Festkompaniet rabattkode august 2020

Gyldig Festkompaniet rabattkode for august 2020

Besøk nettside

Flere rabattkoder

🏷️ Hvordan aktivere en Festkompaniet rabattkode?

  1. Kopier en gyldig Festkompaniet rabattkode.
  2. Gå til handlekurven og lim inn rabattkoden.
  3. Lim inn koden i feltet for rabattkoder for å bruke rabattkoden.
  4. Sjekk at du har brukt opp rabattkoden og at du har fått rabattene.
  5. Med det har du aktivert en gyldig Festkompaniet rabattkode og spart noen ekstra kroner.
Aktiver rabattkode

Om Festkompaniet

Festkompaniet rabattkode gir ekstra gode rabatter på kostymer og festtilbehør. Med over 15 000 produkter innen festartikler, kostymer og dekorasjon finner du garantert noe som kan gjøre festen din enda bedre eller morsommere.

Hvorfor handle hos Festkompaniet

Festkompaniet er en norsk nettbutikk som har alt av dekorasjoner, festutstyr og kostymer.  Festkompaniet har over 15 000 produkter innen fest og moro, så det er et enormt utvalg du finner her. Nedenfor er noen av våre favoritter på Festkompaniets nettbutikk:

  • Rask levering. Ordre sendt inn før klokken 11 sendes normalt samme dag.
  • Fri frakt ved kjøp for 1 000 kr eller mer.
  • 365 dagers åpent kjøp.

🚚 Hva koster frakten hos Festkompaniet?

I nettbutikken til Festkompaniet tilbys helt gratis frakt dersom kjøpesummen er mer enn 1000 kr. Handler du for over 1000 kr kr eliminerer du derfor frakten og sparer noen kroner på ditt kjøp. For frakt som koster over fri frakt terskelen beregnes fraktkostnaden i kassen, så for nøyaktig fraktkostnad kan du se det der. Det skal lønne seg å kjøpe for over 1000 kr kr så du slipper å bruke noen kroner på frakten .

Handler du for mer enn 1000 kr hos Festkompaniet får du fri frakt. Fraktpriser er fra 59 kr. Bestiller du før klokken 11:00 blir pakken sendt samme dag. Alle pakker sendes med Bring/PostNord og leveringstiden er mellom 1-4 dager. Du kan også få ekspresslevering og levering helt hjem.

🔙 Hvordan returnerer du varer til Festkompaniet?

Du har hele 365 dagers åpent kjøp på alle ordre fra Festkompaniet. Dermed kan du være helt trygg på at du blir fornøyd med varene. Merk at produktene må være ubrukt og uåpnet for at du kan benytte deg av åpent kjøp.

☎️ Hvordan kontakter du Festkompaniet kundeservice?

Trenger du å kontakte Festkompaniet kundeservice? Det kan du enkelt gjøre ved å ringe Festkompaniet på telefon 22 22 15 00 . De hjelper deg med henvendelser du har. Du kan også ta kontakt med Festkompaniet på email til kundeservice@festkompaniet.no

Meld deg på Festkompaniets nyhetsbrev

Festkompaniet er en av de største festbutikkene på nett, med festutstyr, karnevalutstyr, kostymer og mye mer. Meld deg på nyhetsbrevet til Festkompaniet og får gode tilbud rett i e-posten. Festkompaniet har alt av halloween kostymer, både for barn og voksne, partykostymer og andre kostymer på nett. Du har alltid 365 dagers åpent kjøp, slik at du alltid blir 100% fornøyd.

Rabattkode hos Festkompaniet

Leter du etter aktiv Festkompaniet tilbudskode for august 2020? Du har da kommet til riktig plass! Vi hjelper deg å få tak i aktive Festkompaniet kampanjekoder. Daglig oppdaterer vi rabattkodene her på Varejakten slik at du ikke trenger å jakte gyldige kampanjekoder hver eneste dag. Slik slipper du å bruke unødvendig mye tid, samtidig som du sparer penger. Koder gjør at du sparer penger som en ofte ikke finner andre steder, og de er ofte gyldige i en gitt tid. Finner du en kode kan det være lurt å aktivere denne så fort som mulig. Koder kan gi deg fri levering, rabatter på utvalgte produkter eller ekstra vare. Det å aktivere kampanjekode er uproblematisk og du finner fremgangsmåte på hvordan du aktiverer her.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter