nye og gyldige Festkompaniet tilbudskoder. Hver eneste dag oppdaterer vi kodene her på Varejakten slik at du slipper å jakte gyldige tilbudskoder daglig. Slik slipper du å bruke unødvendig mye tid, og i tillegg sparer du penger. Kampanjekoder gir rabatt på utvalgte produkter som du vanligvis ikke finner andre steder, som kun er gyldige i en viss periode. Har du endelig en gyldig Festkompaniet kampanjekode kan det være lurt å innløse denne så snart som mulig. Det er verdt å vite at rabattkoder kan fra tid til annen bety fri frakt, rabatt på utvalgt produkt eller produkt på kjøpet. Det å aktivere rabattkode er lett og du kan finne ut på hvordan du aktiverer her.