Follestad rabattkode oktober 2020

Gyldig Follestad rabattkode for oktober 2020

Besøk nettside

Hvordan aktivere en Follestad rabattkode?

  1. Kopier en aktiv Follestad rabattkode.
  2. Se gjennom utvalget av mote til herre og dame og gå til kassen når du er klar til å gjennomføre handelen.
  3. Klikk på "Fyll inn kode her".
  4. I feltet limer du inn din rabattkode.
  5. Klikk "Bruk rabattkupong".
  6. Dobbeltsjekk at du har mottatt rabatter.
  7. Vipps, så har du spart penger med en gyldig Follestad rabattkode.
Aktiver rabattkode

Om Follestad

Follestad har klær for motebevisste menn og kvinner. Du får fri frakt på ordre over 1500 kr, rask levering og 14 dagers åpent kjøp.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter

Hva koster frakten hos Follestad?

Follestad gir kostnadsfri frakt dersom du kjøper for mer enn 1500 kr. Kommer kjøpesummen på over 1500 kr kr unngår du derfor frakten og sparer noen ekstra kroner på ditt kjøp. For frakt som koster mer enn minimum kjøpesum for fri frakt kalkuleres fraktkostnaden i kassen, så for nøyaktig fraktkostnad kan du se det der. Det skal være lurt å handle for over 1500 kr kr så du sparer penger på fraktkostnaden du kan bruke andre steder.

Handler du for mer enn 1500 kr får du gratis frakt. Normal leveringstid er mellom 2-3 virkedager. For nøyaktig fraktkostnad på ordre under 1500 kr, sjekker du enkelt din handlekurv for fraktpriser.

Hvordan returnerer du varer til Follestad?

Follestad gir deg 14 dagers åpent kjøp. Gi beskjed til kundeservice dersom du ønsker å benytte deg av angreretten/åpent kjøp. Du vil motta en returetikett per e-post, som du fester på forsendelsen og leverer til ditt nærmeste postkontor/post-i-butikk.

Hvordan kontakter du Follestad kundeservice?

Trenger du å kontakte kundeservice hos Follestad? Det kan du enkelt gjøre ved å ta kontakt med Follestad på epost til kundeservice@follestad.com Der vil de hjelpe deg med det du trenger hjelp til. Du vil du få informasjon om blant annet frakt, levering og angrerett.

Rabattkode hos Follestad

Har du sett på mange rabattkodesider etter aktiv Follestad tilbudskode for oktober 2020? Da er du nemlig kommet på rett rabattside! På denne nettsiden sparer du alltid penger med oppdaterte og aktive Follestad kampanjekoder. Hver eneste dag oppdateres rabattkodene på denne siden slik at du slipper å finne gyldige kampanjekoder hver dag. Det betyr spart tid og i tillegg sparer du penger. Rabattkoder gir deg ekstra rabatter som du vanligvis ikke finner andre steder, som ofte er gyldige i en viss periode. Har du en Follestad kampanjekode er det lurt å aktivere denne så snart som mulig. Det er verdt å tenke på at kampanjekoder kan fra tid til annen gi deg gratis levering, ekstra rabatter eller ekstra gave på kjøpet. Det å aktivere kampanjekode er lett og du finner guide på denne siden.