Festkompaniet rabattkode mars 2021

Gyldig Festkompaniet rabattkode for mars 2021

Besøk nettside

Andre rabattkoder

Utløpte rabattkoder

Hvordan aktivere en Festkompaniet rabattkode?

  1. Kopier en gyldig Festkompaniet rabattkode.
  2. Gå til handlekurven og lim inn rabattkoden.
  3. Lim inn koden i feltet for rabattkoder for å bruke rabattkoden.
  4. Sjekk at du har brukt opp rabattkoden og at du har fått rabattene.
  5. Med det har du aktivert en gyldig Festkompaniet rabattkode og spart noen ekstra kroner.
Aktiver rabattkode

Meld deg på Festkompaniets nyhetsbrev

Festkompaniet er en av de største festbutikkene på nett, med festutstyr, karnevalutstyr, kostymer og mye mer. Meld deg på nyhetsbrevet til Festkompaniet og får gode tilbud rett i e-posten. Festkompaniet har alt av halloween kostymer, både for barn og voksne, partykostymer og andre kostymer på nett. Du har alltid 365 dagers åpent kjøp, slik at du alltid blir 100% fornøyd.

Om Festkompaniet

Festkompaniet rabattkode gir ekstra gode rabatter på kostymer og festtilbehør. Med over 15 000 produkter innen festartikler, kostymer og dekorasjon finner du garantert noe som kan gjøre festen din enda bedre eller morsommere.

Hvorfor handle hos Festkompaniet

Festkompaniet er en norsk nettbutikk som har alt av dekorasjoner, festutstyr og kostymer.  Festkompaniet har over 15 000 produkter innen fest og moro, så det er et enormt utvalg du finner her. Nedenfor er noen av våre favoritter på Festkompaniets nettbutikk:
  • Rask levering. Ordre sendt inn før klokken 11 sendes normalt samme dag.
  • Fri frakt ved kjøp for 1 000 kr eller mer.
  • 365 dagers åpent kjøp.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter

Hva koster frakten hos Festkompaniet?

Festkompaniet tilbyr helt gratis levering om du handler for mer enn 1000 kr. Er kjøpesummen på mer enn 1000 kr kr slipper du derfor frakten og sparer noen kroner på ditt kjøp. For frakt som koster mer enn gratis frakt terskelen beregnes fraktprisen i kassen, så for nøyaktig fraktkostnad kan du se det der. Derfor kan det være lurt å kjøpe for over 1000 kr kr så du sparer penger på fraktkostnaden .

Handler du for mer enn 1000 kr hos Festkompaniet får du fri frakt. Fraktpriser er fra 59 kr. Bestiller du før klokken 11:00 blir pakken sendt samme dag. Alle pakker sendes med Bring/PostNord og leveringstiden er mellom 1-4 dager. Du kan også få ekspresslevering og levering helt hjem.

Hvordan returnerer du varer til Festkompaniet?

Du har hele 365 dagers åpent kjøp på alle ordre fra Festkompaniet. Dermed kan du være helt trygg på at du blir fornøyd med varene. Merk at produktene må være ubrukt og uåpnet for at du kan benytte deg av åpent kjøp.

Hvordan kontakter du Festkompaniet kundeservice?

Trenger du å komme i kontakt med Festkompaniet kundeservice? Du kan enkelt gjøre det ved å ringe kundeservice på 22 22 15 00 . De gjør alt de kan for å bistå deg med alle henvendelser du har. Du kan også ta kontakt med Festkompaniet på email til kundeservice@festkompaniet.no

Rabattkode hos Festkompaniet

Har du lett på mange rabattsider på jakt etter gyldig Festkompaniet rabattkode for februar? Da slipper du å lete lenger, du har nemlig funnet fram til rett nettside! På denne rabattkodesiden finner du Festkompaniet koder. Hver dag oppdaterer vi rabattkodene på denne siden slik at du ikke trenger å lete etter gyldige koder hver dag. Da sparer du tid, og i tillegg sparer du penger. Tilbudskoder gir deg gode tilbud som du vanligvis kun finner på rabattkodesider, og ofte er de gyldige i en viss periode. Ser du en Festkompaniet tilbudskode er det lurt å aktivere denne så snart som mulig. Husk at koder kan gi fri levering, rabatter på utvalgte produkter eller ekstra gave på kjøpet. Det å aktivere kode er enkelt og du finner ut på hvordan du aktiverer her.